Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 7. septembris
Cita pasaule
2016. gada 7. septembris, 06:49

Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 7. septembris

Jauns.lv

AUNS

Diena pirms Saules aptumsuma labāk pavadāma, atskatoties uz pagātni, uz augustā izdarīto. Ja rīkojies no sirds un pēc labākās sirdsapziņas, drīz gaidāmi augļi. Lai skaistā nākotne varētu ienākt tevī pašā, aizslauki prom un izmet visu to, kas tam traucē un velkas līdzi.

VĒRSIS

Apslāpēta seksuālā dziņa var izlauzties gluži negaidītā mirklī. Vai tai ļauties - tavā ziņā. Šodien Vēršiem sevišķi izteikta estētiskā saprašana. Piemēram, droši var pirkt gleznas vai kādu dāvanu sev vai citam cilvēkam. Vakarpusē atslābinies, neliedz sev glāzi vīna.

DVĪŅI

Darbīga, dinamiska diena. Lieliski piemērota, lai izmēztu māju, lidinot miskastē visu, kas savu laiku nokalpojis. Pēc vides sakārtošanas arī elpot kļūs vieglāk. Tāpat šodien var kaldināt tālākizglītības plānus, stāties augstskolā. Ja māc naudas problēmas, droši vērsies pie radiem vai tuviem draugiem.

VĒZIS

Smagums, ko, iespējams, izjūti, nav īsts, bet iedomāts. Pārāk daudz domāšanas un prātošanas! Tver darbu un dzīvi vieglāk. Ja nomāc neatrisināti attiecību jautājumi, tiem labāk pievērsties jaunnedēļ. Šodien labāk apmeklē skaistumkopšanas salonu un vakarā noskaties kādu filmu. Ne par attiecībām :)                                          

LAUVA

Iespējams, raizes sagādās bērni. Neļaujies aizkaitināties un noteikti savaldi aso mēli. Sabojāt attiecības ir ļoti viegli, īpaši tad, ja priekšplānā liec savu ego. Laba diena, lai izlemtu tuvākās nākotnes plānus tajā, kas skar izglītību.

JAUNAVA

Svarīgus dokumentus vēlams parakstīt līdz pusdienlaikam, turklāt īpaši rūpīgi papīrus pārlasot. Ja savu parakstu būtiskiem papīriem liksi pēcpusdienā, iespējamas liktenīgas kļūdas, ko būs grūti labot.

SVARI

Garastāvokļa maiņas Svariem ir gluži kā tāds agregātstāvoklis, tomēr šodien svārstīgums vairāk kaitinās pašu, nevis apkārtējos un tuviniekus. Nemiers ar sevi un neskaidrība par tālāko rīcību. Šādos brīžos vislabāk ir vienkārši nogaidīt, kad paša debesis noskaidrojas.

SKORPIONS

Konfrontācija attiecībās var beigties ar draudzības izbeigšanos. Ja zini, ka ar šo cilvēku vairs nevēlies neko kopīgu - droši drīksti sevi izpaust. Atpakaļceļa nebūs. Tomēr, ja attiecības ir svarīgas, atceries, ka tu nevienu nevari mainīt, tikai sevi un savu attieksmi. 

STRĒLNIEKS

Notikumi darbā var sagriezties pamatīgā virpulī un vēlāk arī bezjēdzīgā vienam otra vainošanā. Ja gribi izvairīties no intrigām darbā, šodien vienkārši stāvi nostāk, maliņā. Vēro, kas notiek, bet neļaujies impulsam iet un ieviest taisnību. Taisnības nav arī tev, ļoti iespējams.

MEŽĀZIS

Spēcīgas paškontroles diena. Laiks, kad gluži kā buldozers vari izdarīt pat to, kas šķita neiespējami. Neklausies citos, ej uz priekšu. Darbus veic, paļaujoties uz savu intuīciju un saprašanu. Kļūdu vai neizdošanās procents - ļoti minimāls. 

ŪDENSVĪRS

Nākamā nedēļa kopumā būs veiksmīgāka par šo, tāpēc ieteicams ar duku gatavoties tai. Netērē sevi nebūtiskos sīkumos, kā arī necenties kļūt par noteicēju ar stingro dūri uz galda. Šodien lai dominē un noteikumus diktē citi. Tavs laiks pienāks drīz.

ZIVIS

Sentiments, ak, nolādētais sentiments... Zivtiņu jūtīgumam neviens neko nevar padarīt. Reizēm tā citus tracina, taču tu vari izvairīties no cilvēkiem, kas īsti labi tavu būtību "nelasa". Visiem patikt nav iespējams. 

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock