Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 21. augusts
Cita pasaule
2016. gada 21. augusts, 06:29

Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 21. augusts

Jauns.lv

AUNS

Mīlas provokāciju diena – šodien tevi varēs savaldzināt tik ātri kā nekad. Un pats interesantākais, ka ļausies vilinājumam, un jutīsies absolūti laimīga/s. Tiesa, šodien vajadzētu izvairīties no kontakta ar svešiem cilvēkiem. Taču svētdienas pusdienas vai vakariņas ar saviem mīļajiem būs tieši tas, kas vajadzīgs.

VĒRSIS

Labu garastāvokli radīs dažādi svētdienas pārsteigumi – negaidīta palīdzība, sen nesatikta drauga zvans vai pat apciemojums. Ja meklē jaunas iepazīšanās, noteikti nelaid garām draugu vai radu ballītes – adrenalīns un jaunas vēsmas var nākt tieši no šīs puses.

DVĪŅI

Patīkami pārsteigumi var notikt līdz 18:00 vakarā. Negaidītas sastapšanās vai jaunas ziņas tevi var darīt ļoti laimīgu. Līdz tam laikam vari veiksmīgi risināt arī darba jautājumus – neformālā vidē sastapti cilvēki var dot vērtīgus padomus vai piespēlēt pareizos kontaktus. Pievakari gan labāk pavadi mājās.

VĒZIS

Šodien vairāk uzmanības veltī atklātām sarunām ar mīļoto. Izrunājiet, kas jums katram uz sirds, un sapratīsiet, ko attiecībās vajadzētu mainīt. Atrodi laiku arī vecāku un vecvecāku apciemošanai.

LAUVA

Ļoti laba diena – gluži vai lidosi no laimes, un visas iepriekšējo dienu sadzīviskās problēmas tāds sīkums vien šķitīs. Zvaigznes šodien tev sola ceļojumu. Tas var būt izbrauciens pie dabas, pārgājiens vai varbūt došanās uz mežu mellenēs – prieku darīs itin viss.

JAUNAVA

Veiksmīga diena mājas kārtošanai, remontam vai citiem dzīves telpas uzlabojumiem. Tev izdosies ne vien daudz paspēt, bet arī iedvesmot citus pārmaiņām. Ne sliktāki panākumi arī mīlas jomā – spēsi iekustināt savu mazliet pagurušo mīļoto, ja vien veltīsi tam mazliet laika.

SVARI

Šī Svariem būs attiecību stiprināšanas diena – ar mīļoto, bērniem, vecākiem, vecvecākiem, draugiem, kaimiņiem, varbūt bijušajiem kolēģiem. Zvaigznes sola arī fiziskas aktivitātes, kas neapšaubāmi darīs prieku.

SKORPIONS

Šodien esi kopā ar tiem, kurus mīli. Un atceries, ka mīlestībā nav vietas egoismam – reizēm jāpastumj maliņā savas intereses un jāpiekāpjas mīļotajam. Ja šobrīd esi vientuļš, neatsakies no ielūguma doties ciemos. Patīkamas romantiskas pārmaiņas var notikt tieši šodien.

STRĒLNIEKS

Svētdiena būs īsta mīlestības diena. Visas tevis šautās bultas trāpīs tieši mērķī. Ja gadījies kāds strīdiņš ar mīļoto, šodien izdosies izlīgt un izrunāt visus pārpratumus. Arī tad, ja nejūties vainīgs, atvainojies, un viss tiks piedots. Izdevīgākais laiks, kad to vēlams iespēt, ir šodien līdz 18:30.

MEŽĀZIS

Šodien tevi burtiski apbērs komplimenti, uzmanība un dāvanas. Ar pirmoreiz satiktu cilvēku izdosies saprasties tik pārsteidzoši labi, it kā jūs būtu pazīstami jau visu mūžu. Starp citu, ja tava kaisle neatdzisīs jau pēc pāris dienām, šīm attiecībām var būt ļoti ilga un laimīga nākotne.

ŪDENSVĪRS

Šodien zvaigznes tev iesaka parūpēties par tiem, kurus mīli. Nesteidz darīt nepadarītos darbus – svētdiena pienākas tavai ģimenei. Vientuļajiem var rasties problēmas, jo pēkšņi visos pielūdzējos/sirdsdāmās redzēsiet tikai trūkumus. Sliktākais, kas šodien var notikt – vairāki romāni vienlaikus, kuru dēļ būs jāslapstās vēl ilgi.

ZIVIS

Tu šodien burtiski starosi, un tas būs redzams pat ar neapbruņotu aci. Cilvēkiem, kuri tevi redzēs pirmoreiz, mute paliks vaļā no tava valdzinājuma. Salauzīsi ne vienu vien sirdi un, iespējams, izdzirdēsi kādu īpašu piedāvājumu. Pat bērni šodien būs paklausīgi, un viss notiks tieši tā, kā tu vēlies.

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock