Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 9. septembris
Cita pasaule
2016. gada 9. septembris, 07:39

Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 9. septembris

Jauns.lv

AUNS

Jāteic, ka vakardiena tavā dzīvē piedāvāja lielākas fortūnas iespējas nekā šodien. Iespēja ko krasi mainīt gan attiecību, gan profesionālā jomā atkal pavērsies rīt. Šodien labāk visu rūpīgi izsver, uz āru nespļauj. Saproti, ko vēlies: tā pa īstam un pamatīgi. Sevišķi attiecībā uz partnerattiecībām.

VĒRSIS

Diena, kad lieliski barosies no citiem, lai pēcāk uzņemto enerģiju varētu nodot tālāk, turklāt vērtīgi. Tiecies uz zvaigznēm - sanāks! Plānu piepildīšanās un apmierinātības diena. Iespējams jauna ceļa sākums. Tas gan vairāk uz pašizaugsmi un karjeru attiecināms.

DVĪŅI

Dažādi pārpratumi var likt sprunguļus ceļā uz iecerēto. Kļūdas dokumentos pat ļoti iespējamas. Sevi tajā ļoti nevaino; laiks tāds... ļodzīgs. Ligas un klapatas beigās pazudīs pašas no sevis, tāpēc nav jāceļ nacionāla mēroga trauksme.

VĒZIS

Vēzenēm un vēžiem brīnišķīgs laiks, lai pievērstos savam izskatam. Varbūt imidža maiņa būs tas, kas pavērs pavisam jaunu skatījumu uz sevi un cilvēkiem apkārt? Starp citu, nakts sapņus vari ņemt vērā - tie var piepildīties necerēti ātri.     

LAUVA

Lauva jutīs savu augstsirdīgumu. Gribēsies palīdzēt visvājākajam. Veiksmīgs laiks palīdzēšanai ir agrā rīta pusē vai arī ap pulksten 15.00. Pateicību negaidi, vienkārši darbojies vairāk citu, nevis savās interesēs. Tas veldzēs dvēseli un pēc laika var atgriezties kā bumeranga efekts. Kopumā jauka diena.

JAUNAVA

Var mākt pārdomas, ko darīt, lai kaza dzīva un vilks paēdis. Kā izdarīt labi sev, bet lai citi neciestu. Empātija šodien būs taisni vietā; savu patiesību neuzspied, bet gan loģiski izklāsti redzējumu, vajadzības, vēlmes. Šodien vari arī pārtraukt savu laiku nokalpojušas attiecības - gan profesionāla rakstura, gan privātas.

SVARI

Nozīmīgais Jupiters nu iegājis Svaru zīmē. Tas ir atbalsts Svariem, taču akcentē līdzsvara lietas. Vari veikt drosmīgus pagriezienus dzīvē, debesu atbalsts tam būs. Drīksti riskēt, drīksti atļauties pārgalvību.

SKORPIONS

Piepeša radošuma dzirksts var būt tik jaudīga, ka no sīka padarīšana vēlāk var izvērsties nopietnā dzīves pavērsienā. Tas attiecas kā uz rokdarbiem, tā uz lielākiem biznesa plāniem un uzdrošināšanos. Rīkojies! Ej, dari, runā, pierunā un rādi sevi! Jaudīga enerģija Skorpioniem šodien ir sabiedrotā.

STRĒLNIEKS

Gan šodiena, gan rītdiena var nest skaudras pašatklāsmes par sevi pašu. Iespējams, gribēsies vienkārši piedzerties. Risinājuma dvēseles konfliktam gan tur nebūs. Ļaujies grūtsirdībai, lai tā izdzīvo sevi un pati beidzas. Nākamās nedēļas vidus vairs nebūs tik depresīvs!

MEŽĀZIS

Medicīniskām operācijām ne pārāk piemērota diena. Arī garastāvoklis svārstīgs, bet Mežāži jau pie tā pieraduši. Mēģini atrast jauku piektdienas mieru un rāmumu savējo kompānijā. Publikā ejot, uzliec kaut vai krustiņu kaklā. Šodiena labāk piemērota mieram un vienatnei.

ŪDENSVĪRS

Jaudīgs laiks. Kopumā. Viss septembra sākums jums ir nozīmīgs un neparasts. Šodiena  var iezīmēt plānus par ceļojumiem un dzīvesveida maiņu. Karjeras jautājumi un raušanās pēc naudas aiziet nedaudz nostāk. Bet tas ir lieliski! Pamēģini atlaist ikdienu un "palidot"!

ZIVIS

Ko ievēlēsies šodien, tas drīzumā var realizēties. Tomēr izsver savas vēlmes - lai nav grābāšanās pa nereāliem sapņiem. Piepildīties var tikai zemapziņā kārtīgi izauklētas alkas, nevis trulas kaprīzes. To, ko ļoti vēlies, nostiprini ar individuālu lūgšanu kādā brīdī vienatnē.

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock