Hercogiene Ketrīna mājās ar bērniem, princis Viljams kalnu kūrortā izklaidējas ar modeli. FOTO
Princis Viljams kopā ar draugiem un austrāliešu modeli Sofiju Teilori kalnu kūrortā Šveicē.
Attiecības
2017. gada 15. marts, 10:52

Hercogiene Ketrīna mājās ar bērniem, princis Viljams kalnu kūrortā izklaidējas ar modeli. FOTO

Jauns.lv

Princis Viljams kopā ar karalienei Elizabeti II un citiem karaliskās ģimenes pārstāvjiem šogad neapmeklēja Nāciju sadraudzības ceremoniju Londonā. Tā vietā viņš bija devies uz kalnu kūrortu Šveicē un manīts pusdienojam kopā ar austrāliešu modeli. Runā, ka Viljama sieva hercogiene Ketrīna aizvadīto nedēļas nogali pavadījusi mājās Anglijā kopā ar bērniem.

Tikai dažas stundas pirms Vestminsteras abatijā Londonā noturētā dievkalpojuma par godu Nācijas sadraudzības dienai, 34 gadus vecais princis Viljams manīts Šveices kūrortā Verbjē dejojam klubiņā un baudām alkoholiskos dzērienus.

Slēpošanas kūrortā viņš kopā ar draugiem malkojis alu un pusdienojis restorānā „La Valche” kopā ar naktskluba īpašnieku Gaju Pelliju un 24 gadus veco austrāliešu modeli Sofiju Teilori. Aculiecinieki zina teikt, ka princis lieliski pavadījis laiku un ļoti labi sapraties ar gados jauno modeli. Kādā brīdī abi redzēti sasitam plaukstas draudzīgā sveicienā.

Zinātāji teic, ka nedēļas nogalē Viljams sievu hercogieni Ketrīnu ar abiem bērniem atstājis mājās Anglijā un pie ģimenes atgriezies vien vēlā pirmdienas pēcpusdienā.

Karaļnamam pietuvinātas personas izteikušas minējumu, ka prinča izvēle karaļnamam tik svarīgā dienā doties izklaides braucienā nevis pildīt valstiska svarīguma pienākumus, izpelnīsies kritiku, vēl jo vairāk tamdēļ, ka divu bērnu tēvs atpūtā bija devies viens pats bez ģimenes.

 

Austrāliešu modele Sofija Teilore strādā „Farinet” naktsklubā, kur līdz pat agrai rīta stundai izklaidējās arī princis Viljams ar draugiem.

Teilore iepriekš sadarbojusies ar austrāliešu modeļu aģentūru „Chadwick”, kā arī puskaila pozējusi fotogrāfam Glenam Kronam, kad pērn apmeklēja Bali salu Indonēzijā. „Sofija ir godīga atklāti runājoša meitene no Austrālijas,” raksturo fotogrāfs. „Karaliskās ģimenes pārstāvju sabiedrībā viņa varētu justies ļoti komfortabli, lai gan nedomāju, ka viņa agrāk kādu no viņiem ir satikusi.”

Fotogrāfs arīdzan piebildis, ka šī jaunā dāma ir „ļoti pašpārliecināta” un viņai „nav nekādu problēmu kameras priekšā pozēt bez krūštura”.

 

„Viņa bija lieliska modele un jautrs cilvēks,” pērnā gada fotosesijas pieredzi atceras Krons. „Esmu pārliecināts, ka princim Viljamam patika viņas sabiedrība. Viņa ir lieliska meitene.”

Sofijas Teilores mīļotais puisis Ārons Gudfelovs apliecina, ka arī viņš bijis šajā kompānijā un princi Viljamu raksturo kā „lielisku puisi” un komunikācijā „ļoti vienkāršu” cilvēku.

Pērn Bali salā Sofija Teilore pozēja fotogrāfam Glenam Kronam puskaila


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press