Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 10. septembris
Cita pasaule
2016. gada 10. septembris, 06:39

Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 10. septembris

Jauns.lv

AUNS

Vērts rūpīgi izsvērt, kādiem cilvēkiem velti savu laiku. Vai gūsti vērtīgu atgriezenisko saiti? Šobrīd debesīs satiekas "nejaukais" Saturns ar Neptūnu. Patiesības un maldu satikšanās laiks. Iespējams, var nākties sev atzīt: es eju nepareizu ceļu. Degunu nenokar un vienkārši auna spītībā maini ceļa virzienu!

VĒRSIS

Diena pretrunu pilna, jo katrs tavas izpausmes var tulkot pa savam. Var nākties pielietot viltību un smalki menedžēt, lai citi neuzzina par tavām vājībām. Kopumā veiksmīga diena, tomēr ļoti jāuzmanās sadzīviskā plānā - neuzmanība, piemēram, var maksāt pirkstus zāles pļāvējā. 

DVĪŅI

Dvēseles sāpes nav bez nozīmes. Šodien, iedziļinoties vārajā sevis paša pasaulē, var nākt atklāsmes, kas vēlāk ieņems reālu notikumu formu un būs visnotaļ labvēlīgas nākotnes būvēšanai. Pat ja šķiet, ka pamati nodeguši. Pesimismam nav pamata, jau drīz viss rādīsies gaišākos toņos.

VĒZIS

Augoša Mēness laikā droši dodies, piemēram, pie friziera, ja gribi, lai mati aug. Vispār šī diena lieliski piemērota sevis lutināšanai dažādos veidos, atskaitot neveselīgu trekna ēdiena ēšanu - viss diemžēl ies "labumā". Vakarpusē velti sevi bērnu nākotnes plānošanai, izstudējot piemērotākos mācību un studiju variantus. Tavs padoms bērniem būs zelta vērtē.

LAUVA

Var šķist, ka dari kādu nebūtisku un sīku darbiņu, taču vēlāk tas "sīkumiņš" var nospēlēt vislielāko lomu. Tiesa, šodien pastāv lielas iespējas kļūdīties savos spriedumos, tāpēc, ja vari, savas domas skaļi nepaud. Paklusē un novēro. Tava triumfa laiks nav aiz kalniem.

JAUNAVA

Dinamiska diena, taču galīgi ne harmoniska. Emocijas - no viena grāvja otrā. Iespējams, nevainīgs mazs flirtiņš liks domāt par beidzot atrastu laimi, taču uzmanies - viss var izrādīties tikai ilūzija, un beigās paliks pāri vien saldsērīgas nopūtas. Tu drīksti šodien sapņot! Vēlmes var realizēties mēneša otrajā pusē.

SVARI

Tev varētu šķist, ka apkārtējie ne s*da nesaprot. Īpaši tuvinieki. Nesaskaņu murskulis, kas iesācies jau mēneša sākumā, tagad var tīties tālāk un vērsties plašumā. Izeja? Aizbrauc kaut kur prom, esi vienatnē, ej sēņot, ogot un svilpot vienatnē.

SKORPIONS

Ceļojumiem un komandējumiem diemžēl ne pārāk piemērota diena. Ja vien iespējams, labāk aizbraukšanas atliec uz vēlāku laiku, vislabāk - oktobra sākumu. Ja līdz šim ieviestās pārmaiņas šobrīd nešķiet auglīgas, vēl mazliet nogaidi. Tevis iniciētās pārmaiņas IR būtiskas un kopumā vērtīgas.

STRĒLNIEKS

Svarīgi būtu šodien visu un jebko pārbaudīt divreiz - vai tas būtu kāds nosūtīts meils, vai dokuments, vai, dies pas', parakstīts papīrs. Visu pārbaudi divreiz!!! 

MEŽĀZIS

Iespējamas pārmaiņas personīgās dzīves plānā, kurām laikus sagatavoties gan nebija iespējami. Kā mēdz teikt: tas nāca kā zibens no skaidrām debesīm... Šodien tā tik tiešām var notikt. Ieslēdz savu Mežāža loģiku, pieslēdz prātu un sirdi, un tiksi uz trases.

ŪDENSVĪRS

Iespējams, vakardiena nesa jaunu iepazīšanos. Padoms: nesasteidz! Nekritizē ne sevi, ne otru cilvēku, vienkārši nogaidi un skaties, kā notikumi attīstīsies tālāk. Visa diena enerģētiski "aizies" domājot par attiecībām. Visu izdomāto gan labāk paturi vēl pie sevis.

ZIVIS

Var pārņemt vēlme aizbēgt no atbildības un rīkoties mīlīgi egoistiski. Ja neviens no tā ļoti necieš... tad kāpēc ne? Citi noteikumi ir tad, ja esi sasaistīts cilvēks. Tava veiksme šodien ir atkarīga no tavas pieredzes. Rīkojies gudri. Pat ja tas paģēr nelielu blēdīšanos.

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock

Tēmas