Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 25.augusts
Cita pasaule
2016. gada 25. augusts, 06:54

Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 25.augusts

Jauns.lv

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
AUNS

Retrogrādais Merkurs nesola veiksmi saziņā, sūtījumos, jaunu labu ziņu piegādē. Viss varētu šķist tāds kā iestrēdzis... Tas ir laiks, kas vienkārši jāpārlaiž - runa ir par periodu līdz pat septembra beigām. Jaunas lietas drīkst sākt, taču patiešām gausumu jutīsi. Laiku labāk izmantot, atgriežoties pie lietām, kam jau ir "aizmugure".

VĒRSIS

Komunikācija ar citiem varētu šķist apgrūtinoši gausa, tāpēc labāk lietas bīdīt sausi individuāli un absolūti mierīgā garā. Nospraustie mērķi rezultātu dos oktobra sākumā. Piemērota diena svētai vienatnei.

DVĪŅI

Maigas mīlēšanās diena. Lieliski, ja ieplānots randiņš ar jau sen pazīstamu partneri! Tas var būt "eksis", ar kuru notiek tikšanās "veco labo laiku vārdā". Sāpītes gan neizdosies produktīvi izrunāt, taču varbūt to pat nevajag. Vienkārši kopābūšana ar sirdij būtisku personu. Kāpēc ne? Baudījums būs abiem.

VĒZIS

Šī diena lieliski piemērota tam, lai enerģētiski izlādētos. Kam sports, kam dziedāšana, kam vaļīga vēstule sirdsāķītim... Sapratne nav apsolīta, taču no dvēseles smaguma šādi varēsi tikt vaļā itin ērti. Rūpīgi izraugies vārdus, kādus lieto, komunicējot ar cilvēku, kas ir svarīgs.

LAUVA

Slēptu sapņu un nodomu piepildīšanās ir visai reāla. Ar noteikumu, ka sēkla tika iesēta jau krietni senāk, aptuveni pagājušā gada oktobra mēnesī. Šobrīd vari baudīt augļus tam, ko darīji toreiz. Kļūdas nebūs labojamas.

JAUNAVA

Tevi var mākt pārdomas par to, vai cilvēks, ar ko esi kopā, ir tiešām tavs īstais, no Dieva paredzētais. Tas var skart tās Jaunavas, kuru attiecības nav juridiski noformētas. Precētiem tā vienkārši ir jušanu krīze, bet neprecētajiem gan vērts pievērst uzmanību savām sajūtām. Varbūt laiks visu izbeigt?

SVARI

Var pārņemt totāls apjukums, nesagaidot tādu ziņu, kas gaidīta un cerēta. Neko darīt, jāpārdzīvo! Dusmām neļauj vaļu, skaties uz lietām ar vērtējošu un vēsu skatu. Starp citu, šodien kaitinoša situācija pēc laika var pagriezties gluži vai debesu dāvanā, par ko teiksi "paldies dievam, ka notika tieši tā!"

SKORPIONS

Laimes sajūtu diemžēl nevar solīt. Šodiena vilksies gluži kā mokpilns krusta gājiens, turklāt šķitīs, ka bezjēdzīgi. Nē, bez jēgas nav nekas! Iesakāms pārlaist šo dienu maksimāli ironiskā nostājā. Rītdiena jau nāks ar citu enerģiju Skorpionam.

STRĒLNIEKS

Mērķtiecības krīze. Ja zaudē ticību saviem spēkiem, talantiem un spējām, meklē palīdzību pie pašiem vistuvākajiem cilvēkiem, kuri varētu uzmundrināt un likt atkal no jauna noticēt savai varēšanai. Ja gribas sevi žēlot, labāk izdzen sevi sportā nekā piedzeries.

MEŽĀZIS

Kur divi, tur trešais lieks. Iespējams, sociālā plānā vari saskarties ar skarbu viedokli, kurā tiek vētītas tavas draudzības. Draudzeņu viedokļus labāk ignorēt, tikai tu zini, kā veidot savas attiecības. Šobrīd vispār vislabāk būtu izvairīties no cilvēkiem, kuri cenšas ietekmēt tavu privāto dzīvi.

ŪDENSVĪRS

Tavas mūžīgās alkas izmēģināt arvien ko jaunu šodien uzjundīsies ar sparu. Nomainīt dzīvesbiedru pagaidām nav ieteicams, taču vari slepeni sagatavot tam augsni. Klusējot! Ilgstošu attiecību plāni var ciest sakāvi.

ZIVIS

Diena, kad iespējams labi papildināt savu maciņu. Visticamāk, ar citu cilvēku palīdzību. Mantojumi, dāvinājumi, vienkārši aizdevuma lūgumi - tevi sadzirdēs, ja prasīsi. Tiesa, nauda, ko gribi un ko patiesībā neplāno atdot - principā kaprīze! - vēlāk var sagādāt nepatīkamus brīžus.

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock