Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 18. augusts
Cita pasaule
2016. gada 18. augusts, 06:19

Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 18. augusts

Jauns.lv

AUNS

Šodien vari riskēt, tikai nezaudē kontroli pār situāciju. Ja zūd pacietība un apkārtējiem gribas pateikt ko nejauku, zvaigznes tev iesaka – piebremzē. Varbūt rīt tas vispār vairs nebūs aktuāli. Palutini savas vai radu atvasītes – nopērc kaut mazu dāvaniņu.

VĒRSIS

Rīts līdz 12:00 būs diezgan vētrains, bet pēc tam jau sāksies labāks laiks. Izdevīga diena, lai satiktos ar ietekmīgiem, augsti stāvošiem cilvēkiem, apciemot senus draugus, kuri nu kļuvuši slaveni un vareni. Bet vakarā sarīko mazus svētkus saviem tuvākajiem – viņi taču ir tavs lielākais atbalsts.

DVĪŅI

Sāks piepildīties  seni, ilgi gaidīti sapņi. Tiesa, tas būs tikai pēc 12:00 – priekšpusdienā brīnumus nav vērts gaidīt. Izmanto šo dienu, lai sakārtotu savas finanses. Iespējams, saņemsi labu priekšlikumu no kāda ārzemnieka – tava nākotne šajā sakarā izskatās cerīga. Šodien īpaši jāpiedomā par ģimenes saišu stiprināšanu. Piezvani mammai, bet vislabāk - apciemo.

VĒZIS

Nauda, nauda, nauda. Šī diena tev rādās finanšu zīmē. Vari kārtot apdrošināšanas, īpašuma lietas, maksāt rēķinus. Dienas otrā puse piemērota kredītu ņemšanai. Ja domā par mājas remontu vai celšanu, šis ir labs laiks pieņemt lēmumu.

LAUVA

Laba diena līgumu slēgšanai un dalībai publiskos pasākumos. Nešaubies par dienas otrajā pusē atklāto jūtu patiesumu – pat tad, ja šo cilvēku redzi pirmoreiz mūžā. Karaliskajai Lauvai taču tik ļoti piestāv romantika!

JAUNAVA

Neesi sīkumains/a un šodien vairāk vadies pēc intuīcijas, nevis loģikas – tā tu paveiksi neiedomājami daudz. Lieliska diena, lai salabtu ar tuviniekiem. Ja jūsu starpā bijusi kāda rīvēšanās, izrunā visus asumus. Apslāpē savus privātīpašnieciskos instinktus, un tev viss izdosies!

SVARI

Patīkamu pārsteigumu diena – tevi pavadīs veiksme, jutīsies mīlēts un visiem vajadzīgs/a. Pienācis laiks aizmirst visas rūpes, problēmas un priecāties par tiem, kurus mīli. Iespējams pārsteigums – ziņa no kāda sena drauga, kas liks tev smaidīt visu atlikušo nedēļu.

SKOPRPIONS

Šodien nesāc neko sarežģītu – ātri nogursi un iztērēsi visus spēkus. Jo vairāk laika pavadīsi mājās, jo pašsajūta būs labāka. Neplāno ceļojumus, šī diena nav tam piemērota. Aizmirsti kašķus darbā un domā tikai par ģimeni – nekas cits nav tavu satraukumu vērts.

STRĒLNIEKS

Šodien viss ies kā pa sviestu – labi veiksies gan darba, gan privātās lietas. Saņemsi vārdisku uzslavu un varbūt pat prēmiju. Šodienas iepazīšanās būs ar tālejošām sekām – un nākotne rādās gaišos toņos. Vakars piemērots kādai tējas tasei vai vīna glāzei draugu lokā.

MEŽĀZIS

Priekšpusdienā vari runāt par algas pielikumu vai prēmiju. Kurš tad vēl to būtu vairāk pelnījis, ja ne tu? Dienas otrajā pusē vari iegādāties saimniecības lietas, varbūt pat kādu nopietnāku pirkumu mājas labiekārtošanai. Esi dāsns pret tuviniekiem, īpaši vecāka gadagājuma radiniekiem – viņi tavas dāvanas patiešām novērtēs.

ŪDENSVĪRS

Tu šodien starosi no enerģijas pārpilnības. Un apkārtējie brīnīsies – kur tu ņem šo entuziasmu? Laba diena veselības pārbaudēm vai vismaz lai pieteiktu vizīti pie ārsta. Vakars rādās ļoti romantisks.

ZIVIS

Rīta pusē būsi mazliet noslēgtāks un īgnāks nekā citas dienas, taču drīz vien nomierināsies, ja ķersies pie sava iemīļotā darba, parunāsies ar labu draugu vai sirsnīgu kolēģi. Dienas otrā puse piemērota, lai noskaidrotu pārpratumus attiecībās ar kolēģiem vai priekšnieku, kā arī – lai pārbaudītu veselību.

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock