Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 30. augusts
Cita pasaule
2016. gada 30. augusts, 06:30

Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 30. augusts

Jauns.lv

AUNS

Neaizraujies ar jaunām idejām un nenoniecini to, kas jau pastāv. Tāpat arī ar cilvēkiem - nepiemirsti tos, kas uzticīgi ir kopā ar tevi jau daudzus gadus. Aizraujoties ar svešiniekiem un garāmgājējiem, nekad neko nevar zināt...

VĒRSIS

Šodien pastudē juridisko literatūru un apdomā, ko ar to visu vari iesākt. Dzīve ir iespēju pilna, un šī diena ir piemērota kādam jaunam sākumam. Var nākt gaismā ilgi glabāts noslēpums.

DVĪŅI

Skaties to, kas notiek degungalā, nevis kal šķietami daudzsološus projektus. Mīļotā cilvēka radi bojās nervus, un par sirmiem matiem galvasrotā varēsi pateikties tieši viņiem. Galvenais – neuztver visu tik personīgi.

VĒZIS

Ir sācies lēnas transformācijas un pilnīgas pārkārtošanās laiks. Meklē spēcīgas personības, kuras ņems tevi savā paspārnē. Precētajiem būtu jāpadomā par laulības līgumiem vai nopietni jāpārplāno ģimenes budžets. Neprecētie savu naudu var tērēt pašu vajadzībām.

LAUVA

Šī diena būs veiksmīga, ja būsi gatavs sadarboties, piekāpties un iejusties otra ādā. Ja ir neskaidrības, konsultējies ar kolēģiem. Laurus neplūc viens, dalies ar tiem, kas ir to pelnījuši ne mazāk. Par mīlestību gan būs jācīnās. Vienaldzība radīs vienaldzību, kvēle iedegs kvēli – ar laiku, protams.

JAUNAVA

Bez tavas prasmes un darba spara nekas nekustēs ne no vietas. Ieslēdz maksimālos tempus un uz priekšu, izturības tev ir gana. Privātajā dzīvē – pārdomu diena. Ja galīgi neveicas mīlestībā, varbūt vērts meklēt jaunas attiecības? Uzreiz gan plinti krūmos nemet – par labām lietām (un labiem cilvēkiem) ir vērts pacīnīties.

SVARI

Dari sev uzticēto darbu ar prieku. Smaidi un sasildi apkārtējos ar pozitīvu attieksmi pret notiekošo. Pēcpusdienā un vakarā prāts nesīsies uz izklaidēm. Iespēju būs daudz, taču visu, kas šodien notiks, ieteicams vērtēt kā izklaidi, spēli.

SKORPIONS

Atsvaidzini atmiņu, pastudē profesionālo literatūru, pārskati darba plānus. Un vislabāk to darīt mājās, mierīgā atmosfērā, pie kūpošas tējas glāzes. Ja ir iespējams, šodien pastrādā no mājām. Vakarā vari paaicināt ciemos draugus – viņi priecāsies par negaidītu iespēju satikties.

STRĒLNIEKS

Šodien vislabāk veiksies tirgotājiem un tiem, kas māk to darīt. Ja tirgosies – nav svarīgi, par ko –, panākumi garantēti. Savu darbu iztēlojies kā Austrumu tirgu, kur andelmaņi čum un mudž. Spēcini organismu – vitamīni pašlaik pilns dārzs un tirgus, spēj tik to visu apēst.

MEŽĀZIS

Pārskati savus ieņēmumus un parunā ar darba devēju vismaz par algas indeksāciju. Ja klusēsi, uzskatīs, ka esi ar visu apmierināts. Privātajā sfērā – diezgan savāda diena. Mocīs greizsirdība, un īsti nebūs pārliecības, vai tai ir iemesls. Protams, draugi ir laba lieta, ja vien tie nemet acis uz tavu mīļoto. Sargi savas pozīcijas!

ŪDENSVĪRS

Ja pašreizējā darbā pazudusi dzirkstelīte, meklē jaunas vietas, kas atraisīs tavus talantus. Tu neesi nekāds plāna galdiņa urbējs.

Notici savai labajai zvaigznei, ka visu vari sākt no nulles, no baltas lapas. Dari tā, bet mīlestībā gan esi konservatīvs - jūtu objektus nemaini.

ZIVIS

Ievāc informāciju, bet tā klusītiņām. Darbā briest pārmaiņas, un ir svarīgi būt par visu lietas kursā. “Neguli – apzags” – šis teiciens šodien ir par tevi. Savu sirdsapziņu vari nomierināt ar seno teicienu, ka zivs meklē, kur dziļāk, bet cilvēks – kur labāk. Vakarā lasi dzeju un ļaujies citām baudām.


Kasjauns.lv/ Foto: Shutterstock