Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 16. augusts
Cita pasaule
2016. gada 16. augusts, 06:50

Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 16. augusts

Jauns.lv

AUNS

Šī būs saspringta diena, kad varat pamatīgi pārvērtēt savas iespējas. Ieteicams mazāk runāt, nesteigties un arī auto vadīt piesardzīgi. Nav arī īstais laiks spontāniem lēmumiem.

VĒRSIS

Sarežģīta diena, un galvenais, kas jāpatur prātā – maz kas būs atkarīgs tieši no tevis. Paļaujies uz draugiem, partneriem, dzīvesbiedru – viņi palīdzēs. Piemērots laiks, lai izstāstītu savas idejas mīļotajam vai citai tev svarīgai personai. Tevi sapratīs!

DVĪŅI

Svarīgākais šodien būs visu vērot, apdomāt, izvērtēt ar skaidru prātu. Taču nejauki pārsteigumi var piemeklēt no skauģu, blēžu un intrigantu puses. Turi acis un ausis vaļā!

VĒZIS

Emocionāla diena. Viegli pārvērtēsi savas spējas vai arī gluži otrādi – uztrauksies par mazāko nieku, neveiksmi, skarbāku kritiku. Ja tev ir kādas svarīgas, neatliekamas lietas – pasteidzies visu izdarīt jau šodien.

LAUVA

Šodien nevajag neko plānot – palaid visu pašplūsmā, un kā notiks, tā arī būs labi. Kritiskāk novērtē jaunus piedāvājumus un nebrīnies, ja saņemsi negatīvu atbildi uz tev svarīgu jautājumu. Ar laiku viss tāpat nokārtosies.

JAUNAVA

Ja vēlies kādā svarīgā jautājumā runāt ar priekšniecību vai citām svarīgām personām, šodien to darīt nav ieteicams. Vienkārši nevajag. Uzmanies arī, runājot ar bērniem un citiem ģimenes locekļiem, - ka nesanāk sasolīt to, ko nevarēsi izpildīt.

SVARI

Šodien pārpratumu netrūks – uz līdzenas vietas varēsi sastrīdēties ar tuvu cilvēku, tāpat arī apmaldīties savos darba pienākumos. Mūsu padoms: izvairies iesaistīties konfliktos un, pats galvenais, ar citiem neapspried pazīstamu cilvēku dzīvi.

SKORPIONS

Divējāda diena – būs grūti sakoncentrēties un sevi kontrolēt. Ar vienu neuzmanīgu vārdu spēsi apvainot cilvēkus. Uzmanies arī, darot kādus sīkus darbiņus ar rokām vai vadot auto – tehnika un dažādi rīki tev šodien nebūs labākie draugi.

STRĒLNIEKS

Vairāk uzmanības pievērs cilvēkiem, kuri ir tev blakus. Tuvinieki, kolēģi. Apdomā, kādas ir viņu patiesās vēlmes un vajadzības. Īstā diena, lai labotu savas kļūdas. Šī diena nav labvēlīga finanšu darījumiem, īpaši kredītu ņemšanai. Tos būs grūti atdot.

MEŽĀZIS

Svarīgi nepārvērtēt savas finansiālās iespējas un personības valdzinājumu – var būt arī pretējs rezultāts. Esi uzmanīgs it visā – šodien pieļautās kļūdas var maksāt diezgan dārgi. Neuzņemies darbu kaudzi – strādā lēni, mierīgi, pamazām. Bruņojies ar pacietību, uzklausot kolēģu piezīmes. Atbalsts vai vismaz sirsnīga uzmanība šodien nāks no draugiem. Tas patiešām palīdzēs.

ŪDENSVĪRS

Šodien staigāsi kā pa naža asmeni. Pacenties adekvāti novērtēt problēmas, kas var piemeklēt gan darbā, gan mīlas dzīvē. Taču zvaigznes rāda, ka tev izdosies. Neielaidies avantūrās un neskrien notikumiem pa priekšu.  

ZIVIS

Šodien neuzņemies atbildīgas lietas un izvairies no strīdiem ar vadību vai vecākiem. Taču šodien var izskanēt kāds svarīgs padoms vai vieda pamācība – to pacenties nepalaist garām. Nepaļaujies uz draugu solījumiem – tie var nepiepildīties.

Kasjauns.lv/ Foto: Shutterstock