Tavs horoskops: ceturtdiena, 11. augusts
Cita pasaule
2016. gada 11. augusts, 06:54

Tavs horoskops: ceturtdiena, 11. augusts

Jauns.lv

AUNS

Saspringta diena. Paļaujies uz savu intuīciju un pieredzi, un tu atradīsi risinājumu. Labvēlīgs laiks, lai kārtotu lietas, kuras saistītas ar apdrošināšanu, maksājumiem, investīcijām. Esi atvērtāks pret kolēģiem un vairāk ņem vērā arī mediķu padomus.

VĒRSIS

Šodien meklē atsaucīgus cilvēkus sev apkārt – viņi tevi sapratīs, novērtēs un atbalstīs. Svarīgākos lēmumus pieņem, apspriežoties ar ģimeni. Esi atvērtāks pret jūtu izpausmēm – šī ir mīlestības diena. Šodienas iepazīšanās var būt ar romantisku nākotni.

DVĪŅI

Šodien veiksies darbi - lieliska diena rīkot talkas un meklēt papildus nodarbošanos. Taču nevajag censties būt “cilvēkam orķestrim” un visu darīt vienatnē – tieši apkārtējo atbalsts būs ļoti svarīgs.

VĒZIS

Tev patiks viss, ko šodien darīsi, un visas lietas, kam vien ķersies klāt. Labi veiksies personisko un ģimenes lietu risināšana. Vari sagaidīt kādu spontānu atzīšanos mīlestībā vai cita veida uzmanību.

LAUVA

Šī būs atklāsmju diena – beidzot sapratīsi, kāpēc reizēm neizdodas tik labi saprasties ar saviem tuvākajiem, un atrisināsi visas problēmas. Kaut arī diena ir vairāk piemērota lietišķu attiecību kārtošanai, atceries, ka prioritāte tomēr ir tuvinieki. Piemērots laiks, lai kārtotu nekustamā īpašuma lietas.  

JAUNAVA

Tev būs daudz spēka un un lieliskas idejas, kuras vēlāk izdosies veiksmīgi īstenot. Tiesa, riskēt šodien nevajag – to atliec uz rītdienu. Vairāk paļaujies uz cilvēkiem sev apkārt. Piemērota diena atslodzes diētai.

SVARI

Laba diena, lai meklētu cilvēkus un organizācijas, kuras varētu atbalstīt tevi un tavas idejas. Tiesa, daudz no viņiem neprasi – pagaidām tu neesi tas, kurš diktē noteikumus. Lieliska diena, lai saderinātos.

SKORPIONS

Ar tavu apņēmību un enerģiju var kalnus gāzt! Tu aizrausi cilvēkus, kuriem prātā tās pašas domas, kas tev – un kļūsi par viņu līderi, iedvesmotāju. Tiesa, var rasties sarežģījumi informācijas trūkuma dēļ.

STRĒLNIEKS

Šodien nesasteidz lietas – ja vien vari, atliec uz rītdienu. Svarīgu lēmumu pieņem, ieklausoties savā sirdsbalsī. Atdod pagātnes parādus - galveno uzmanību sen atliktiem veltī darbiem un neizpildītiem solījumiem.

MEŽĀZIS

Nesteidzies, un ar draugu palīdzību tev izdosies nokārtot patiešām svarīgu lietu. Taču nepārcenties – un nedari neko pret savu sirdsapziņu. Laba diena jaunu attiecību veidošanai – gan draudzīgu, gan arī romantisku.

ŪDENSVĪRS

Lieliska diena – darbi ies kā no rokas (neko jaunu gan šodien nesāc). Risini profesionālās lietas, īpaši tad, ja tās saistītas ar kolektīva nākotni. Ja ceri uz labāku saprašanos ar tuviniekiem, esi pats laipnāks un sirsnīgāks pret viņiem.

ZIVIS

Spēka diena. Šodien tu jutīsies stiprs un ar savu enerģiju patiešām ietekmēsi pasauli – gan personiskās lietas, gan ar citiem cilvēkiem saistītās. Labs laiks, lai plānotu nākotni un popularizētu sevi. Veikli kārtosies attiecības ar ārzemniekiem un ietekmīgām personām.

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock