Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 11. septembris
Cita pasaule
2016. gada 11. septembris, 06:44

Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 11. septembris

Jauns.lv

AUNS

Sociāliem kontaktiem lieliski piemērota diena! Mutīgākie Auni ar savu runāšanu pašu vellu varēs sarunāt (ja vajag). Arī darbi ies no rokas, īpaši tie, kas saistīti ar kalpošanu citiem. Vakarpusē baudījumu sniegs sirsnīga aprunāšanās ar mīļu draugu vai sen nesatiktu radinieku.

VĒRSIS

Vērsēni šodien aicināti nesasteigt lietas. Tieši šodien svarīgākās atklāsmes un labākās idejas apciemos, laiski guļot pēļos ar gaisā saslietām kājām. Pienākumi pagaidīs, par savu prioritāti izvirzi rāmu paslinkošanu un dzīves apceri. Ļaujies mierīgam plūdumam, bet krāčainās upes lai paliek citiem.

DVĪŅI

Atkal aktualizēsies naudas jautājumi. Iespējams, tās vienkārši nav. Ja tā, situācija krasi mainīsies septembra beidzamajās nedēļās, taču šobrīd stresam ļauties nevajadzētu. Pārmērīga pieķeršanās materiāla rakstura domām var atsaukties uz Dvīņu psiholoģisko labturību.

VĒZIS

Saprātīgums - nevis emocionalitāte! - šodien būs zelta vērtē. Diena sola dziļus emocionālus pārdzīvojumus. Pat ja iekšēji gribas bļaut, vēlamo panāksi ar karalisku klusēšanu. Starp citu, naktī sapņotais var piepildīties, taču vēlāk. Ja redzētais bija nelāgs, izstaigā guļamistabu ar baltu sveci.

LAUVA

Seko līdzi tam, kur tērē naudu. Neapdomīgi tēriņi var smagi atsaukties uz budžetu turpmāk. Viegli nopelnīta nauda viegli aiziet. Šodien Lauvām vērtīgi parūpēties par savu personīgo izaugsmi. Iespējams, vērts pieteikties kādos garīgi bagātinošos kursos.

JAUNAVA

Banāli ticēt veiksmei loterijā vai spēļu automātos varbūt nebūtu tas gudrākais padoms, tomēr Jaunavām planētas šodien paredz veiksmi tur, kur pamatā ir azarts. Tikpat labi tu vari izrādīties ieguvēja cīņā par kāda cilvēka sirdi. Šodien ļaujies priekam un bezrūpībai, vieglumam.

SVARI

Svariem šodien jāpieskata sevi, jo pastāv risks sagandēt reputāciju. Neiesaisties apšaubāmos pasākumos ar cilvēkiem, kurus īsti nepazīsti! Neslēdz līgumus. Kopumā šī diena lieliski piemērota tam, lai dotos iepirkties un iegādātos ilgspēlējošas lietas, piemēram, sadzīves tehniku.

SKORPIONS

Brīnišķīgu atgriezenisko saiti gūsi, nodarbojoties ar labdarības pasākumiem. Palīdzēšana citiem šodien var nest gandarījuma sajūtu dvēselei. Tāpat drīksti šodien kaldināt drosmīgus nākotnes karjeras plānus, pat mainīt darba jomu.

STRĒLNIEKS

Ilgošanās pēc patiesas sapratnes un mīlestības. Ja tā visa nav - vērts palūgties kosmosam, šodien planētas tavas slēptākās vēlmes labi dzirdēs un piefiksēs neatliekamo darbu sarakstos. Tiesa gan, pārlieka skumšana un nostaļģija var "iedzīt" depresīvā noskaņojumā uz vēl dažām dienām. Nevajag!

MEŽĀZIS

Iekšēja agresija un vēlme citus tiesāt šodien var nelāgi beigties. Bumeranga efekts jebkādiem pāridarījumiem attiecībā pret citiem. No konfliktiem vislabāk izvairīties, mērķtiecīgi dodoties prom no objekta un/vai cilvēkiem, kas rada diskomfortu. Vēlāk, sevi sakārtojot, viss rādīsies gaišākos toņos.

ŪDENSVĪRS

Ass prāts, racionāls redzējums uz lietām un izlēmīga rīcība ir Ūdensvīru šodienas trumpji. Neļaujies iespaidoties no malas, droši pieņem vienpersoniskus lēmumus! Tie, visticamāk, būs nekļūdīgi un labi, un nesīs iepriecinošus augļus pārskatāmā nākotnē.

ZIVIS

Šonakt sapņotais vēstīja par problēmas sakni. Šīsnakts sapņiem vērts ticēt un sākt rīkoties. Līdz pat septembra vidum pie viena un tā paša jautājuma atgriezīsies atkal un atkal. Ja tas aktuāls arī šodien, centies saglabāt pozitīvu attieksmi un paud labvēlību. Nievājoša runa citus aizvainos.

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock