Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 17. augusts
Cita pasaule
2016. gada 17. augusts, 06:55

Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 17. augusts

Jauns.lv

AUNS

Ļoti laba diena ceļojumiem, svarīgām sapulcēm un sarunām. Dienas pirmajā pusē ieteicams turēties pa gabalu no cilvēkiem, kuri jums nepatīk, un neielaisties kašķos ar tiem, kuri patīk. Vēl jo vairāk – ar tiem, kurus mīlat. Vari sākt bez nopietna iemesla pēkšņi sarīkot greizsirdības scēnu. Vakars būs vienkārši lielisks – iespējams kāds romantisks notikums vai vismaz garantēta pretējā dzimuma uzmanība.

VĒRSIS

Vari saņemt iespaidīgu piedāvājumu – gan privātajā, gan lietišķajā jomā. Zvaigznes sola, ka tas būs perspektīvs. Īstā diena, lai atgādinātu mīļotajam cilvēkam, ka mīli viņu un esi sajūsmā par viņa personību. Lieliska izdevība parunāt par savām jūtām. Vakaru pavadi mājās.

DVĪŅI

Šodien būsi pārāk kaprīzs/a attiecībās ar tiem, kuri tevi mīl, jo pats nezināsi, ko vēlies no mīlestības un mīļotās personas.  Nepalaid garām mīļotā cilvēka mājienus vai pat atklātus pārmetumus. Piemērota diena finanšu darījumiem un dāvanām. Neesi skops!

VĒZIS

Nešaubies par savu veiksmi – jo viss, kas notiek, taču uz labu, vai ne? Iespējamas negaidītas, taču vajadzīgas pārmaiņas gan darbā, gan privātajā dzīvē. Tieši šī ir īstā diena, lai runātu par karjeras izaugsmi. Vakarā apciemo draugus un neatsakies palīdzēt, ja tevi lūdz.

LAUVA

Vērts pavadīt laiku vienatnē – atpūties, pasapņo. Nelauz sevi - dari tikai to, kas sagādā prieku. Starp citu, pēkšņi var atklāties kāda slepena simpātija, kas pēdējā laikā ne reizi vien ir palīdzējusi. Vakars būs patiešām jautrs – iespējams kāds romantisks pārsteigums, it īpaši, ja plāno doties ciemos.

JAUNAVA

Nesteidzies skriet notikumiem pa priekšu, turies pa gabalu no vieglprātīgiem, neapzinīgiem cilvēkiem. Labāk vēro visu no malas, nelien kašķiem pa vidu – dabūsi pārmetumus no abām pusēm. Pret nesen iepazītiem cilvēkiem esi atturīgs – nemeties ap kaklu un neielaid savā dvēselē. Drīz vien sapratīsi, kurš ir īsts draugs, bet kurš tikai izliekas.

SVARI

Šodien svarīgi būt sirsnīgam un ievērot toleranci, ja nevēlies zaudēt cieņu ģimenes acīs. Iepriecini ar dāvanām tos, kurus mīli un ar kuriem vēlies arī turpmāk būt kopā. Šīs dāvanas jūs satuvinās īpaši maģiskā veidā. Piemērota diena darījumu un līgumu slēgšanai.

SKORPIONS

Kaut arī daudzi vēlēsies ar tevi sadarboties un palīdzēt, gala lēmumu par svarīgām lietām pieņem tā, it kā tu būtu viens. Sirdslietu jautājumā zvaigznes pret tevi šodien būs ļoti vēlīgas – iespējams, ka iekarosi ne vien kāda sev simpātiska cilvēka uzmanību, bet arī sirdi.   

STRĒLNIEKS

Šodien svarīgi nostiprināt savu veselību. Nepievērs uzmanību drūmām domām – tās ir tikai tavas iedomas. Pacenties šodien sevi pasaudzēt un strādāt mazāk. Ja iespējams – vispār paņem brīvu dienu. Nopietnus lēmumus šodien nevajadzētu pieņemt, vismaz ne rīta pusē. Vakarā satiksies ar cilvēkiem, kuri labvēlīgi ietekmēs tavu nākotni.

MEŽĀZIS

Tev ir iespēja mainīt pasauli vai vismaz savu dzīvi – šodien viss ir tavās rokās, un diena ir piemērota labām pārmaiņām. Ja pieņemsi pareizo lēmumu, daudzas lietas nokārtosies, un atvieglojumu jutīsi vēl ilgi.

ŪDENSVĪRS

Neesi sīkumains, un tev viss izdosies. Izmanto Ūdensvīram raksturīgo spēju norobežoties no situācijas (bet ne no realitātes). Citādi dažādi dzīves sīkumi, senas pārestības vai vienkārši kļūdainas fantāzijas traucēs pieņemt pareizos lēmumus. Vakaru veltī saviem mīļajiem.

ZIVIS

Intriģējošu iepazīšanos un negaidītu iemīlēšanos diena. Taču šodien veiksmīgs būs tikai flirts, nevis reāli darījumi. Vakars piemērots vizītei pie ārsta, kosmetologa vai citi procedūru veikšanai.

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock