Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 24.augusts
Cita pasaule
2016. gada 24. augusts, 05:54

Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 24.augusts

Jauns.lv

AUNS

Aizturētām dusmām būs negatīva ietekme uz psihosomatiku, taču arī nekontrolēta dusmu izpaušana neko labu nenesīs. Piedošanas diena. Aizvainojumus norij vai kaut vai izdziedi tos dušā. Notiekošajam pieej rāmi un analītiski, saudzējot savu mieru. Šī diena nav piemērota publisku pasākumu apmeklēšanai.

VĒRSIS

Iespējams, šķitīs, ka kaut kādi nebūtiski sīkumi "čakarē" visu labi izplānoto padarīšanu. Ja plānotais velkas, kavējas un nenotiek, rūpīgi izpēti, kur ir problēma. Varbūt kāds kolēģis palaidies slinkumā, bet par neizdarīto jāatbild tev. Atceries, ka visu var izrunāt, un to arī gudri izdari.

DVĪŅI

Iepirkšanās dienai šodien trekns "jā"! Liela iespējamība, ka neko lieku vai nevajadzīgu nenopirksi - viss izrādīsies noderīgs un labs. Ja dodies "šopingā", neņem līdzi padomdevējus, jo tava intuīcija šodien būs nekļūdīga. Tas attiecas arī uz plāniem par to, kur vērts investēt savu naudu. Nekļūdīsies, droši uz priekšu!

VĒZIS

Var pārņemt tāds kā apjukums, vai ceļš, pa kuru ej, ir tas pareizais. Zvaigznes debesīs šo apjukumu atpazīst, taču ar norādījumiem nekādi nespēj palīdzēt. Iespējams, tas nozīmē, ka jānogaida vēl dažas dienas, un dzīve pati parādīs, vai rīkojies tā, kā Dievam labpatīkas un tev būs labāk.

LAUVA

Lauvas dabai šodien brīva vaļa. Pieklājības robežās, protams... Diena, kad palīdzēšanai būs atdeve - kā morāla, tā finansiāla. Palīdzēsi kādam, kam klājas grūtāk, dabūsi divkārt laba atpakaļ. Vai gan tas nav tā vērts?!

JAUNAVA

Slepena iemīlēšanās kļūs nenoslēpjama, visa tava būtība burtiski tieksies uz tīkamā cilvēka pusi un liksies, ka jūtas grūti savaldīt. Ja tām vari ļaut vaļu - lieliski! Tev atbildēs ar to pašu. Savukārt ja situācija nav gluži morāli viennozīmīga, ar aktīvāku rīcību nogaidi.

SVARI

Dots devējam atdodas. Vecā dziesma par "ko sēsi, to pļausi". Pilnīgi iespējams, ka šodien skaudri atskārtīsi to, ko nodarīji citiem pāri pagājušajā nedēļā. Paštaisnumam neļaujies, labāk sirsnīgi atvainojies un pazemīgi lūdz iespēju pierādīt, ka vari labāk un citādāk.

SKORPIONS

Skorpionam šodien gribēsies savās spīlēs sakļaut to, kas grasās slīdēt no tām ārā - vai tas būtu cilvēks, vai īpašums, vai kāda izdevība. Censties jau var, bet diez ko neizdosies... Šobrīd labākā stratēģija bēgošā noturēšanai būtu nogaidīšana. Siltāki vēji plūdīs, Skorpion. Vēl gan ne tagad.

STRĒLNIEKS

Pat ja negribas doties publikā, šodien piespiešanās var nest necerēti labus augļus - cilvēkos vari ieraudzīt kādu jaunu aizraušanās objektu, kas burtiski apburs. Diena gan nesola ilgstošu attiecību sākumu, taču socializēšanās un tādas garāmejošas iepazīšanās dos savu labumu, piemēram, vari iegūt interešu biedru.

MEŽĀZIS

Medicīniskām manipulācijām nepiemērota diena jeb - ārstiem labāk ar gabalu iet... Daudzi cilvēki var kaitināt. Izeja? Vienatne, meditācijas, slepena darbošanās savās interesēs. Ļoti labi veiksies jebkādi rakstu darbi, kuriem nav noteikts konkrēts termiņš.

ŪDENSVĪRS

Emocionāli svārstīgs rīts, toties rāms un patīkams vakars. Ļoti liela nozīme būs tam, ar kādām emocijām nāksi mājās, tas arī noteiks mājinieku sajūtas. Darba nepatikšanas uz mājām nenes.

ZIVIS

Sapņos un nomoda ilūzijās tu vari pazust pat tiktāl, ka darba pienākumi paliek kaut kur dibenplānā. Izsver, vai ir tā vērts. Iespējams, tu sapņo par neiespējamo un par to, kam nekad nav lemts notikt, tādējādi tērējot savu enerģiju.

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock