Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 26. septembris
Cita pasaule
2016. gada 26. septembris, 06:39

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 26. septembris

Jauns.lv

AUNS

Maini ritmu, nestiep gumiju. Darbalaiks ir dots, lai strādātu, pie kam - ražīgi. Mājokļa remontēšana, saucot talkā radus un draugus, ir nedaudz aizmirsts, bet jauks tuvākas iepazīšanās veids. Ja aicina palīgā, noteikti piesakies un parādi sevi no labākās puses.

VĒRSIS

Ieliec tajā, ko dari, visu savu sirdi. Tad būs darbaprieks un degsme, un būtībā tas pašlaik ir vissvarīgākais. Šodien baudīsi mulsinoši lielu popularitāti. Izvēle ir tavās rokās, bet dažreiz labāk ir neizvēlēties neko, vien izmantot privilēģijas, ko sniedz uzmanība.

DVĪŅI

Ja piedāvā paaugstināt kvalifikāciju vai uzņemties lielāku atbildību, noteikti saki - jā. Tevi gaida stabila izaugsme un atbilstošs atalgojums. Nekaitini vecākus, esi pieklājīgs un vismaz izrādi pietāti, ja neesi spējīgs ne uz ko citu. Tas ir viens no Dieva baušļiem, ko nedrīkst pārkāpt.

VĒZIS

Trauksmaina diena, kad izšķiroša nozīme būs spējai ātri reaģēt, ātri spriest, runāt, domāt, darīt. Pieaugs spēja pārliecināt, ja būs daudzveidīgs vārdu krājums. Harmonizēsies attiecības ar radiem, bet tikai ar nosacījumu, ka teiksi to, ko tiešām jūti un domā.

LAUVA

Tu atdod milzumdaudz enerģijas un spēka, lai tiktu galā ar uzdoto. Bet jābūt adekvātam atalgojumam. Tavā gadījumā šis jautājums nav sabalansēts. Dari kaut ko lietas labā! Izdosies nokārtot sen sasāpējušu finanšu jautājumu. Nekautrējies atprasīt aizdoto, citādi paliksi bešā. Netiešā veidā atzīsies mīlestībā cilvēks, no kura to negaidīji.

JAUNAVA

Liec uzsvaru uz personīgo šarmu. Vari to pat nedaudz pārspīlēt. Drošie un nekaunīgie tiks tālāk par pieticīgajiem un maigajiem. Konkurenti ir nolēmuši sakaut tevi ar paša spēcīgajiem ieročiem. Uzmanies no viltus draugu intrigām, esi tālredzīgs un klausi intuīcijai!

SVARI

Uzlabo mikroklimatu darbā, ar katru kolēģi runā individuāli, un nebūt nav svarīgi paust savu patieso viedokli. Tev vienkārši kā psihoanalītiķim ir jāatveseļo kolektīvs. Ieklausies arī savā ķermenī - dari to, ko organisms pieprasa. Skaistuma salonu un sporta zāļu apmeklējums dos lieliskus rezultātus. Veselā, sakoptā miesā valda vesels gars.

SKORPIONS

Neturies ar rokām un kājām aiz tā, kas ir aizejošs, kam nav nākotnes. Atsakies no fiziski un morāli novecojušām metodēm. Ej progresa virzienā. Privātajā jomā - apskaidrības diena. Beidzot tev nokritīs zvīņas no acīm, un mīļoto ieraudzīsi īstajā gaismā.

STRĒLNIEKS

Esi aktīvs, un pats veido savu profesionālo karjeru. Ja baidīsies pamēģināt, vēl ilgi varēsi sēdēt vecajā vietā ar veco algu. Negrozies mājās pie spoguļa, to neviens nenovērtēs. Ej sabiedrībā, efekts būs. Vairākas personas vēlēsies ar tevi iepazīties tuvāk un ievest savā lokā.

MEŽĀZIS

Komandējumi, semināri, sapulces, kursi. Tiem, kuriem darba specifika to nepiedāvā, ir būtiski izglītoties, atsvaidzināt svešvalodu zināšanas vai sākt apgūt jaunas prasmes. Strīdos dzimst patiesība, tie var novest arī pie šķiršanās. Ja to vēlies, tad tik ķīvējies!

ŪDENSVĪRS

Esi maksimālists un apzināti ej uz krīzi, neatliec problēmu risināšanu. Augonis ir nobriedis, prasās pēc ķirurģiskas iejaukšanās. Būs sāpīgi, bet dziedējoši. Apmierini savas miesiskās vēlmes. Meklē kaislīgu partneri, remdenie mīlnieki tevi padarīs slimu.

ZIVIS

Veiksme ies soli solī ar tiem, kas pratīs paklusēt un neuzspiest savu viedokli. Esi taktisks saskarsmē ar klientiem. Tas atmaksāsies jaukā neparastā veidā. Katrai izskaužamai, negatīvai rakstura īpašībai ir pozitīvais pretpols. Piestrādā pie to padarīšanas par savu otro „es”, un dzīve strauji uzlabosies.

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock