Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 22. septembris
Cita pasaule
2016. gada 22. septembris, 06:36

Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 22. septembris

Jauns.lv

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
AUNS

Visam, ko pasāksi rīta stundās laikā no 10-11 būs iekodēta izdošanās. Tas attiecas arī uz darbībām un plāniem, par kuriem līdz šim šķita, ka - bail. Lieliska diena parādīt un prezentēt sevi, kā arī izveidot tādus kā tiltus uz panākumiem nākotnē.

Šodien jutīsi sevī plūstam mīļumu.

VĒRSIS

Teiciens par paša astes celšanu sev šodien labāk lai uz tevi neattiecas. Neslavini sevi un slāpē augstprātību. Muļķīgai plātībai var būt sekas, kas negatīvi ietekmēs tavu reputāciju. Savu pašapziņu auklē lepnā vientulībā, kaut vai pie spoguļa priecājies par sevi.

DVĪŅI

Sapnī varēji redzēt cilvēku, kurš slepenībā tevi pielūdz, bet skaļi vēl nav "uzzīmējies". Ja zini cilvēku, kam patīc, un arī pati esi ieinteresēta, droši sper pirmo soli! Visai maza iespējamība, ka šāds risks piedzīvos sakāvi. Tiesa, vēl nekādus nopietnus nākotnes plānus nekal.

VĒZIS

Šodien iedziļinies procesos. Atceries, ka daudz kas no pirmā acu skata īstenībā ir diametrāli pretēji. Jauniepazītiem cilvēkiem uzreiz neuzticies. Vēžiem ir tendence atsevišķus cilvēkus likt uz pjedestāla, un šodien ilūzijas var krist un sašķīst lupatu lēveros. Iedziļinies it visā, arī sīkumos.

LAUVA

Veiksmīga darbošanās pēdējā pusgada laikā šodien var nest reālu novērtējumu no vadības puses un pat paaugstinājumu vai prēmiju. Vidēja līmeņa vadītājiem lielisks laiks augt un kāpt pa karjeras kāpnēm, savukārt apkalpojošā sfērā strādājošajām Lauviņām šodiena var būt pacietības pārbaudījums.

JAUNAVA

Paralēli uztraukumiem par finansiālo stāvokli raizes var sagādāt arī privātās dzīves peripetijas. Šķiet, tu taču esi tik laba, tik laba... un tik un tā kāds nenovērtē! Tās nav sakāpinātas emocijas, bet gan realitātes apzināšanās. Pārlūko savas attiecības, cik tu dod un cik saņem pretī.

SVARI

Diženi plāni nākotnei? Kā es iešu, kaušu, parādīšu visiem? Tas labi, taču šodien kaujinieciskajam faktoram jāpaliek tikai vīzijās, reālai darbībai pagalam nepiemērota diena. Tavs laiks nāks nākamnedēļ, varēsi izpaust savu ego no visveiksmīgākās trajektorijas, un arī panākumi būs.

SKORPIONS

Nesteidzies, viss ies savu gaitu arī bez tavas pātagas. Tas attiecas kā uz darba lietām, tā arī uz personisko dzīvi. Ar pārmetumiem mīļam cilvēkam tu raksi bedri laimīgu attiecību eksistēšanai. Pieskati, ko runā! 

STRĒLNIEKS

Ja stāvi dilemmas priekšā, droši klausi savai intuīcijai. Tā šodien nekļūdīgi labi strādās tavā labā. Neslēdz kompromisus ar sirdsapziņu, un nepiekāpies tad, ja redzi citu cilvēku realizētu netaisnību. Strēlnieki šodien iet dievišķā kosmosa saitītē, klausi un ļaujies sev.

MEŽĀZIS

Mežāžiem šodien bīstama jebkāda alkohola vai narkotiku lietošana. Vienkārši labāk nevajag, neriskē! Izmainīts apziņas stāvoklis var nest impulsivitāti un rīcību, ko pēc tam nāksies nožēlot. Lai kāds būtu emocionālais fons, atrodi spēkus savaldīties un dienu pavadīt mierīgi. Vislabāk - zem segas un mīlējoties.

ŪDENSVĪRS

Filozofiskā mierā pārlaid vētras darba vietā. Ja ļoti sāp dažas netaisnības, iebildumus izsaki maksimāli rāmā tonī un tā, it kā tevi tās nepavisam neuztrauktu. Liela iespējamība, ka tiksi sadzirdēta no augstākstāvošo puses. Taču tikai tad, ja pasniegsi visu galanti, bez stresa.

ZIVIS

Domas par mīlestības attiecībām pārtrumpos dienas darāmos darbus. Taču Zivis ir profesionāles dzīvot divās realitātēs - viena notiek galvā un fantāzijās, otra - tā garlaicīgā - īstenībā un uz vietas. Spēj sabalansēt savu sapņotājas dabu! Ja ne, var gadīties pieļaut nepiedodamu kļūdu darbā.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press