Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 29. septembris
Cita pasaule
2016. gada 29. septembris, 06:30

Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 29. septembris

Jauns.lv

AUNS

Sarunas par ideāliem un garīgām vērtībām palīdzēs nokļūt pie jaunām atziņām. Iespējams, sapratīsi, cik tālu reālā pasaule ir no tās, kuru redzi iedomās. Mācies saglabāt vēsu prātu ikvienā situācijā.

VĒRSIS

Būs maz laika atliks bezrūpībai un sevis lutināšanai, tāpēc nekas neiepriecinās vairāk par sajūtu, ka ģimenē viss kārtībā. Patīkamo gremdēšanos mājas atmosfērā vakarpusē var izjaukt neatliekami sabiedriskie pienākumi.

DVĪŅI

Nenodarbojies ar izdevumu un ienākumu analīzi - nejaušas kļūdas nebūs retums, līdz ar to skaidrību iegūt tik un tā neizdosies. Ja tomēr gribi ieviest kārtību naudas makā, atgādini par sevi parādniekiem. Viegli izdosies atrast kopīgu valodu gan ar nopietniem, gan nenopietniem cilvēkiem.

VĒZIS

Var gadīties, ka tava rīcība nebūs pašam izdevīga, toties atbilstoša iekšējai noskaņai. Bruņojies ar pacietību, un izdosies tikt galā ar problēmām, no kurām līdz šim mēģināji izvairīties, izliekoties, ka uz tevi tās neattiecas.

LAUVA

Lietišķa tikšanās ar darījumu partneriem nedos gaidīto rezultātu, jo tava attieksme būs pārāk personiska. Ja neļausi sevi vadīt emocijām, jautājumi risināsies raitāk, un domstarpību būs mazāk. Pēc saturīgi pavadīta vakara arī nākamajā rītā garastāvoklis būs možs un konstruktīvs.

JAUNAVA

Neļauj radiniekiem iesaistīties tavu problēmu risināšanā. Pirmajā mirklī liksies, ka risinājums jau gandrīz rokā, bet pēc tuvinieku „palīdzības” tas var pārvietoties nesasniedzamā attālumā. Par spīti visam, mājās vakarā jutīsies vislabāk.

SVARI

Mazsvarīgi dzīves sīkumi var novirzīt domas no galvenā. Tā vietā, lai pabeigtu iesāktu darbu, tu, iespējams, nodarbosies ar personīgo ambīciju apmierināšanu vai izniekosi laiku tukšās sarunās. Vakarā atvēli sev vairāk atpūtas un miera, lai nākamajā dienā mērķtiecīgāk varētu īstenot iecerēto.

SKORPIONS

Ne vienmēr cilvēks mācās no savām kļūdām, vēl retāk — no citu, tomēr tikai tas, ko viņš izbaudījis uz savas ādas, paliek atmiņā uz ilgu laiku. Kad saslapināsi kājas ūdenī, atzīsi, ka tas patiešām ir slapjš, un otrreiz to vairs nepieļausi.

STRĒLNIEKS

Ne reizi vien var izveidoties situācija, kad dusmas kāpj pāri malām, bet arvien atradīsies kāds, kas tām neļaus izgāzties pār apkārtējiem. Meklē iekšēju mieru, un vakarpusē atvēli laiku radošām aktivitātēm.

MEŽĀZIS

Paklausot intuīcijai, šodien izdosies ne tikai pasargāt sevi no kļūmīga soļa, bet arī tikt pie jaunām idejām. Sākot ar pusdienlaiku, tavas personības pragmatiskā puse atkāpsies, atstājot vietu emocijām. Iespējami patīkami notikumi mājās.

ŪDENSVĪRS

Laiska knibināšanās ap kaut ko vienu tevi apmierinās vairāk nekā dzīšanās pēc pasaulīgiem labumiem. Domas klīdīs kā mainīga virziena vējš, tāpēc nekādus svarīgus lēmumus pieņemt neizdosies. Atceries, ka tavu uzmanību ir pelnījuši tikai tie cilvēki, kuru kuriem pilnībā uzticies.

ZIVIS

Līdz galam nenoskaidrotu apstākļu dēļ var rasties sarežģījumi darbā. Nesamierinies ar neveiksmi, pirms neesi izdarījis visu, lai to novērstu. Seko līdzi, kam un ko stāsti, un cēla ideāla vārdā nekautrējies izmantot arī savu stāvokli sabiedrībā.

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock