Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 8. septembris
Cita pasaule
2016. gada 8. septembris, 06:33

Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 8. septembris

Jauns.lv

AUNS

Mīlestībai un seksam lieliski piemērota diena! Atceries par kontracepciju, ja neplāno ģimenes pieaugumu. Ja tomēr to plāno vai vēlies - šodienas zvaigžņu stāvoklis ir lieliski piemērots bērna ieņemšanai. Viena no jaukākajām ceturtdienām pēdējā mēneša griezumā. Prieks un laime.

VĒRSIS

Plāno savas darbības visā tajā, kas skar tuvākos ģimenes locekļus un/vai mīļoto cilvēku. Laba diena randiņam ar kādu iepatikušos personu. Domas pie pienākumiem un darba negribēs uzkavēties. Ļaujies nepareizībai, ļaujies romantikai un vieglprātībai.

DVĪŅI

Aptumsuma laiks liks šo to svarīgu prātā pārcilāt. Attiecību jautājumi - kā karsts kartupelis. Savukārt saites ar patiesiem, īstiem draugiem var kļūt vēl ciešākas. Šodien droši dodies cilvēkos, stāsti par sevi un uzklausi runātājus. Vakars var rezultēties ar vērtīgām atziņām.

VĒZIS

Atceries, ka kritisku situāciju šobrīd pēc būtības nav. No jebkurām nepatikšanām izeja ir tev deguna priekšā, tikai jāierauga. Šajās dienās labāk vispār nepiesauc vārdu "liktenis" un nemāni sevi.                                

LAUVA

Lielāko daļu enerģijas paņems raizes un rūpes par tuvāko nākotni. Kardinālus lēmumus pagaidām nepieņem, taču droši savā galvā (un arī sirdī!) ieskicē vēlamo scenāriju. Naudu neaizdod un neaizņemies.

JAUNAVA

Enerģētiski smagāka diena tiem, kuri nejūt īstu un patiesu pretmīlu no partnera. It kā cilvēks blakus ir, bet, iespējams, jūti - nav tavs, nav īstais, nav līdz galam TAS, ko dvēsele alkst. Ieteikumu te nebūs. Skaties un vēro, un secinājumus izdari pati. Šodien tomēr nav labs laiks pārtraukt ilgstošas, taču neapmierinošas attiecības.

SVARI

Naudas lietas prevalēs. Tās, protams, vienmēr varētu būt vairāk, taču šodiena nav piemērota tam, lai būtiski vairotu savu bagātību, īpaši uz citu rēķina. 

SKORPIONS

Seksualitātes konflikts ar skābo realitāti. Var sajust tādu kā nepiepildītību personiskajās attiecībās. Ja tā, ej pavisam otrā virzienā un spītīgi dari pretēji tam, kas iekšēji notiek. Ja gribas ballīti, bet iespēju nav, speciāli piesēdies un iedziļinies, teiksim, dzejā. Ja gribas aktivitātes, speciāli sāc rāmi meditēt. Tādējādi var nākt kāda būtiska atklāsme.

STRĒLNIEKS

Sportiskiem cilvēkiem ļoti veiksmīga diena. Visiem citiem - klasiska parasta ikdiena. Ja šķiet, ka visās lietās viss ir pelēks, pieliec pūles, lai dienu iekrāsotu košākās krāsās. 

MEŽĀZIS

Sabiedriska diena. Patīkami pavadīts laiks, īpaši pēc pulksten 16. Cilvēki, kurus sastapsi pirmo reizi dzīvē, nepaliks tavu tuvo ļaužu lokā, tomēr var sniegt īslaicīgu baudu. Gadījuma sakariem piemērots laiks, nebūs mieles. Taču tālejošus plānus gan nebūvē.

ŪDENSVĪRS

Simtprocentīga nodošanās darbam dos ātrus rezultātus. Tiesa gan, neļaujies vēlmei citus brutāli izrīkot un komandēt, jo tas var kaitēt reputācijai. Stingrs, bet neuzbrūkošs paņēmiens šodien risinās vai visas situācijas. Vakarpusē veldzi sniegs pastaiga.

ZIVIS

Droši ļaujies tam, lai kāds tuvs draugs sakārto tavu iekšējo jūtu haosu. Skats no malas šodien var būt itin noderīgs. Tiecies ar draudzenēm vai aprunājies ar kādu, ko uzskati par mentoru. Karjeras ziņā visnotaļ gauss laiks un bez uzrāviena. Taču tas pāries.

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock