Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 24. septembris
Cita pasaule
2016. gada 24. septembris, 06:35

Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 24. septembris

Jauns.lv

AUNS

Absolūtie ieguvēji būs tie Auni, kuri šodien neļausies saviem iekšējiem demoniem un nerādīs rakstura asākos stūrus. Iespējams, pacietības mērs tiks pārbaudīts no citu puses, taču dusmas un to izpausmes pagalam nav vēlamas. Centies stoiciskā mierā pārlaist vētras un pārmetumus, un atbildi tam drīzāk ar klusēšanu.

VĒRSIS

Jaudīgi seksuāla diena. Lieliski, ja vari to izbaudīt kopā ar mīļoto personu pēļos, vēsos palagos... Dosi un ņemsi, un viss ar dievišķu enerģiju svētīts. Tas labākajā scenārijā. Ja tev nav īpaša cilvēka, kam dāvāt garīgu un fizisku pielūgsmi, enerģiju liec lietā saimnieciskos, prozaiskos darbos, kam ilgstoši negribēji ķerties klāt.

DVĪŅI

Mainīsies daudzi apstākļi ap tevi, kas liks mainīt arī attieksmi. Var būt grūti izšķirties par kaut kā jauna uzsākšanu, jo vecajā kārtībā taču bija tik komfortabli... Iespējami pamatīgi satricinājumi iekšējai pasaulei. Mēģini saglabāt mieru un izbaudīt brīvdienas, pie sarežģījumiem atgriežoties pirmdien.

VĒZIS

Saspringtu attiecību diena. Tavas alkas var nesatikt atbalstu no otras puses. Diametrāli pretēji viedokļi, pretējas jušanas un situācijas izpratnes. Taču šī diena ir lieliski piemērota intelektuālas izklaides baudīšanai. Lielisks kino un sarkanvīns noņems rīta pusē radušos spriedzi.

LAUVA

Rūpes un klapatas. Izbēgt īsti nevarēsi, tāpēc vari vien censties gudri "apstrādāt" radušās problēmsituācijas. Sabiedriskajām Lauvām šodien lieliska diena, lai "ielauztos" augstākās sabiedrības slāņos, ja ir tāda vēlme. Dodies uz pasākumiem, bet pirms tam sevišķi rūpīgi izraugies drēbes, ko velc.

JAUNAVA

Daudzi vīrieškārtas Jaunavas saskarsies ar tikai jaušamu vai pat arī skaidri izkliegtu dzīvesbiedra/drauga vēlmi, ka jāprecas. Lēmums par bildinājuma izteikšanu gan jāpieņem nedaudz vēlāk, ne tagad. Šantāžai nepakļaujies, ieklausies sirdsbalsī. Šī ir arī saimniecisku dārza darbu diena.

SVARI

Par savām vēlmēm un vajadzībām līdzcilvēkiem ziņo skaidri un gaiši, nevis caur puķēm. Tas palīdzēs izvairīties no pārpratumiem un pēcāk morālām paģirām, ka neesi īsti labi saprasts. Runā skaidru valodu! Diena īpaši piemērota publisku pasākumu apmeklēšanai, kur tev ir citu atbalsta loma.

SKORPIONS

Nule sastaptais cilvēks, visticamāk, nebūs tavā dzīvē ilgstoši. Lielas - patiešām lielas! - iespējas sastapt savu mūža mīlestību pavērsies oktobra mēnesī. Tiem, kas jau ir kopā ar kādu, iespējama kolosāla saiknes atjaunošanās. Mīlējies un izrādi savu patikšanu. Privātu attiecību stiprināšanas diena.

STRĒLNIEKS

Var rasties vēlme pielikt treknu punktu attiecībām, kas sevi izsmēlušas. Pirms to darīt, ieteicams konfidenciāli konsultēties ar saviem un otras puses radiniekiem. Iespējams, no tiem izdzirdēsi kādu argumentu vai padomu, kas liks pavisam citādāk paskatīties uz pašreizējo situāciju.

MEŽĀZIS

Sīkumainība un pārlieka stingrība pret apkārtējiem šodien nopietni var apdraudēt tavas attiecības un galu galā arī pašas personisko komfortu. Problēmu risināšana nenāksies viegli, taču spriedzi vari censties noņemt ar apzinātu vieglprātību un pasmiešanos par situāciju. Esi empātiska un slāpē iekšējo agresiju!

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīra zīmē dzimušajiem šodiena var sagādāt gluži vai brīnumaini veiksmīgu iepazīšanos... internetā, sociālajos tīklos. Tu sevi spēsi parādīt pat labāk nekā realitātē tiekoties. Droši un bez sirdsapziņas pārmetumiem čato, sazinies, un pat vari izveidot iepazīšanās anketu attiecīgā vietnē. Ķersies patiešām labi un vērtīgi "kadri".

ZIVIS

Ja iepriekš dzīvoji cerībās, šodien var nākt smaga atklāsme par to, cik patiesībā skumja ir kopējā aina... Ja tas attiecas uz mīlas jomu, Zivis var pat iekrist nelielā depresijā un paššaustīšanā, un pašpārmetumos... Diemžēl Zivis šādu stāvokli pašas arī "izkaifo". Jauka diena, jo būsi savā elementā.

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock