Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 28.augusts
Cita pasaule
2016. gada 28. augusts, 06:54

Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 28.augusts

Jauns.lv

AUNS

Izteikta kārdinājumu diena. Kaitīgu un mazāk kaitīgu. Vai ļauties vilinājumiem pārkāpt vispārpieņemtas normas? Zvaigznes saka, ka riskēt drīkst, taču tad jāuzņemas atbildība par sekām. Visdrošāk būs rīkoties maksimāli slepeni no citiem. Starp citu, šodiena itin piemērota kādam netālam ceļojumam.

VĒRSIS

Iespējams, šķitīs, ka tuvinieki no tevis gaida daudz vairāk nekā vari sniegt, un var sākties iekšēju pašpārmetumu lavīna, ka neatbilsti citu pieņemtajiem uzvedības kanoniem. Ja strīdi iekarst, centies rast kompromisu. Kaut vai balti melojot... 

Šodien kopumā var rasties grūtības saprasties ar citiem.

DVĪŅI

Izvēlies tikai vislabāko. Skopais maksā divreiz. Pārmērīgam taupīgumam nepiemērota diena. Labi veiksies jebkādas investīcijas un sarunas par darījumiem, naudu. Atmaksāsies tas, ja citiem radīsi iespaidu, ka tev ir vairāk naudas nekā patiesībā ir - tevi uztvers labāk.

VĒZIS

Šodien sevi jāpieskata, lai nepieļautu mazvērtības kompleksu attīstībai. Mums katram sevī kaut kas nepatīk, taču šodien negācijas pret sevi reāli var radīt stabilu diskomforta sajūtu. Tas nav labi ne dvēselei, ne ķermenim. Iespējams, vienkārši neskaties spogulī, lai nevairotu lieku un muļķīgu enerģiju.

LAUVA

Lielisks laiks, lai plānotu laulību datumu - nenošausi greizi! Arī ar partneri šodien solās būt laba saskaņa un pilnīga miera sajūta attiecībās. Rīta pusē labs laiks, lai ieņemtu mazuli.

JAUNAVA

Enerģijas būs daudz. Ka tik visu paspēt! Tas, ko saprotam ar vārdsavienojumu "vāveres ritenī" šodien Jaunavām būs tieši laikā, un arī patiks. Piemērota diena, lai pārceltos uz citu dzīvesvietu vai dalītu īpašumus.

SVARI

Piekrišana pie pretējā dzimuma būs oj, oj, oj, cik laba! Nesēdi mājās, es ciemos vai dodies uz pilsētas centru! Tava harisma šodien mirdzēs īpaši, un cilvēkiem ir tendence tiekties pie šādām personām. Lieliska diena, lai ļautos skaistumkopšanas rituāliem, tostarp epilācijai.

SKORPIONS

Nedefinētām skumjām labāk neļaujies, ja iespējams. Dodies sēņot vai pie ūdeņiem izbaudi patīkamo vasaras dienu! Vislabāk - ļoti šaurā pašu tuvāko cilvēku lokā. Ļaužu masas šodien nevilinās citkārt visnotaļ sabiedrisko Skorpionu. Starp citu, šodien sākusies intīma sarakste ar laiku var pāraugt reālās ciešās attiecībās.

STRĒLNIEKS

Plāni par turmpāko karjeru, iespējams, darba vietas vai pat darba jomas maiņa. Vienīgais, kas var traucēt - bailes no nezināmā un bailes no izgāšanās. Paļaujies uz intuīciju un riskē, ja jūti, ka ej pareizo ceļu. Privātu attiecību risināšanai ne pārāk piemērota diena.

MEŽĀZIS

Tava rakstura asumi šodien var izlīst gluži nepiemērotā brīdī, un pa mizu var dabūt pat nevainīgi cilvēki, tostarp bērni. Divreiz apdomā, vai tas, ko vēlies teikt, ir ar kādu vērtību! Aizkaitināmība šodien var izvērsties problēmā. Mēģini saglabāt rāmumu. Diena var nest kādas labas ziņas no tālienes.

ŪDENSVĪRS

Divreiz pārbaudi tehnikas drošību pirms to lieto. Ķibeles var skart arī automašīnu. Ja iespējams, auto šodien nelieto. Kopumā šodiena piemērota tam, lai pastiprinātu uzmanību pievērstu savai veselībai. Ja jūti, ka ķermenī kaut kas nav kārtībā, rītdien pieraksties pie ārsta.

ZIVIS

Attiecību jautājumi svarīgāki par visu - vismaz tā tas šķitīs tev. Lieku drāmu netaisi, jo pastāv iespēja daudz ko redzēt nepareizā gaismā, attiecīgi to iztulkot kaut kā muļķīgi un greizi. Rītdiena nesīs jēdzīgāku un realitātei atbilstošāku skatu uz notikumiem dzīvē, tāpēc šodien neko būtisku nerisini.

Kasjauns.lv/Foto: Vida Press

Tēmas