5 negaidīti veidi, kā sabojāt pat burvīgāko randiņu
Ja iesi uz randiņu, saposies spodri baltā kreklā, solīdā uzvalkā un ar kaklasaiti, tevi var nesaprast. Pareizā izvēle būs neformāls ģērbšanās stils.
Attiecības
2016. gada 20. jūnijs, 11:33

5 negaidīti veidi, kā sabojāt pat burvīgāko randiņu

Jauns.lv

Ja abas puses slikti pazīst viens otru, tad izbojāt randiņu ir ļoti viegli. Dažreiz pat vārds, žests vai nevainīgs joks var kļūt par neveiksmes cēloni, bet, kā apliecina iepazīšanās portāla pārstāvis, par otro randiņu var aizmirst arī citu iemeslu dēļ.

“Latvieši bieži atkārto: “Ja es nepatīku tāds, kāds esmu, tad mums nav pa ceļam”. Tā ir fatāla kļūda, it īpaši, ja meklē savu otru pusīti. Nevajag izlikties par kādu citu, taču vienmēr jācenšas sevi parādīt  no labākās puses. Ļoti bieži randiņus bojā mūsu paradumi, kas varbūt ir pieņemami draugu lokā, taču nedrīkst aizmirst, ka draugi - tas ir šaurs saziņas loks”- saka iepazīšanās eksperts Andris Ungurs.

Viņš apkopojis piecus negaidītus latviešu paradumus, kuri pirmā randiņa laikā var parādīt tevi ne no labākās puses.

1. Ēdiena fotografēšana

Protams, skaisti noformēts ēdiens ir bauda dvēselei un likumsakarīga ir vēlme to iemūžināt, taču pārtikas galvenā funkcija tomēr ir ēšana. Ja tu ar ēdiena fotografēšanu un publicēšanu sociālajos tīklos esi aizrāvies tik ļoti, ka pat pirmajā randiņā nespēj atturēties un veltīt savu uzmanību cilvēkam, ar kuru esi ieradies satikties, tas tikai parāda, cik tukša ir tava iekšējā pasaule.

2. Selfijs un telefona turēšana uz galda

Vienkārši ieliec mobilo telefonu kabatā vai somā. Un aizmirsti par to līdz randiņa beigām. Neturi arī uz galda blakus vīna glāzei, izlikdamies par vājprātīgi aizņemtu "darījumu cilvēku", kas ne minūti nespēj izlaist no acīm tālruni. Savukārt selfiji (it īpaši, ja cilvēks tos taisa ļoti bieži) norāda, ka cilvēkam ir psiholoģiska rakstura problēmas. Psihologu pētījumi liecina, ka bieža pašiņu taisīšana ir saistīta ar narcismu, psihopātijas un makjavellisma tieksmi, kā arī sevis uztveršanu kā mantu.

3. Formāls apģērbs

Pošoties uz pirmo randiņu, svarīgi ir nepārspīlēt – pietiekami būs ar blūzi, T-kreklu un džinsiem.

4. Klusums

Izteiciens "Runāšana sudrabs, klusēšana - zelts" randiņa laikā ir nevietā. Klusēt ir sliktāk, nekā runāt par daudz. Ja tu klusē randiņa laikā, tad otram cilvēkam radīsies sajūta, ka tev ar viņu ir garlaicīgi vai arī tu pats vienkārši esi garlaicīgs.

5. Priekšlaicīgs aicinājums “draudzēties”

Dažiem cilvēkiem "Facebook", "Instagram" un citi sociāli tīkli  ir ļoti intīma lieta. Nesasteidz notikumus un nesūti uzreiz visiem un visur pieprasījumus “draudzēties”.

Šie "randiņu slepkavas" var sabojāt par tevi pirmo iespaidu tieši tikpat veiksmīgi kā pārmērīga alkohola lietošana vai T-krekls ar nepieklājīgu vai bērnišķīgu uzrakstu.

Informācija: iepazīšanās portāls flirts.lv

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock