Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 19. augusts
Cita pasaule
2016. gada 19. augusts, 06:19

Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 19. augusts

Jauns.lv

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
AUNS

Īstā diena, lai kārtotu naudas un īpašuma lietas. Veiksmīgi izdosies atrisināt sadzīves problēmas. Meklē jaunus ienākumu avotus – ja darīsi to šodien, nākotne rādās gaišāka. Nebaidies mainīt dažus senus ieradumus saistībā ar draudzību, attiecībām, varbūt pat biznesu – tas ļaus tev labāk apmierināt gan savas, gan ģimenes vajadzības.

VĒRSIS

Šodien uzticies sev. Vērts arī optimistiski pasapņot par nākotni. Laba diena aktīvai rīcībai un pat radikāliem lēmumiem. Neatliec uz rītdienu svarīgas darba lietas – brīvdienas tomēr ir domātas atpūtai, nevis nepadarīto darbu steigšanai.

DVĪŅI

Atpūties, un tava iedvesma atgriezīsies. Baudot mieru un klusumu, sapratīsi arī atbildes uz dažiem sev svarīgiem dzīves jautājumiem. Var uzrasties arī slepeni atbalstītāji, kuri palīdzēs, pat tev to nezinot. Šodien ir izdevīgs laiks jebkādiem konfidenciāliem randiņiem. Viss izdosies!

VĒZIS

Negaidīta palīdzība, pavisam necerēts atrisinājums – un viss pagriezīsies uz labo pusi. Vairāk sarunājies, attīsti savas komunikācijas spējas, piedāvā idejas. Diena būs veiksmīga dažādām sarunām – gan privātām, gan oficiālām. Starp citu, nepalaid garām iespēju atrisināt senu konfliktu darbā – tas būtu lielisks darba nedēļas noslēgums.

LAUVA

Vienkārši burvīga diena. Iespējams kāds jaunums, kas radikāli uzlabos tavu darbu un karjeru. Tikai esi elastīgs – nevajag domāt, ka tavas vecās labās metodes ir vienīgais veids, kā strādāt. Ej uz kompromisu. Vakaru pavadi mierīgi ģimenes lokā – trakā ballēšanās šoreiz lai paliek citiem.    

JAUNAVA

Šī ir tava diena – palīdzēs draugi, būs ietekmīgu cilvēku atzinība un arī tava mīļotā cilvēka uzmanība. Veiksies ar svarīgu lietu kārtošanu, jo īpaši, ja tās saistītas ar tavu darbošanos ārzemēs vai kādu tālāku ceļojumu. Labs laiks sarunām ar ārzemniekiem. Būs noskaņojums, lai šovakar izietu sabiedrībā. Tu burtiski mirdzēsi!  

SVARI

Pacenties pēc iespējas mierīgāk noskaņoties situācijai, ka šodien ne viss sekmēsies tā, kā tev gribētos. Samierināties palīdzēs tavi labākie draugi, un uzradīsies arī citi sirsnīgi ļaudis. Lai kā arī būtu – viss tāpat beigsies labi. Izdevīga diena finansēm: maksājumi, apdrošināšana kredīti – šai jomai zvaigznes sola “zaļo gaismu”.  

SKORPIONS

Šodien svarīgs būs radošums un draudzīgums. Izsaki piedāvājumus, idejas – būs ļaudis, kuri vēlēsies un arī spēs palīdzēt. Lieliska diena juridisko lietu kārtošanai un dalībai sabiedriskos pasākumos. Ir taču piektdiena!

STRĒLNIEKS

Nesteidzies sasteigt lietas. Zini taču seno sakāmvārdu – “Kā vējš skrien, kā miets atduras”? Apdomā, lai tas šodien nebūtu par tevi. Taču labi šodien veiksies sarunas ar darba devēju – esošo vai potenciālo. Vakarā izej cilvēkos vai paciemojies pie draugiem. Piektdiena ir jānosvin!

MEŽĀZIS

Ļoti veiksmīga diena. Riskēt gan vajadzētu piesardzīgi – neliec uz spēles pārāk daudz. Ieklausies apkārtējos cilvēkos – gan kolēģi, gan mīļotais tev pateiks tik pārsteidzošas lietas, par ko nebiji pat aizdomājies.

ŪDENSVĪRS

Darba nedēļas beigas liks sevi manīt - sajutīsies mazliet paguris un centīsies no visa norobežoties. Taču pārsteidzošā kārtā diena būs veiksmīga – šodien notikušās tikšanās mainīs tavu dzīvi uz labo pusi.

ZIVIS

Visas piektdienas garumā tu jutīsies kā zivs ūdenī – komunicēsi, mētāsi idejas. Ieteicams ieklausīties, ko tev saka sarunu partneri – vari uzzināt svarīgas lietas, kas saliks būtiskus punktus uz “i”. Šīs dienas piedāvājumi būs ar labu perspektīvu. Nešaubies un pieņem tos!

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock