Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 15.augusts
Cita pasaule
2016. gada 15. augusts, 06:54

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 15.augusts

Jauns.lv

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
AUNS

Ļaušanās dienesta romānam var nest dramatiskas sekas, kas ietekmēs reputāciju. Ja tomēr nekādi nevēlies apslāpēt šo kaisli, reālai rīcībai nogaidi izdevīgākus zvaigžņu azimutus. Diena, kad klusēšana tiešām izrādīsies zelts. Brīnišķīgs laiks, lai pieteiktos kādos kursos un sāktu apgūt kaut ko jaunu.

VĒRSIS

Iespējams, jutīsies nenovērtēta - tik daudz darīts, daudz strādāts, taču ieguldījums netiek pamanīts. Skumjas pāries, parādoties jauniem mērķiem pavisam citā virzienā, taču savus plānus nedrīkst izpaust skaļi. Idejas izauklē sevī un nogaidi citu brīdi, kad tās sākt realizēt. Tas nebūs šonedēļ, - vēlāk.

DVĪŅI

Ideāla diena, lai dotos uz darba pārrunām pie jauna darbadevēja. Lielo cerību dēļ tomēr ieteicams pārāk nepārcensties ar vizuālā iespaida atstāšanu (respektīvi, nepārpucējies kā lelle!), uzsvaru liec uz pieticīgumu. Tavu šarmu un smadzeņu potenciālu labāk pamanīs, ja fasāde nebūs pārāk iespaidīga.

VĒZIS

Bardaks jūtās. Nespēja saprast "kam lai sēžas kamanās". Klausi sirdij un intuīcijai, vēzeņu intuīcija šobrīd ir ļoti smalka. Lielisks laiks, lai gluži kā vizionārs iezīmētu savu nākotni - droši vari sapņot vaļā acīm vai uzrakstīt vēlmju zīmīti kosmosam. Pastāv liela iespējamība, ka dvēseles alkas tiks sadzirdētas.

LAUVA

Darbs, darbs, darbs. Noslodze ir liela, taču arī tavas spējas tikt ar visu galā ir adekvātas. Dari visu pēc kārtas, īpaši neļaujies emocijām. Vakarā darbu izmet no galvas un ļaujies nedaudz pagrēkot - ko nu ar to pati saproti. Iedzert vīnu pirmdienā? Droši!

JAUNAVA

Pa galvu maisīsies stratēģiski dzīves plāni - jauna auto iegāde, dzīvokļa maiņa, pirkšana, arī šķiršanās plāni. Diena piemērota šādu lietu strukturēšanai pašas galvā, taču līdz reālai darbībai vēlams nedaudz nogaidīt.

SVARI

Draudzīgums un sirsnīgums vērs vai visas durvis. Drīksti kļūt pat familiāra attiecībās ar citiem. Lieliska diena, lai apmeklētu vietas, kur nekad neesi bijusi. Pastāv iespēja iepazīties ar cilvēku, kas var kļūt nozīmīgs tavā dzīvē. Šodien jāizvairās no valsts iestāžu apmeklēšanas.

SKORPIONS

Iespējams, tev šķitīs, ka dzīvē esi ko būtisku nokavējusi un palaidusi garām uz neatgriešanos. Tas ir tikai šķitums! Rīcība, ko šobrīd pati nožēlo, patiesībā bija pareizs solis. Iztaisno muguru, nemocies pašpārmetumos.

STRĒLNIEKS

Vientuļajām strēlniecēm emocionāli nostaļģiska un sentimentāla diena. Ilgas pēc pagātnes labumiem, ilgas pēc kāda, kurš īsti nav tavs. Smagnējo sajūtu var neitralizēt ierokoties darbos. Pastaiga lietū bez lietussarga, izmirkstot līdz ādai, var palīdzēt aizskalot dvēseliskas skumjas.

MEŽĀZIS

Darba vietā droši vari paust savus plānus un vīzijas - tevi sadzirdēs, sapratīs, un idejām noticēs visi. Iespējamas ķibeles ar datortehniku. Starp citu, šodiena ir kā radīta jauna mājdzīvnieka iegādei (vai paņemšanai no patversmes). Aso mēli, kas labi noder birojā, mājās labāk tomēr nelieto.

ŪDENSVĪRS

Māc slinkums un nekā negribēšana? Nevaram ieteikt tam ļauties, ja esi par lietām atbildīga, taču droši drīksti strādāt un darboties atvieglinātā režīmā - šodien to neviens nepiefiksēs un par slaistīšanos nesodīs. Lieliska diena, lai dotos iepirkties vai investēt.

ZIVIS

Jau šodien sāc organizēt savu ideālo randiņu, kam jānotiek nedēļas izskaņā. Domā, plāno, pārplāno, pērc skaistas lietas un galvā izauklē ēdienkarti. Plāni par romantiskām brīvdienām uzturēs tevi "pie dzīvības" visu darba nedēļu, un, tici, tas būs tā vērts. Liela iespējamība gūt privātu laimi, patiesu mīļoto.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press