Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 28. septembris
Cita pasaule
2016. gada 28. septembris, 06:25

Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 28. septembris

Jauns.lv

AUNS

Nodomi izdosies, ja vien nenobīsies no lielā darba apjoma, kas šodien būs jāiegulda to īstenošanā. Tāpēc rīta pusē noskaņojies uz pamatīgu darba cēlienu. Neļauj, ka šaubas nomāc apņēmību. Vakarpusē izmanto godīgi nopelnīto atpūtu.

VĒRSIS

Skaisti plāni un jaukas ieceres var padarīt šo dienu īpašu. Būs cilvēki, kas atbalstīs, būs arī tādi, kas neticībā grozīs galvu, un viņu šaubas nākotnē diemžēl var piepildīties. Lai apjaustu to, ko loģiskais prāts atsakās saprast, vakarā liec lietā intuīciju.

DVĪŅI

Šodien vari cerēt ne tikai uz morālu, bet arī materiālu gandarījumu. Izrādi iniciatīvu darbā, meklē iespēju aktīvi iesaistīties procesos, kas ļautu gūt atzinību un izpelnīties uzslavas. Vakarpusē uzmanību piesaistīs neparasti cilvēki. Vari piedzīvot galvu reibinošus notikumus.

VĒZIS

Iespējams, būsi neierasti rosīgs, gaidīsi no dzīves ko neparastu, taču ierastais ikdienas ritms nespēs piedāvāt to, pēc kā alkst tava sirds. Mēģini atbrīvoties no iekšējā kritiķa, kas tiecas ierobežot rīcību un neļauj brīvi kontaktēties ar apkārtējiem. Nenoraidi piedāvājumu tikai tāpēc, ka pirmajā mirklī šķiet nepiedienīgs.

LAUVA

Ja esi iecerējis uzlabot vai tikai nedaudz mainīt vidi, kurā uzturies, tas veiksmīgi izdosies. Mazliet vairāk nekā parasti rūpējies par veselību, neskrien pakaļ gar degunu aizejošam sabiedriskajam transportam, bet pirms jaunas sadzīves elektronikas izmantošanas izlasi instrukciju.

JAUNAVA

Ir saprotama vēlme traukties tālēs zilajās, bet ikdiena prasīs ko citu. Šodien esi saprātīgs, savaldi fantāziju un pievērsies pašreizējām personīgās dzīves aktualitātēm. Ja gribi iepriecināt mīļoto cilvēku, esi atklāts un sirsnīgs. Vakars var paiet, rūpējoties par mājām un tuviniekiem.

SVARI

Domā par savu godu un neiesaisties apšaubāmos darījumos. Apvaldi impulsivitāti un sarunu ar tuviniekiem nesāc ar pārmetumiem - tas palīdzēs izvairīties no domstarpībām, bet paliks vairāk laika atpūtai un sevis lutināšanai. Vakarpusē būs daudz enerģijas, rīkosies pārliecinoši, pat uzstājīgi.

SKORPIONS

Par katru cenu, iespējams, mēģināsi izcelties uz apkārtējo fona. Intriģējošas sarunas un drosmīgi apgalvojumi palīdzēs piesaistīt uzmanību, tavs personības starojums burtiski dzirkstīs. Zvaigznes gan liek pie sirds: pārāk vērīgs skats no malas palīdzēs ieraudzīt lietu patieso būtību.

STRĒLNIEKS

Tikai pateicoties piesardzībai un tālredzībai, izdosies izvairīties no nevajadzīgiem tēriņiem. Attiecībās ar partneriem pārlieka dedzība var radīt tikai jaunas problēmas, tāpēc šoreiz ļauj, lai rīkojas citi. Šis padoms vienlīdz attiecas gan uz darbu, gan privāto sfēru.

MEŽĀZIS

Nepacietība šodienas notikumus var ievirzīt nevēlamā gultnē, tādēļ rūpīgi pārdomā katru vārdu un ar secinājumiem nesteidzies. Vakaru pavadi kopā ar cilvēkiem, ar kuriem vieno garīga saskaņa.

ŪDENSVĪRS

Lai atstātu labu iespaidu, izdari kaut ko tādu, kas iepriecinātu citus un sagādātu gandarījumu arī pašam. Negaidītas skumjas var kļūt par iemeslu daudziem nepadarītiem darbiem. Vienkāršāk būs ļauties šim noskaņojumam nekā mēģināt ar to cīnīties. Ir rudens, un mazliet melanholijas šim gadalaikam piestāv.

ZIVIS

Tiec skaidrībā ar savām vēlmēm un nodomiem. Ja paļausies uz likteni, vari palikt pie sasistas siles. Vakarpusē, iespējams, kļūsi impulsīvāks, spārnotu ideju būs vairāk, diemžēl tām nebūs nekāda sakara ar reālo dzīvi.

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock

Tēmas