Cilvēki visā pasaulē trako - teju visiem mainījusies horoskopa zīme
Cilvēki var būt mierīgi, jo astronomija nav astroloģija un neviens zinātnieks nav gribējis iejaukties horoskopu rakstītāju darbā.
Cita pasaule
2016. gada 20. septembris, 11:46

Cilvēki visā pasaulē trako - teju visiem mainījusies horoskopa zīme

Jauns.lv

ASV Nacionālā aeronautikas un kosmosa pārvalde (NASA) šokējusi cilvēkus visā pasaulē, pievienojot 13.zodiaka zīmi un pārbīdot citu zodiaka zīmju datumus. Proti, ja kādreiz biji skorpions, iespējams, pēc jaunajām aplēsēm tagad esi čūsknesis. Tiesa, čūsknesis nav itin nekas jauns un, visticamāk, ļaudis vienkārši pārpratuši zinātniska rakstura informāciju, noturot to par astroloģiju.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

NASA zinātnieki savā publikācijā skaidro, ka ierastā zodiaka sistēma ir būtiski novecojusi, jo tā izstrādāta vēl Babilonijā un trīs tūkstošu gadu laikā notikušas dažādas zinātniska rakstura izmaiņas, tāpēc 12 horoskopa zīmju komandā, pēc NASA zinātniskajām aplēsēm, būtu jābūt arī čūsknesim. 

Čūsknesis debesjumā atrodas starp Skorpionu un Strēlnieku, tāpēc tā iekļaušana būtiski pabīdījusi arī citu horoskopa zīmju datumus. Pēc jaunās sistēmas sanāk, ka horoskopa zīme mainījusies 86% cilvēku. 

Šī ziņa izsauca milzīgu cilvēku reakciju un pat sašutuma vilni, tāpēc NASA speciālistiem nācās skaidroties. Viņi norādīja: "Mēs nenomainījām zodiaka zīmes, mēs vienkārši veicām matemātiskus aprēķinus. "The Space Place" (izglītojošs NASA vadīts resurss bērniem, kurā tika publicēti šie jaunumi) raksts bija par to, ka astroloģija nav tas pats, kas astronomija."

Tāpat pēc cilvēku šoka par NASA rīcību situācijas skaidrošanā iesaistījās arī zinātnei pietuvinātāki ļaudis, norādot, ka NASA neraksta horoskopus, nemēģina palīdzēt horoskopu rakstītājiem pārkalibrēt zodiaka zīmes un pārvaldei nav absolūti nekādas intereses astroloģijā, tāpēc cilvēki, kas savu dienu sāk ar horoskopiem, var turpināt lasīt savai ierastajai zodiaka zīmei atbilstošos pareģojumus. 

Vienīgais NASA mērķis esot bijis izskaidrot astronomiskas dabas fenomenus, pieminot babiloniešus, kuri, pētot debesis, izdalīja vēl šodien ierastos 12 zvaigznājus, taču noignorēja 13. - čūsksnesi. 

Tiesa gan, čūsknesis nav nekāds jaunatklājums un horoskopus lasošā sabiedrības daļa noteikti ir uzdūrusies šīs papildu zīmes problēmjautājumam. 

Horoskopi, iekļauojot 13.zodiaka zīmi, kura sastādīšanu ļaudis pārmeta NASA speciālistiem.

Mežāzis: 20.janvāris - 16.februāris

Ūdensvīrs: 16.februāris līdz 11.marts

Zivis: 11.marts - 18.aprīlis

Auns: 18.aprīlis līdz 13.maijs

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Vērsis: 13.maijs līdz 21.jūnijam

Dvīņi: 21.jūnijs līdz 20.jūlijs

Vēzis: 20.jūlijs līdz 10.augusts

Lauva: 10.augusts līdz 16.septembris

Jaunava: 16.septembris līdz 30.oktobris

Svari: 30.oktobris līdz 23.novembris

Skorpions 23.novembris līdz 29.novembris

Čūsknesis: 29.novembris līdz 17.decembris

Strēlnieks: 17.decembris līdz 20.janvāris

Tagad esi cita zodiaka zīmē? Intereses pēc izlasi savu "jauno" šīsdienas horoskopu, varbūt tas atbilst labāk. 

AUNS

Sāpīgas, skaudras atmiņas var nelikt mieru un tramdīt tā jau nedaudz izvārgušo Auna dvēselīti. Vislielāko atgriezenisko saiti gūsi, esot vienatnē ar savām domām, taču neļaujoties nostaļģijai un skumjām. Rudens depresijai vēl nav pienācis laiks. Iepriecini sevi ar kādu jaunu mantu.

VĒRSIS

Nospriegoti nervi un dažbrīd kaitinoši tuvinieki nav iemesls bēgt no sūrās ikdienas. Izturi visu stoiciskā mierā, pēc tam varēsi lepoties ar sevi. Karjeras sfērā šodien vari saskarties ar pilnīgu atbalstu tavām idejām; darba tikšanās ies no rokas un nesīs augļus jau drīzumā.

DVĪŅI

Savstarpēju attiecību kārtošanai labvēlīgāk būtu tikties ar cilvēkiem aci pret aci, nevis sarakstīties e-pastā un sociālajos tīklos. Rakstītam vārdam nav intonācijas, tāpēc vari tikt pārprasta. Izbrīvē laiku  - īpaši vakarpusē ap pulksten 18., - lai izrunātos. Tomēr jāatceras par toleranci, ja kaut kas nenotiek tev pa prātam. 

VĒZIS

Saskarsme ar tā dēvēto represīvo aparātu, piemēram, Ieņēmumu dienestu var sagādāt rūgtus brīžus. Formalitāšu kārtošanu, ja iespējams, atliec uz nedēļas beigām. Kopumā dienai harmoniju var iedot tikšanās ar sen zināmiem un visos līmeņos pārbaudītiem, uzticamiem cilvēkiem, vislabāk - mīļiem draugiem. 

LAUVA

Diena, lai apgūtu kaut ko jaunu. Droši dodies turp, kur līdz šim šķita - nē, nē, tas taču nav man... lai gan gribējās. Perfekti piemērots laiks, lai pieteiktos kādos kursos vai sāktu apgūt tādu jomu, kura vilināja, taču likās pagalam nepiemērota. Risks attaisnosies ar necerēti labu uzviju.

JAUNAVA

Spriedzes faktors Jaunavām šodien: attiecības ar kolēģiem, īpaši sava līmeņa vadītājiem. Jaunava piekāpjas tikai tad, ja zina - būs izdevīgums, un es daru/domāju pareizi. Tā patiešām var būt! Tomēr šodien labāk paklusē. Dari savu darāmo un acīs citiem centies nelekt. 

SVARI

Sapņotie nakts sapņi Svariem jāaizmirst. Tie nepiepildīsies. Agrs rīta cēliens var būt mokošs, tāpēc, ja iespējams, paguli ilgāk un mosties bezrūpīgāk.  Tāda kā vēsa vienaldzība pret visu šodien nāks par labu emocionālajai stabilitātei. Toties vakarā droši vari doties sabiedrībā - tev būs tai ko dot!

SKORPIONS

Vislielāko baudu šodien sniegs personiskas un intīma rakstura attiecības ar kādu īpašu cilvēku. Tās, kuras šodien būs tik drosmīgas, lai dotos kaut vai uz aklo randiņu, var izvilkt lielo lozi! Debesu azimuti ir absolūti PAR divu savējo satikšanos. Visai maza iespēja piedzīvot rūgtu vilšanos vai pašapziņas krīzi.

STRĒLNIEKS

No rīta līdz vakaram un vēl arī naktī mieru neliks ar darbu un naudu saistīti jautājumi. Ja spiež sirdi, atceries, ka karjera nav galvenais dzīvē. Ar darbu saistītas lietas vislabāk nokārtosies, ja aktīvu rīcību veiksi laika posmā no 13:30 līdz 14:20. Strēlniekiem tas būs kompromisu un izdošanās laiks.

MEŽĀZIS

Kā teicis klasiķis Blaumanis - žogam, ko uzceļ prāts, jūtas viegli kāpj pāri. Daudzas Mežāža zīmē dzimušas sievietes šodien var izjust skaudru iemīlēšanās sajūtu, kam līdzi nāk bezcerība, smeldze, neizdošanās faktors. Īpaši smagi tā var skart precētās dāmas. Atrodi baudu smalkas jūtas izdzīvot sevī, nevienam neko nesakot.

ŪDENSVĪRS

Milzīgu prieku šodien var sagādāt bērni, un tiem nav jābūt tieši bioloģiskajām atvasēm. Lieliskas emocijas sagādās nesavtīga palīdzēšana, labdarība. Caur palīdzēšanu grūtdieņiem šodien viegli var tikt pie labās sajūtas par savas eksistences jēgpilnumu. Palīdzi! Šodien noteikti palīdzi kādam, kas par tevi jaunāks un/vai vājāks!

ZIVIS

Pastāv iespēja, ka šodien vairāk kā citkārt sajutīsi vilkmi pievērsties ezoterikai. Dažas Zivtiņas posīsies zīlnieces apmeklējumam. Rūpīgi izvērtē, kāda ir saņemtā informācija! Var gadīties, ka tavs prāts tik aizrunāts tik meistarīgi, ka pati sapīsies maldos un ilūzijās, taču nauda izmesta vējā. Šodien vispār naudu labāk iztērē reālās, taustāmās lietās, piemēram, jaunā apģērbā.


Kasjauns.lv/Foto: Shutterstock