Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 1. septembris
Cita pasaule
2016. gada 1. septembris, 06:31

Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 1. septembris

Jauns.lv

AUNS

Šodien strādā nākotnes virzienā. Paredzami šķēršļi un kavēkļi, bet katrs sākums ir grūts. Nepārdzīvo, ja tava gaume un prasības atšķiras no sabiedrībā pieņemtajām normām un virzieniem. Izkop savu stilu un neņem galvā stereotipus.

VĒRSIS

Tu domā pareizajā virzienā, vien nemētājies no vienas galējības otrā, ja ir kavēkļi. Šķēršļi ir tādēļ, lai pārbaudītu tavu izturību. Šodien zvaigznes iesaka tev doties ceļā. Nav būtiski — viens vai ar mīļoto. Tikai tālumā no dzimtās puses sapratīsi, kas tik tiešām tev ir dārgs.

DVĪŅI

Pēdējā pusgada laikā ar savu darbību esi ieguvis gana daudz nelabvēļu un skauģu. Šodien idejas ieteicams ģenerēt tikai kopā ar pārbaudītiem kolēģiem. Laba diena garderobes papildināšanai. Vispirms gan izmet ārā morāli un fiziski novecojušās drēbes.

VĒZIS

Šodien neuzticies mistiskiem investoriem un visādiem citādiem labvēļiem – tie var būt vilki, tērpušies aitu ādās. Visu pārbaudi zem pamatīgas lupas. Draugiem būs vajadzīga tava palīdzība. Stiprini viņu ticību, ka pārmaiņas ir tikai uz labu. Kustība taču ir dzīve!

LAUVA

Šodien būsi atkarīgs no citu viedokļiem un garastāvokļiem. Mūsdienu nervozajā laikmetā tā ir parasta parādība, un tu lieliski zini, kā ar tādām situācijām tikt galā, nenodarot nevienam pāri.

Var būt jaunas iepazīšanās, taču tās tikai vēlreiz apstiprinās vecās atziņas — pirmais iespaids par cilvēku mēdz būt mānīgs.

JAUNAVA

Neskaidrība, haoss, katrs kaut ko dara savā ritmā. Tikai tu šodien spēsi sakārtot izjaukto harmoniju. Beidzot sāks izklīst arī mākoņi, kas drūzmējās virs tavas mīlestības. Būs iespēja sakārtot attiecības vai sākt jaunas, perspektīvas.

SVARI

Intīmas attiecības ar kolēģiem var kļūt par darba maiņas cēloni, pie tam pilnīgi negaidītu. Ja tādas prognozes nebaida, dari, kā zini. Neizlaid no acīm savas atvases. Bērniem ir vajadzīgs vecāku atbalsts, un jo īpaši tagad, kad atsākas skola.

SKORPIONS

Priekšniecība neliks tevi mierā un uzdos arvien sarežģītākus uzdevumus. Tev tie visi ir pa spēkam, kaut šķitīs, ka visa pasaule  liek sprunguļus riteņos. Būs jau labi! Jūtu dzīvē iespējamas pārmaiņas. Tavs mīļotais kļuvis sparīgs un dodas iekarot virsotnes. Izvirzi arī sev kādu mērķi, divatā ar īstu draugu viss ir iespējams.

STRĒLNIEKS

Nevilcinies ar juridisku dokumentu noformēšanu un vizītēm pie amatpersonām. Ies grūti, bet būs motivācija un gribasspēks, lai to izdarītu. Savukārt mīlestība šodien sagādās sāpes, it īpaši, ja esi ieskatījies kādā Aunā. Derētu kārtīgi izstrīdēties, tad vismaz salds izlīgums ir garantēts.

MEŽĀZIS

Šodien visu izglābs tavs šarms un ārējais veidols. Tad nu neej no mājas ārā, pienācīgi nesaposies. Biznesā bieži vien sagaida pēc apģērba un pavada pēc prāta. Atturies no neplānotiem ceļojumiem, kas uzkrīt kā sniegs uz galvas. Cerētais prieks ar laiku pārtaps par problēmu gūzmu.

ŪDENSVĪRS

Šodien viss — paša rokās. Savu neizdarību, kūtrumu nemodelē uz citiem. Ja darbosies, panākumi būs pārsteidzoši pozitīvi, pats nevarēsi vien par to nobrīnīties. Privātajā dzīvē - emocionāla diena. Divu cilvēku savienībā ir jauki brīži un ne tik jauki. Tāpēc jau nav jājūtas nemīlētam. Mīlestība ir arī kopīgi pienākumi un rūpes.

ZIVIS

Sagatavojies daudz runāt un aizstāvēt savas pozīcijas. Tas dos materiālu ieguvumu un jaunus sadarbības partnerus. Vakarā - daudz pielūdzēju un daudz izklaides piedāvājumu, būs no kā izvēlēties. Bet neuztver to pārāk nopietni, pat ja tas sākumā tā izskatās. Saglabā dārgo brīvību.


Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock