Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 17. septembris
Cita pasaule
2016. gada 17. septembris, 06:25

Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 17. septembris

Jauns.lv

AUNS

Kaut arī ir sestdiena, tev atpūta nebūs ne prātā. Joprojām būsi viļņa virsotnē un aktīvi iesaistīsies procesos. Viss jaunais būs perspektīvs un ienesīgs. Ja vien vēlēsies, izdosies atšķirt jaunu lappusi saskarsmē ar cilvēkiem. Maini vidi vai komunikācijas veidu. Vairies no burzmas un trokšņa, ieteicama izolācija un vientulība.

VĒRSIS

Būs jāaizstāvas. Par savu darbību saņemsi negaidītu un sāpīgu kritiku. Strādā godprātīgi un pēc instrukcijām. Strīdus ābols attiecībās būs pavisam prozaisks - nauda. Piestrādā pie tā, lai iegūtu pilnīgu materiālo atkarību, un tad arī varēsi droši sacīt: “Nauda taču attiecībās nav galvenais.”

DVĪŅI

Uzsvaru liec uz kopējiem resursiem, necenties visu kolektīvo vezumu pavilkt vienatnē. Ko dod un dara tie citi? Sabalansē šīs lietas! Un – vai tikai neesi aizmirsis, kā izskatās tavi vecāki, kā viņiem iet, ko dara, kā jūtas. Velti šo dienu, lai to visu noskaidrotu, un piedāvā savu palīdzību sadzīves problēmu risināšanā.

VĒZIS

Izvēlies paraugu, kuram gribi līdzināties. Meklē savu skolotāju, savu mentoru, jo esi gatavs mācīties un profesionāli augt. Velti brīvo laiku mācībām. Šobrīd arī internetā pieejams milzumdaudz kvalitatīvu tālmācības kursu, atliek vien sākt. Un atsijāt graudus no pelavām. Izstrādā savu taktisko plānu, nedarbojies haotiski, sevišķi - partnerattiecībās.

LAUVA

Viss sakņosies finansēs. Ja darbosies droši, bet ne pārdroši, par naudas trūkumu sūdzēties nevajadzēs. Sadarbība sekmēsies ar jau zināmiem partneriem un ierastām shēmām. Nemeklē neko jaunu, uzlabo esošo. Un vēl – tu kā tāda gliemene esat apaudzis ar nevajadzīgām mantām, kas atņem personīgo enerģiju. Iepazīsties ar fen-šui principiem un, ja tiem piekrīti, tad rīkojies.

JAUNAVA

Planētu stāvoklis šodien vairos tavu gribasspēku un motivāciju darboties. Cīnies ar apstākļiem, un uzvara būs tavējā. Vispār šī diena paredzēta, lai padomātu par sevi, palutinātu. Šāda veselīga egoisma forma ir vajadzīga, lai citi tevi neizspiestu kā citronu. Dari to, ko vēlies, citi lai paši tiek galā ar sevi.

SVARI

Klausies, ko saka cilvēki tev līdzās. Un tev pašam ir svarīgi neizpļāpāties par savu patieso nostāju. Mainās apstākļi, mainās viedokļi. Izdzīvo tie, kuri mainās. Tāda tā gudrība šodienai. Šodien vajadzētu arī atrast mirkli, ko pavadīt vienatnē ar sevi. Labs vīns, mūzika un dejas vienatnē ir tas, kas vajadzīgs.

SKORPIONS

Izrunājieties par būšanām un nebūšanām ģimenē, jūs taču esat sava veida komanda, kas darbojas saskaņoti. Ievies demokrātijas pamatprincipus. Mīlestība zināmā mērā ir kā bite, jo ar to nekad neko nevar zināt. Esi atvērts arī nejaušībām un pārsteigumiem. Tad nekas nespēs tevi izsist no sliedēm.

STRĒLNIEKS

Ja vēl neesi sapratis, ka esi karjerists, pēdējais brīdis to aptvert un tiekties uz mērķi. Tu to visu vari sasniegt ļoti viegli. Rīkojies šodien vai tuvākajās dienās, šāds planētu stāvoklis diezin kad vēl būs. Ja ģimenes dzīvē ir problēmas, būs vien jāmeklē kāds konsultants. Uztici savas pārdomas kaut vai māsai vai draudzenei – noderēs jebkurš neitrāls skats no malas.

MEŽĀZIS

Gudrojot jaunas attīstības idejas, ievēro valsts likumdošanu, nemeklē spraugas tajā un nemēģini shēmot. Šoreiz jāsaka – godīgajiem pieder pasaule. Otrs atslēgvārds šodienai ir - sirdsgudrība. To neiegūst nekādās augstskolās, un tā ir retajam no mums. Meklē tādus cilvēkus un ieklausies viņos. Tava sirds viņus pazīs pēc acu skatiena.

ŪDENSVĪRS

Ja jūti, ka šodien gribas kašķēties ar mājiniekiem, izdomā kādas fiziskas aktivitātes ārpus mājas vai arī sāc remontu. Tādējādi tava agresija iegūs konstruktīvu raksturu, un varēsi kalnus gāzt. Arī tuviniekus liec pie darba, neļauj laiskoties. Patīkamais nogurums un sajūta, ka paveikts kas derīgs, darīs brīnumus un uzlabos arī attiecības.

ZIVIS

It visā meklē racionālo kodolu, tava stiprā puse šodien būs praktiskums un veselais saprāts. Netici utopiskiem piedāvājumiem, nekādi Ziemassvētku brīnumi septembrī nav gaidāmi. Mīlas lietām šodien dramatiska diena. Ja mēģināsi mīļoto iegrožot, vari viņu pazaudēt. Gudrība un kompromiss – ja to būs gana, diena būs veiksmīga.

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock

Tēmas