Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 4. septembris
Cita pasaule
2016. gada 4. septembris, 06:30

Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 4. septembris

Jauns.lv

AUNS

Šodien tavus panākumus noteiks intuīcija un cilvēku dvēseles izpratne. Līdzjūtība un cilvēkmīlestība, piekāpība un maigums iedarbosies daudzkārt efektīvāk par citām metodēm. Ievēro veselīgu dzīvesveidu. Pamazām māci to arī saviem tuviniekiem, pārvēršot skaistā ģimenes tradīcijā.

VĒRSIS

Lietišķos kontaktos šodien pilnīgi noteikti aizmirsti flirtu. Iesākumā šāds scenārijs var likties cerīgs, taču drīz vien pārvērtīsies murgu. Apdomā savus lēmumus - pēdējā laikā esi veicis vairākus kļūdainus soļus. Labo to, kas vēl labojams, un pameklē vainu arī sevī.

DVĪŅI

Izklāsti savu skatījumu, neklusē. Tavi vārdi šodien būs īpaši pārliecinoši un iedarbīgi. Darbojies vairākos virzienos vienlaikus, tā mērķi sasniegsi ātrāk. Ģimenes dzīvi gan nemēģini ielikt tev tīkamos rāmjos. Pasludiniet šo par universālās brīvības dienu un dariet to, kas katram tīkams. Nost ar pienākumiem!

VĒZIS

Šodien kritiski izvērtē, vai radinieku, paziņu un kaimiņu izteiktie sadarbības piedāvājumi ir tā vērti. Iespējams, patiesībā ar tavu starpniecību nopelnīt vēlas citi. Lēns svētdienas apcerīgums attaisnosies, ja esi radošas profesijas pārstāvis, bet, ja piederi citai kategorijai, šāda nodarbe izsitīs no līdzsvara. Uztver mīlestību vienkāršāk.                                                                              

LAUVA

Pilnīga un galīga atkarība no citiem. No vienas puses - tas ir pat apsveicami. Ja iemācīsies iet uz kompromisiem un būsi gatavs piekāpties, beigās gaidāma peļņa. Jūtu dzīvē – neliels haoss. Mīlestība, kas nav akla, vispār nav mīlestība - tā ir teikuši gudri ļaudis. Šodien nekritizē savu mīļoto. Tas nokauj mīlestību.                                                      

JAUNAVA

Šajā svētdienā uz dižu atpūtu neceri – būs vajadzīgs ātrums un precizitāte. Uzturi tempu. Privātajā dzīvē – savu kļūdu izvērtēšanas diena. Egoisms un ekscentriski izgājieni ir tas, kas traucē nodibināt patiesi sirsnīgas attiecības. Esi draudzīgāks un laipnāks, raugies gaišu skatienu uz cilvēkiem.

SVARI

Diena paies kopumā uz pozitīvas nots, taču brīžiem nervu šūniņas tiks krietni pakutinātas. Tuvojas rudens, un pēdējais laiks saplānot savas aktivitātes visai sezonai vai vismaz septembrim. Ej sabiedrībā. Norobežošanās no draugiem un sabiedriskiem pasākumiem var uzdzīt drūmumu. Nevairies no jautriem, atraktīviem cilvēkiem, laime mīl nebēdnīgos.

SKORPIONS

Ja tuvākajā laikā nespīd ievākt rudens ražu, laiks rīkoties. Izpēti aktuālos darba piedāvājumus un nepakautrējies aizsūtīt savu CV respektabliem uzņēmumiem, piedalieties dažādos konkursos. No visiem pretendentiem tieši tev ir vislielākās izredzes būt izvēlētam. Pēcpusdienā un vakarā velti laiku bērniem un citiem tuviniekiem.

STRĒLNIEKS

Ieturi pauzi, nesteidzies, izanalizē neveiksmju cēloņus, maini attieksmi pret darāmo. Iespējams, vajadzēs visu sākt no nulles.

Privātajā dzīvē ļoti vētraina svētdiena. Sievietēm - kaislīgi pielūdzēji, izklaides, mīlestība. Vīriešiem - sastapšanās ar greizsirdīgiem konkurentiem, bezkompromisa cīņa, pat visai brutāla. Daži izbaudīs dūru cīņas garšu.

MEŽĀZIS

Šodien ap tevi ik pa laikam uzliesmos strīdi un asumi. Lielā mērā tieši tu būsi to iniciators, jo ne katrs grib pieļaut, ka viņu nepārtraukti komandē un izrīko. Skaidrs, ka tu zini labāk, taču ļauj to saviem tuvākajiem saprast pašiem. Neiesaisties radu un kaimiņu biznesa projektos. Būs liela runāšana, bet jēga maza.

ŪDENSVĪRS

Tu par ilgu mīņājies uz vietas, un tavi nākotnes plāni tikmēr stāv pamesti novārtā. Apdomā, ko vispār no dzīves vēlies un ko grasies darīt lietas labā, jo mīļotais var sajusties, ka nav tavā dzīvē īsti vajadzīgs. Neaizraujies ar fiziskām aktivitātēm, ja neesi tam pietiekami sagatavots, jo šodien ir augsts traumatisma risks.

ZIVIS

Šodien nedemonstrē savu gudrību, nedalies ar saviem informācijas avotiem un netenko. Labāk atpūtini smadzenes un pievērsies sadzīves jautājumu sakārtošanai. Laba diena kopējai talkai ar radiem un draugiem. Kartupeļu novākšana, dzīvokļa remonts - tas viss šodien veiksies.


Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock