Cita pasaule
2016. gada 23. septembris, 06:33

Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 23. septembris

Jauns.lv

AUNS

Šīsdienas atslēgas vārds: mīļums. Dodot to, gūsi atpakaļ simtkārtīgu gandarījumu. Droši to vari vērst arī pret sevi - un samīļot, palutināt sevi pašu. Pastāv iespējamība sastapties ar meliem no cilvēka, no kura to negaidīji. Par piedošanas/nepiedošanas kategorijām vēl nespried, labāk nogaidi un jau rīt patieso ainu redzēsi reālistiskāk.

VĒRSIS

Jebkādus tavā virzienā veltītus pārmetumus laid gar ausīm. Tiem, protams, var būt pamats, taču vainas apziņa ievainos jau tā trauslo pašapziņu un pašpietiekamību. Emocionāli pasargāsies, nereaģējot uz apvainojumiem un pārmetumiem, taču par tiem domāsi. Domāšana šajā kontekstā nav slikts process. Nemet pretī, nestrīdies - tā būs labāk.

DVĪŅI

Dilstošais Mēness gluži kā radīts, lai viegkāk atbrīvotos no kaitīgiem ieradumiem. Tu pat gūtu gandarījumu, bāra vietā šovakar apmeklējot garīgas izaugsmes kursus vai, piemēram, inteliģenta sporta nodarbību. Ja ar gribasspēku problēmu nav, šī diena ļoti piemērota drosmīgam gājienam tur, kur nekad nav būts.

VĒZIS

Merkuram atgriežoties jēgpilnā apritē, kļūs vieglāk sarunāties ar citiem cilvēkiem. Labi varēsi izrunāt līdz šim neizrunāto un sasāpējušo. Var uzrasties kāds "pazudis" draugs, un viss jaukais atkal uzmirdzēs pa jaunam tā, it kā nekāda pārtraukuma attiecībās nebūtu bijis. Ļaujies notikumu plūsmai.

LAUVA

Lauvām lieliska diena uzposties kā ārēji, tā iekšēji. Labs laiks skaistumkopšanai - epilācijai, manikīram, frizierim un pīlingam. Jebkura no šīm darbībām pamatoti vairos pašapziņu.

JAUNAVA

Vienīgais ceļš, kā šodien nenokļūdīties lēmumos ir Jaunavām ne pārāk raksturīgā ticēšana intuīcijai. Prāts tev ir izcils un veikls. Taču šodien ne līdz galam uzticams... Ja jāsaprot kas patiešām vitāli svarīgs - droši paļaujies priekšnojautai, kas nāk no sirds. Tas attiecas arī uz lielajām izvēlēm - iet prom? Palikt? Klausies sirdī.

SVARI

Saulei ieejot Svaru zīmē, ir sācies tavs laiks. Burvīga diena, lai izveidotu detalizētu savu vēlmju plānu, pierakstot visu uz papīra tagadnes formā. Konstruktīvas vēlmes piepildīsies. Vakarpuse lieliska ģimeniskam pasākumam. Izpaudies gastronomiski.

SKORPIONS

Lielās lietas šodien nekārto un nerisini. Patīkamāki procesi notiks, ja ļausies vieglprātībai un aušībai. Piemēram, droši vari doties iepazīties, turklāt uz vietu, kur nekad neesi gājusi. Laulības partneri šodien gan neatradīsi, taču vari iepazīties ar cilvēku, kam tu ļoti, ļoti patiksi.

STRĒLNIEKS

Ja šodien ieplānotas nopietākas sarunas ar augstākstāvošiem cilvēkiem vai darba devēju, sarunā vairākkārt pārliecinies, vai esi pareizi saprasta. Tavu teikto citi var iztulkot pa sava, tādējādi radot tev lērumu problēmu tuvākajā nākamībā. Esi pieklājīga, korekta, pat strikta, bet visu runā saprotami un ne caur puķēm.

MEŽĀZIS

Sapņi, ko naktī redzēji, varēja rādīt risinājumu kādam būtiskam jautājumam, kas tavu prātu līdz šim dzinis strupceļā. Pat ja sapnis nebija patīkams, tas saturēja vadlīniju kodu. Šodien Mežāžiem nav ieteicama smaga fiziska slodze, jo patīkamais sporta nogurums izpaliks.

ŪDENSVĪRS

Lai kā gribētos kaislīgus piedzīvojumus, pagaidām nav pienācis laiks atlaist bremzes. Lai arī ir piektdiena, šodien neprātībām ļauties būtu neprāts burtiskā nozīmē. Vēlāk var nākties nožēlot izdarīto. Esi rāma, mīļa, pūkaina. Gan tev, gan tuviniekiem šāda eksistences forma šodien būs vispieņemamākā.

ZIVIS

Piekdiena, kas vairāk kā citas piektdienas nogurdinās ar darbu un pienākumiem. Iespējams, tev šķitīs, ka esi no darba pagurusi un visam jāmet miers. Gluži otrādi! Šodien paveiktais tiks novērtēts kā sevišķs panākums jau pirmdien. Dari, strādā, neīdi. Īpaši, ja jāpabaro vairāki bērni.

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock

Tēmas