Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 20. augusts
Cita pasaule
2016. gada 20. augusts, 05:21

Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 20. augusts

Jauns.lv

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
AUNS

Pacenties šodien no visa norobežoties, visas savas domas un darbus veltot tikai patīkamām lietām. Dienas otrā puse piemērota romantiskām vakariņām ar mīļoto vai pastaigai gar jūru.

VĒRSIS

Patīkamu pārsteigumu diena – pēc saspringtās darba nedēļas šodiena būs īsta miera oāze. Atmet visus pienākumus un dari tikai to, kas iepriecina tevi pašu. Pirmdiena pienāks jau pavisam drīz – tad arī atgriezīsies reālajā dzīvē. Taču tagad – lai tev jauka sestdiena!

DVĪŅI

Atklāsies lietas, par kurām pat nenojauti (vai arī vienkārši nevēlējies zināt). Taču par to šodien nedomā – ļauj emocijām norimt, un daudz kas varbūt atrisināsies pats no sevis. Atceries, ka vispareizākais vienmēr ir piedot – gan sev, gan citiem.

VĒZIS

Šodien centies pasargāt gan savu, gan savas ģimenes mieru. Palutini savu mīļoto – darba nedēļas steigā uzmanības var būt bijis par maz.

LAUVA

Šī diena ir domāta atpūtai un iekšējā līdzsvara atgūšanai. Tev tas izdosies. Dienas otrajā pusē iespējams romantisks randiņš, taču nesaceries uz tālejošām sekām.

JAUNAVA

Šodien vairāk domā par savām lietām un nebāz degunu svešās darīšanās. Nav īstā diena arī garām sarunām ar mīļoto, tās var novest pie domstarpībām, kuru patiesībā nemaz nav. Reizēm ir labāk vienkārši kopā paklusēt, vai ne?

SVARI

Šī būs tiešām laba sestdiena – iepriecināsi savu mīļo cilvēku un arī pašam/ai būs smaids sejā. Skaidrošanos un pārmetumus atstāj citām dienām, šodiena nav piemērota ne kašķu risināšanai ar bērniem, ne pretenzijām kaimiņiem.

SKORPIONS

Šodien esi laipnāks pret saviem bērniem, vecākiem, otro pusīti. Izrādi mīļumu, pavadi laiku kopā ar viņiem. Sestdiena būs tik laba, ka patiešām noticēsi – dzīve ir skaista.

STRĒLNIEKS

Dienas pirmajā pusē labāk paliec mājās – pasaudzē savu veselību. Tava palīdzība var būt vajadzīga tuvākajiem – vecākiem, bērniem, mājdzīvniekiem. Vakarā aicini ciemiņus vai pats dodies ciemos vai citās izklaidēs.

MEŽĀZIS

Svaigs gaiss, mežs, augusts – šīs lietas tev šodien jāpaspēj izbaudīt. Ja nevari citādi un arī šodien jāsteidz darbi, vismaz vakarā ieplāno atpūsties ar ģimeni. Un parunājieties, nevis nosēdiet visu vakaru pie TV vai katrs savā datorā. Tas jūs patiešām satuvinās.   

ŪDENSVĪRS

Šodien nav ieteicams strādāt – labāk pasaudzē savu veselību un attiecības ar mīļoto. Nav īstā diena, lai celtu augšā senus kašķus, rosinātu jaunus konfliktus vai apspriestu ģimenes budžetu. Mīlestība iet caur vēderu – šodien tas apstiprināsies par 1000%.  

ZIVIS

Šodien viss atkarīgs no tevis. Būs lieliska diena un mierīga atpūta, ja vien neļausi sevi sakaitināt ar sīkumiem un izprovocēt uz konfliktiem. Vakarā iespējama romantiska iepazīšanās. Lai izdodas!

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock