Ekskluzīvi! Riga Fashion Mood - pirmo reizi Latvijā modes skates tiešraidē
2011. gada 12. oktobris, 16:44

Ekskluzīvi! Riga Fashion Mood - pirmo reizi Latvijā modes skates tiešraidē

Jauns.lv

Ceturtdien Mākslas muzejā Rīgas birža notiks jau otrais modes pasākums Riga Fashion Mood ar Latvijas vadošo un jauno modes dizaineru kolekcijām nākamā gada pavasarim / vasarai.

Šis modes pasākums ir unikāls ar to, ka pirmo reizi Latvijas modes vēsturē, skate būs pieejama tiešraidē interneta portālā www. Pastaiga.lv, ceturtdien pl. 20:00.

Jaunākās modes kolekcijas demonstrēs Latvijā vadošais zīmols Anna Led, Krievijas modes tirgū iecienītā Irina Košakova, pārsteigumiem bagātais Dāvids, oriģinālā Šeila, trikotāžas un adījumu ražotājs Cinnamons, bērnu apģērbi no Colorlicious un jaunie modes talanti- Zane Poriete un Arvils Linde.

Latvijas Modes palātas vadītāja un Riga Fashion Mood organizatore Dita Danosa atklāj, ka ar modes skašu tiešraidem internetā vēlas lauzt ekskluzivitāti un nodrošināt to pieejamību ikvienam interesentam :"Uzskatu, ka mūsdienu tehnoloģiju iespēju ietekmē ir jāmainās modes filozofijai. Modei ir jānonāk pie interesenta viņam ērtā, pieejamā un ikdienā lietojamā medijā, kur modes skašu vērošanai pazūd ierobežotas piekļuves statuss, izzūd ierobežojumi, kurus uzliek fiziskā telpa vai ģeogrāfiskā teritorija."

"Riga Fashion Mood" organizators ir Latvijas Modes palāta un tas ir orientēts uz modes kā radošas industrijas un biznesa komunikācijas veicināšanu. Pasākuma mērķis ir attīstīt modes dizaina platformu Latvijā, veicināt sabiedrības iesaisti, informētību un ieinteresētību par modes sfēru un tās aktualitātēm Latvijā.

Pastaiga.lv / Foto no publicitātes materiāliem