Kā iepirkties skolai bez galvassāpēm
Lielveikali ir lielisks risinājums, lai skolai nepieciešamās preces sagādātu pakāpeniski un bez satraukumiem.
2016. gada 29. augusts, 08:00

Kā iepirkties skolai bez galvassāpēm

Jauns.lv

Mācībām nepieciešamo preču sagādāšana kopā ar bērnu var būt patīkama tradīcija, kurā labāk iepazīsiet bērna vēlmes un vajadzības. Kā gūt prieku un nepadarīt šo notikumu par nogurdinošu pasākumu nevienai no pusēm?

Lielveikali ir lielisks risinājums, lai skolai nepieciešamās preces sagādātu pakāpeniski un bez satraukumiem. Lielākajos lielveikalos ir nopērkama ne tikai pārtika un sadzīves preces, bet arī kancelejas preces, kvalitatīvas sporta preces un apģērbs, piemēroti apavi – viss nepieciešamais skolai. Ejot pēc piena, iegādājieties klades un somu, nākamajā nedēļā – sporta apavus, bet, gādājot cienastu 1. septembra svinībām, bez uztraukumiem iegādājieties piemirstās lietas. Pakāpeniska iepirkšanās atvieglos ne tikai pirkumu finansiālo, bet arī emocionālo pusi. Veltot iepirkumiem visu dienu, tas var kļūt nogurdinoši, īpaši bērniem. Tāpat skolēns var just spiedienu izvēlēties tūlīt, jo vēlāk veikalā neatgriezīsieties. Iepērkoties lielveikalos, kuros ir nodrošināts plašs preču klāsts, piemēram, Prisma, kas īpaši izceļas ar kvalitatīvu sporta apģērbu piedāvājumu, šī problēma ir atrisināta un kopīga iepirkšanās nesagādās liekus uztraukumus.

Izmantojiet tehnoloģiju sniegtās iespējas

Klīšanai pa veikalu, cenšoties ieraudzīt meklēto, steigā rakstītām lapiņām vai pa telefonu diktētam iepirkumu sarakstam nav jābūt neatņemamām iepirkšanās sastāvdaļām. Lai padarītu dzīvi un iepirkšanos ērtāku, atlasiet nepieciešamās preces internetā. Piemēram, prisma.lv un lietotnē Prisma LV iespējams iegūt informāciju par plašo preču klāstu, apskatīt piedāvājumus par īpaši izdevīgām cenām, veidot iepirkumu sarakstu un nosūtīt to e-pasta vēstules vai īsziņas veidā. Uzvāriet tēju, sagādājiet gardumus un izbaudiet mierīgu vakaru, kopā ar bērnu izvēloties jaunajam mācību gadam nepieciešamās preces.

Raksts tapis sadarbībā ar Prisma Latvija. Labākie pirkumi skolai veikalos Prisma!/Publicitātes foto, Shutterstock

Tēmas