Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 14.augusts
Cita pasaule
2016. gada 14. augusts, 06:54

Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 14.augusts

Jauns.lv

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
AUNS

Piebremzē šerpumu, nepacietīgumu un aizkaitināmību: jūtīgāki līdzcilvēki šodien var salūzt zem kāda tava asāka vārda. Izdevīga diena, lai pārtrauktu kādu nogurdinošu, sevi jau izsmēlušu draudzību, ja tāda ir, jo atpakaļceļa vairs nebūs. Gandarījumu gūsi saskarsmē ar cilvēkiem, kurus augstu vērtē.

VĒRSIS

Lai gan Vērsēniem principā patīk būt sabiedrības uzmanības centrā, šodien publiska uzstāšanās var sagādāt galvassāpes un vēdergraizes - šķitīs, ka no publikas nav tik gaidītās atsaucības un siltuma. Ja jānotur kāda svarīga sapulce, labāk to atlikt uz citu dienu, kad emocionālais fons būs draudzīgāks.

DVĪŅI

Ja plāno jauna auto iegādi, izpētei un informācijas ievākšanai laiks ir labs, taču pašu pirkumu gan nevajadzētu veikt - Urāns ir retrogrāds līdz pat 29.decembrim. Tas nozīmē, ka lielus pirkumus saistībā ar tehniku drošāk veikt nākamajā gadā. Diena piemērota attiecību stiprināšanai.

VĒZIS

Mīlestības un mīļuma izrādīšanas diena, īpaši gadījumos, ja attiecības ar citiem šobrīd šķiet saspringtas. Esi tā, kas atkausē ledu! Izvairies no personiskas komunikācijas internetā, sociālajos tīklos, labāku rezultātu dos saskarsme "dzīvajā".  Droši vari pirkt interjera dizaina priekšmetus, neskatoties uz to cenu. Atdeve būs, un lietas priecēs ilgi.

LAUVA

Lauvām jāskatās, kurā virzienā rūkt šodien ir vērts un kurā - nu pagalam nav! Uzrūkt gribēsies ļoti. Raugies, lai tas neskar cilvēkus, kas tavas dusmas patiesībā nav pelnījuši, proti, esi smalkjūtīgāka. Tas palīdzēs izvairīties no iespējamiem attiecību sarežģījumiem nākotnē.

JAUNAVA

Diena, kad droši vari plānot ceļojumu, lai pagarinātu vasaru. Pie mums tā jau tikpat kā galā. Zvaigznes sola, ka nekļūdīgi sajutīsi to "īsto" galamērķi un maršrutu. Jāuzsver, ka šodiena piemērota tāda ceļojuma plānošanai, no kura grasies atgriezties, tas neattiecas uz ilgstošu emigrāciju.

SVARI

Daudzi Svari jau kādu laiku dzīvo kāda "liela notikuma" gaidās un tam jau ilgstoši gatavojas, apdarot organizatoriskus darbus. Ja jūti tuvojamies pārgurumu, droši deleģē mazāk atbildīgos pienākumus citiem! Komanda strādās ar tevi vienā ritmā un pulsā. Savukārt, ja izdegšanas brīdis jau klāt, labāk paņem maksimāli brīvu dienu.

SKORPIONS

Iespējams nedaudz fatāls noskaņojums - ko ta' es, es jau neko... Pašapziņu var palīdzēt uzstutēt meditācija, literatūra, tikšanās ar kādu personu, ko ļoti cieni. Viss nav tik slikti, kā šobrīd izskatās! Bērni šodien var dot lielu prieku, skaties, kā viņi spēj priecāties!

STRĒLNIEKS

Mērķtiecīgi nospraud plānus tam, ko jāizdara līdz augusta beigām. Ideāla diena plānošanai, tādējādi ieviešot sistēmisku kārtību gan pašā, gan darāmajos darbos. Lietu salikšana pa plauktiņiem atmaksāsies darba nedēļas beigās.

MEŽĀZIS

Tuvākajiem cilvēkiem veltāma diena. Sirsnīgas sarunas, neizlikšanās, brīva veldzēšanās tuvāko lokā - tas vienkārši dos tik vajadzīgo baudījumu. Rūpes par mājas soli droši atliec, tie daži nenomazgātie trauki pagaidīs! Diena nav piemērota tālejošu materiālu plānu izrunāšanai, - naudu sarunās šodien vispār labāk nepieminēt.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri necieš vienveidību, tiem gribas eksperimentēt visu laiku. Attiecībā uz partnera maiņu šobrīd eksperimentiem labāk neļauties. Dēkas nāks gaisā, un sekas var būt bēdīgas. Vislabāk šobrīd nedaudz norobežoties no aktīvas sociālās dzīves un padomāt, ko patiešām gribi un kas ir vien kaprīzes.

ZIVIS

Brīnišķīga diena, lai dotos pie dabas, turklāt ne pārāk kuplā kompānijā. Ej sēņot ar labāko draudzeni! Sirsnīga komunikācija stiprinās attiecības. Šodien iepazīti jauni cilvēki tavā dzīvē nepaliks uz ilgu laiku.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press