Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 25. septembris
Cita pasaule
2016. gada 25. septembris, 06:33

Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 25. septembris

Jauns.lv

AUNS

Tava persona šodien var nonākt citu cilvēku mēlēs. Vienkārši runājot - aprunāšana, baumas, kaut kādu tavu dzīves notikumu apspriešana. Vai tev vērts mesties ieviest skaidrību? Atkarīgs no tā, vai runas var ietekmēt tavu reputāciju. Ja jūti apdraudējumu, neklusē, bet izsakies.

VĒRSIS

Dienas emocionālā nestabilitāte vakarpusē ieņems rāmāku noti. Nospiedošu sajūtu, iespējams, radīja nakts sapņi. Pievakarē bez īpašas piespiešanās varēsi pabeigt sen saplānotas, taču atliktas lietas. Kopumā darbīga diena, kas ideālā variantā var noslēgties ar triumfālu mirkli.

DVĪŅI

Mīlestība ir šodienas atslēgas vārds Dvīņiem. Dod, dalies, pērc, dāvini, atdodies! Augstsirdība pret citiem vairos cieņu pašai pret sevi. Lielisks laiks, lai palīdzētu vecākiem un nevarīgākiem cilvēkiem, piemēram, vecvecākiem. Palīdzi tuviniekiem sagatavoties aukstajai sezonai!

VĒZIS

Sapnī redzētajam netici un vispār izmet to no galvas - tam nebija nekāda svara. Kāds Vēzītis šodien var saņemt pozitīvu novērtējuma no cilvēka, kas vispār ar komplimentiem parasti ir skops. Saņemtie labie vārdi iedrošinās lieliem darbiem tuvākajā nākotnē.

LAUVA

Iesāktos darbus, par kuriem tev jau zudusi degsme un interese, droši deleģē citiem. Tieši blakuscilvēki šodien var dod nenovērtējamu artavu kopējos panākumos, un tev nav jāšefo, bet gan jāatpūšas. Kopumā šodiena Lauvām lieliska tam, lai pievērstos saimnieciskiem jautājumiem. Viss padosies un sanāks.

JAUNAVA

Laika posmā no pl.12 līdz pl.13 dienā vari sevišķi kvalitatīvi izdarīt to, ko līdz šim atliki, jo... kaut kā negribējās darīt. Ļoti aktīva smadzeņu darbība un enerģijas - pārpārēm. Milzīgs potenciāls izaugt jaunā līmenī, ko drīzumā arī citi novērtēs. 

SVARI

Lieliska diena jaunas informācijas uzņemšanai, kā arī striktiem lēmumiem visā tajā, kas skar izglītošanos. Piemēram, ja jūti, ka skola, kurā esi iestājusies, nav tavs dzīves ceļš, rāmu mieru izstājies un aizej. Rūpīgi izvērtējot citus piedāvājumus, vari veiksmīgi ieraudzīt īsto.

SKORPIONS

Nav vēlama alkohola lietošana. Var viegli iekļūt idiotiskās situācijās, no kurām pēc tam būs grūti "atmazgāties". Prātīgums un nosvērtība šodien būtu vairāk piemēroti lielumi. Laiku velti saviem pašiem tuvākajiem, un arī mājdzīvniekus sevišķi uzpasē.

STRĒLNIEKS

Izvairies no asas un treknas pārtikas lietošanas. Šodien var būt sevišķi jutīgs gremošanas trakts. Kopumā sestdiena Strēlniekiem var nest pozitīvas emocijas, ja vien atradīsies vietās, kur pulcējas intelektuāli un pēc sabiedriskā statusa līdzīgi ļaudis. Viesošanās lauku sādžās neies pie sirds.

MEŽĀZIS

Sapņi, kas redzēti vēla rīta pusē (pēc pl.7) parādīja apslēpto informāciju un var piepildīties. Ja svarīgi ir privāti jautājumi, tos šodien gan aktīvi nerisini. Lielāka atdeve būs, ja dienas enerģiju veltīsi citu iepriecināšanai un palīdzēšanai. Personiskos jautājumus kārto jaunnedēļ.

ŪDENSVĪRS

Vēlams stiprināt sevī optimismu. Optimisma līkne Ūdensvīram šobrīd varētu būt pagalam lejupslīdošā līknē... Lasi pasakas, klausies bērnības mūziku un runā par saviem lielajiem dzīves sapņiem! Reizēm vērts apzināt izslēgt sevī skarbās realitātes apziņu. Lai pēc tam tajā atkal atgrieztos, protams.

ZIVIS

Ja ļoti negribas rīt iet uz darbu, iespējams, vērts spontāni paņemt brīvu nedēļu. Ja vari to atļauties - lieliski! Tev gribas brīvus brīžus un laiku tikai paša darīšanām. Atjaunošanās pēc emocionālas "centrifūgas", kuru nule pārlaidi, tiešām varētu būt objektīva vajadzība.

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock