Astrologs brīdina krustiņu nēsātājus: "Tas nenes laimi!"
Populārais astrologs Kristaps Baņķis.
Cita pasaule
2016. gada 12. jūnijs, 06:06

Astrologs brīdina krustiņu nēsātājus: "Tas nenes laimi!"

Jauns.lv

Sertificēts astrologs, numerologs, Superhoroskopi.lv projekta autors Kristaps Baņķis žurnālam “Kas Jauns” nesen atklājis, kāpēc radošiem cilvēkiem nebūtu ieteicams kā rotaslietas izmantot krustiņus.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jau izsenis cilvēki mēdz nēsāt kaklā ķēdītē iekārtu krustiņu, un arī vairāki sabiedrībā zināmi ļaudis piekopj šo tradīciju.

Kā atklāj astrologs, zīmēm ir tik liels spēks, ka būtu ļoti labi zināt to dažādo ietekmi. Izrādās, krustam ir ne tikai pozitīvais spēks, bet arī visai nelāgs iespaids uz tā nēsātāju.

„Visiem zināms – ja cilvēks nēsā krustu, viņš aizsargā sevi no ārējās ietekmes. Tā ir tāda kā sevis enerģētiskā pasargāšana un bruņu nēsāšana, kas, protams, ir pozitīvi. Tā teikt, krusts pāri, un āmen. Tomēr krusts patiesībā ir pasīva zīme, līdz ar to cilvēka enerģija kļūst pasīva. Ja cilvēkam ir radošais potenciāls, šis pats aizsargājošais krusts ir kā aizvērtas durvis, kas traucē attīstīt radošās spējas un ierobežo brīvo gribu. Tas nenes nelaimi, jo ir aizsardzības zīme, tomēr neļauj indivīdam līdz galam realizēties. Krusts cilvēku neapzināti atstāj lūdzēja pozīcijā, kā, piemēram, dzīvojot klosterī. Tur cilvēks lūdz Dievu, ir pateicīgs, ir aizsargāts un atstāj visu Viņa ziņā. Mūsdienu pasaulē, kur ir jābūt radošam un vērstam uz aktivitāti, šī pasīvā zīme neder.

Krustiņu var nēsāt noteiktos brīžos, drošībai, aizsardzībai, bet vai cilvēkam visu laiku vajag aizsardzību tik ļoti izteikti? Kaklā, sirds čakru rajonā, uzkarināt krustiņu un regulāri nēsāt nav īpaši labi. Nedod Dievs, kāds vēl sev uztetovē krustu. Katrā gadījumā, neviens gudrs cilvēks ar simboliem neplātās. Ja kāds vēlas aizsardzību, tad publiskām personām krustu ieteiktu noslēpt, nevis izsaukt uz sevi uguni. Ir liela starpība, vai cilvēks nēsā šo krustu ikdienā vai tikai kādos īpašos brīžos, piemēram, ejot uz baznīcu, svētvietām vai konkrētiem pasākumiem. Tas ir ļoti gudri,” norāda astrologs, pieļaujot, ka nereti krustu nēsāšana var norādīt arī uz tā īpašnieka kādu krīzi.


Kasjauns.lv / Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva, VIDA PRESS