12 iemesli, kāpēc vasaru vislabāk baudīt vienatnē
Bezmaksas filmu naktis zem vasaras zvaigznēm? Mūzikas festivāli? Karsts regeja vakars? Tās ir lieliskas izdevības iepazīties ar jauniem cilvēkiem, kurus citādi nemaz nesatiktu.
Attiecības
2016. gada 25. jūlijs, 08:49

12 iemesli, kāpēc vasaru vislabāk baudīt vienatnē

Jauns.lv

Mīlestībai absolūti nav svarīgi, kāds šobrīd ir gadalaiks, taču ir sezonas, kad pat izdevīgāk ir baudīt brīvību un vienatni, nevis būt ar kādu attiecībās.

Kad ārā ir tumšs un auksti, ir bezgala patīkami sajust sev blakus mīļa cilvēka plecu. Taču vasarā, kad īsti pat negribas sēdēt mājās, bet gan basām kājām skriet pa zāli, malkot vēsu baltvīnu kādā pludmales kafejnīcā un draudzēties ar visu pasauli, ir daudz patīkamāk pavadīt laiku vienatnē, bez partnera pie sāniem, brīvu meiteņu dzīves patīkamo pusi atgādina “The Cosmopolitan”.  

Protams, tas nenozīmē, ka jāšķiras no mīļotā cilvēka uzreiz, kolīdz ārā laiks kļūst siltāks, taču, lūk, 12 iemesli, kāpēc tev šķitīs vilinoši tieši tā arī rīkoties.

1. Vasarā ir daudz vieglāk iepazīties

Vasarā tā vien prāts nesas doties ārā, tāpēc parkos, pludmalēs, bāros un vasaras kafejnīcās čum un mudž no priecīgiem cilvēkiem, ar kuriem viegli sākt flirtu. Uzņēmuši tik daudz D vitamīna, cilvēki kļūst atvērtāki un burtiski staro no prieka, tāpēc iepazīties ir daudz vienkāršāk. Un kāpēc sevi ierobežot ar attiecībām, ja var ļauties arvien jaunu cilvēku iepazīšanai?

2. Ja esi viena, vari ļauties kaislīgam atvaļinājuma romānam

Kura no mums gan nav sapņojusi par iepazīšanos ar cilvēku, ar kuru pavadīsiet vien karstu un neaizmirstamu nedēļu kādā eksotiskā vietā? Ne jau velti tik daudz filmu un grāmatu stāsta par šādiem kaisles pilniem vasaras romāniem.

3. Vari spontāni doties brīvdienās kopā ar draugiem

, ne ar vienu nesaskaņojot

Vasaras garās nedēļas nogales ir kā radītas spontāniem izbraucieniem kopā ar draugiem. Un kurš tev to var liegt? Protams, ja esi attiecībās, tev vajadzēs savam puisim jautāt, vai jums nav citu plānu, kā arī pārvaicāt, vai viņam nav iebildumu, ja dažas dienas dosies atpūsties citā kompānijā.

4. Vasarā visi cilvēki izskatās pievilcīgāki – un arī tu pati

Vasarā ļaudis pārsvarā ir vairāk vai mazāk iedeguši, aktīvāki, labākā garastāvoklī un patiešām izskatās pievilcīgāki, jo vienkārši jūtas laimīgāki. Nemaz jau nerunājot par to, ka pavada dienas ļoti minimālā apģērbā, reizēm pat tikai peldkostīmā vai peldšortos. Vasarā patiešām ir, kur piesiet aci.   

5. Vasarā ir daudz pasākumu, kur pulcējas cilvēki, kuriem nav partneru

Bezmaksas filmu naktis zem vasaras zvaigznēm? Mūzikas festivāli? Karsts regeja vakars? Tās ir lieliskas izdevības iepazīties ar jauniem cilvēkiem, kurus citādi nemaz nesatiktu. Citos gadalaikos nudien nav tik plašs izklaižu repertuārs.

6. Vasarā randiņus varat aizstāt ar dažādu pasākumu apmeklēšanu

No jūlija līdz septembrim ne viens vien cilvēks var tev piedāvāt satikties, jo ir pietiekami daudz oriģinālu vietu randiņiem. Nav pat jālauza galva – jo iespēju ir bez sava gala.

7. Kad ārā ir karsts, absolūti nav vēlmes gulēt ar kādu kopā

Ja cenšamies būt asprātīgi, varam pat secināt, ka gulēt vienatnē ir daudz ekonomiskāk. Ja tev blakus gultā būs karsts ķermenis, par gaisa kondicionētāja iztērēto elektrību būs jāmaksā vairāk.

8. Tev nevajadzēs pavadīt visu atvaļinājumu, sūtot WhatsApp ziņas savam dzīvesdraugam

 Protams, ir ļoti patīkami, ja mājās kāds interesējas par taviem atvaļinājuma iespaidiem un grib zināt visus sīkumus, taču šāda atskaišu sūtīšana aizņem ļoti daudz laika. Ja esi viena, vari vienkārši izslēgt telefonu un izbaudīt tās dažas dienas gadā, kad tev ir iespēja no visa norobežoties un darīt tikai to, ko pati vēlies.

9. Šo laiku daudz patīkamāk var pavadīt laiskojoties vai vienkārši izklaidējoties ar draugiem

Kas var būt jaukāks par vasaras nakti, kas pavadīta, ballējoties vai ļaujoties citām trakulībām ar simpātisku cilvēku? Vai vienkārši smejoties kopā ar cilvēkiem, kurus patiešām mīli

10. Vasara ir piemērots laiks, lai pabeigtu sen iesāktus projektus

Vasarā dienas ir garākas, tāpēc tev būs pietiekami daudz laika arī pabeigt adīt svīteri, ko iesāki pirms trim gadiem. Sēdi uz terases svaigā gaisā, un valdziņi paši rindosies rakstā. Vai arī izcep kūku vai dārzeņu tarti, kuru jau sen gribēji iemācīties taisīt.

11. Vari izlasīt grāmatas, kuras jau sen apputējušas stāv uz tava naktsskapīša

Jo ir taču tik daudz labu grāmatu, un tā gribētos tās visas izlasīt.

12. Ir daudz iespēju vienatnē ļauties notikumiem

Varbūt tu gribi telefonu atstāt mājās un visu dienu klejot, kur acis rāda? Bet, iespējams, vēlies doties nakts izbraucienā uz jūru? Vasara ir ideāls laiks īstenot visu to, ko esi vēlējusies izdarīt vienatnē. Pieglausties kādam stipram plecam varēsi visu rudeni un ziemu, taču tagad ir īstais brīdis ļauties dzīvei un patīkamām izjūtām bez partnera, kurš pretendētu uz tavu uzmanību un laiku.

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock

Tēmas