Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 16. septembris
Cita pasaule
2016. gada 16. septembris, 06:33

Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 16. septembris

Jauns.lv

AUNS

Šodien nopietni jāstrādā, nemēģini izvairīties no tiešajiem un ne tik tiešajiem pienākumiem. Darba ir iekrājies vairāk nekā saprašanas. Lielā aizņemtība darbā gan nenāks par labu attiecībām. Tādēļ pacenties vismaz problēmas neņemt līdzi uz mājām, kā arī pilnvērtīgi un veselīgi atpūsties.

VĒRSIS

Pilnmēness visā godībā. Ap tevi virmos kaislības ar visām izrietošajām sekām. Atceries, ka neesi maznozīmīga skrūvīte lielajā mašinērijā, bet interesanta persona. Pateicoties tavai izdomai un azartam, lietas veiksmīgi virzīsies uz priekšu. Uzturi labu omu un smaidi, nelieto alkoholu un treknus ēdienus.

DVĪŅI

Nav viegli būt nepamanāmai tādai spilgtai personai kā tev, bet negrozīties pirmajās rindās tu tomēr varētu pacensties. Uz mērķi ej lēnām, atkāpjoties. Mājās būsi nikns, dusmīgi skati tiks dāļāti pa labi un pa kreisi. Ja jūti stresu, pārstumdi mēbeles vai atrodi līdzīgas fiziskās aktivitātes. Nezāģē citus!

VĒZIS

Prasme izteikties un formulēt domas ir liela māka, slīpē šo šķautni, jo būs jārunā par deviņiem mēmiem. Neizvairies no diskusijām, tu taču nevēlies izskatīties kā inerta un darbā neieinteresēta būtne. Iemantosi jaukus vēstuļu draugus, ja ielūkosies attiecīgajos interneta portālos. Tavs paziņu loks ir ierobežots, laiks papildināt rindas ar jauniem gvardiem!

LAUVA

Dzenoties pēc lielās naudas, ir jāapbruņojas ar superizturību un mērķtiecīgi jārok īstajā vietā. Ja tevī nav šo īpašību, trenē, ieaudzini. Bagātība iekritīs rokās vienīgi ar smagu darbu. Otra lieta – nauda turēsies, ja tu to neiztērēsi. Vai tiešām vajadzīgs jauns apģērbs? Varbūt iztiksi ar jauniem, gaumīgiem aksesuāriem?

JAUNAVA

Nevel visu uz saviem pleciem, dari savu darbu, bet citi lai tiek galā ar savējo. Izstrādā personīgo stratēģiju turpmākajiem diviem mēnešiem un darbojies tikai tajā virzienā. Esi iniciatīvas bagātāks un koriģē pats savu privāto dzīvi, jo partneris var tavas vēlmes it kā netieši ignorēt, ja skaidri un gaiši neteiksi, ko vēlies.

SVARI

Ja neizjūti kopējo noskaņojumu kolektīvā, pacenties to uzzināt. Tas gan var nenākties viegli, jo no tevis tiks slēpta informācija, noklusēti fakti. Paņem kādu brīvdienu. Pērc grāmatas, izglītojies. Un nopirkto lasi, nevis noliec plauktā.

SKORPIONS

Neko neplāno, ne uz ko neceri, jo viss ritēs savu neprognozējamo gaitu. Esi atvērts jaunām situācijām un nestandarta risinājumiem. Maini visu savā dzīvē - protams, ja ir tāda vajadzība. Nenāktu par skādi atjaunoties arī pašam, pirms ķeries pie kardinālākām izmaiņām personīgajā dzīvē.

STRĒLNIEKS

Joprojām turpinās profesionālā kāpuma periods. Tādēļ sapurinies un nenovērtē par zemu savas iespējas. Tev paveras neparasti plaši apvāršņi. Personīgā māja var pārtapt par štābu, kur pulcējas draugi un sazvērnieki. Dzīvo interesanti, rīko viesības. Kas gan būtu dzīve bez draugu ēverģēlībām?

MEŽĀZIS

Sistematizē un klasificē to, ko paveic. Par visu izdari secinājumus un liec aiz auss to, ko esi sapratis. Diena piemērota biznesa un citu plānu rakstīšanai. Un atceries - patiesajā dzīvē ideālu nav, noslēpums ir mūsu skatienā un spējā piešķirt iemīļotajam īpašu zeltījumu. Iegaumē to beidzot, tad nebūs vilšanās.

ŪDENSVĪRS

Izmanto šo dienu, lai pārdomātu, kā varētu gūt peļņu. Zvaigznes sola, ka plāns būs veiksmīgs. Izvairies no paviršības un neuzmanības. Vajadzēs gan sakārtot savu enerģētiku, tā joprojām nav formā. Hiperaktivitāte var mīties ar diezgan lielu sagurumu.

ZIVIS

Uzmanīgi apej visus asumus. Ja mēģināsi uzspiest savu gribu, cietīsi fiasko, ja ne tagad, tad tuvākajā nākotnē noteikti. Attiecību tēma šodien būs vissvarīgākā. Ja vēlēsies, varēsi sakārtot esošās attiecības, netrūks iespēju pavairot pielūdzēju pulku. Vairāk uzturies publiskās vietās, tālākais attīstīsies pats no sevis.

Kasjauns.lv/ Foto: Shutterstock