Cita pasaule
2016. gada 3. septembris, 06:25

Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 3. septembris

Jauns.lv

AUNS

Ja jūties sevi garīgi iztukšojis, tālāk tā turpināties nedrīkst. Dodies atvaļinājumā un pilniem malkiem baudi pilnvērtīgu atpūtu. Sabalansēts uzturs, mērena fiziska slodze un veselīgs miegs ir lietas, kas tev vajadzīgas cīņā ar nogurumu. Šodien saudzē veselību.

VĒRSIS

Tas, kas tev tiek solīts, ir viena lieta. Kad būs jāpāriet no vārdiem uz darbiem, var sākties sarežģījumi. Neatstāj bez ievērības pat mazāko detaļu. Nesteidzies pieņemt izšķirošus lēmumus. Uztver mīlestību kā interešu kopību. Ja tev neradīsies garīga saikne ar partneri, attiecības lemtas bojāejai. Meklējiet kopsaucēju.

DVĪŅI

Sestdiena ir paredzēta atpūtai - nedomā darbu ņemt uz mājām. Neko jēdzīgu nepadarīsi, vien pārgursi un nākamajā dienā jutīsieties ne cepts, ne vārīts. Rūpīgi glabā noslēpumus un jebkuru konfidenciālu informāciju. Vari kļūt par publiskas apspriešanas upuri un grēkāzi.

VĒZIS

Ja neesi drošs par savu profesionalitāti, papildini zināšanas vai vismaz apgūsti prasmi dziļdomīgi klusēt. Tas var nostrādāt. Tavu labo omu šodien var sabojāt kaimiņu un radu sadzīves problēmas. Viņi par varītēm mēģinās iesaistīt arī tevi to risināšanā. Pieredze pateiks priekšā, kā rīkoties.

LAUVA

Piemērota diena sava ģimenes budžeta analīzei. Izvērtē ieņēmumus un lieki neriskē. Finansiālais stāvoklis un pirktspēja attiecīgi uzlabos vai pasliktinās attiecības ģimenē. Labākā alternatīva — seksualitāte.

JAUNAVA

Uz savu roku neko neuzsāc. Noteikti ir vajadzīgs partneris, domubiedrs. Konfliktus risini konstruktīvi, bezkaislīgi. Negatīvas emocijas tikai padziļinās domstarpības. Jo vairāk niķosies, jo vairāk būs jāizdabā mīļotajam un jālūdz piedošana. Atmet patmīlību un egoismu — tas tevi nerotā.

SVARI

Šodiena nav domāta kalnu gāšanai un milzu darbiem mājās.

Labāk atpūties, pievērsies kultūrai. Piemēram, dodies uz bibliotēku vai kādu mākslas izstādi. Tev vajag vientulību un jaunas atziņas.

SKORPIONS

Būs vēlēšanās riskēt, bet to nevajadzētu darīt, ja atbildība gulstas tikai uz taviem pleciem. Priecājies par dzīvi un sevi tajā. Sportiskās aktivitātes ar draugiem, nebēdnības un delverības ir tas, pēc kā tu ilgojies. Izbaudi to šodien!

STRĒLNIEKS

Rudens tuvums liek domāt par omulību un mājīgumu. Īstais brīdis iegādāties mēbeles, dizaina vai saimniecības priekšmetus. No piedāvātā klāsta izvēlies oriģinālāko. Mājas ir vieta, kur jūties vislabāk – dari visu, lai tā būtu arī turpmāk.

MEŽĀZIS

Reklāma var pārvērsties par antireklāmu. Atturies no saukļiem un lozungiem, ja tiem nav reāla pamatojuma. Ja kaut kur dodies, neņem savā auto stopētājus. Šodien vēlams ceļot vienam. Tieši pateicoties blakussēdētājiem, vari iekulties nepatīkamos starpgadījumos.

ŪDENSVĪRS

Sestdiena ir domāta atpūtai, taču tev domas tā vien nesīsies uz jaunu un traku ideju ģenerēšanu. Izšķirsies par kādu radikālu soli. Iespējams, ka kritiski novērtēsi savus fiziskos dotumus un dosies taisnā ceļā uz plastiskās ķirurģijas centru. Vai tev to patiešām vajag? Varbūt pietiek ar frizētavas apmeklējumu?

ZIVIS

Ieceres un plāni lielākoties izrādīsies vien tukšas ieceres. Neieliec visu savu enerģiju un spēku bezperspektīvos, apšaubāmos darījumos. Ja spēsiet būt atklāts savā jaunajā mīlestībā un atmetīsiet visus ierastos trikus, jums lemta tāda laime, par kādu līdz šim esat tikai sapņojis.

Kasjauns.lv/ Foto: Shutterstock