Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 30. septembris
Cita pasaule
2016. gada 30. septembris, 06:30

Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 30. septembris

Jauns.lv

AUNS

Uzskatu maiņa ir vajadzīga un neizbēgama, ja vēlies sasniegt kaut ko vairāk par līdzšinējo stāvokli. Tāpēc pārcilā prātā, no kā esi ar mieru atteikties ceļā uz virsotni. Apkaro spītību un negantumu sevī, jo var izrādīties, ka pēc dusmu izvirduma paliec viens.

VĒRSIS

Paļaujies uz paša spēkiem, nevis uz sakariem un protekciju. Tev piemīt ass prāts, un palīgi nav vajadzīgi. Uzmanīgi ar tehniku!

Privātajā dzīvē - sarežģīta diena. Jūsu jaukais mīlas duets grasās pārtapt par trio. Cīnies par savu laimi!

DVĪŅI

Tu esi absurdu ideju un nereālu vīziju varā. Ja pārstāvi mākslinieku cunfti, tad cepuri nost - radīsi šedevru. Pārējiem tomēr jānolaižas uz zemes. Jau labu laiku tu peldi pa dzīvi bez vadmotīva, bez mērķa. Tam par iemeslu ir neliela depresija, neticība nākotnei. Sāc ar miesas un gara atveseļošanu.

VĒZIS

Tevi centīsies sakompromitēt, izaicinās pieņemt riskantus lēmumus. Neiesaisties darījumos ar mazpazīstamām vai nepatīkamām personām. Māte sniegs neatsveramu atbalstu privātajā dzīvē. Dažiem vajadzēs mērot ceļu pie advokāta un slēgt laulības līgumu. Labākās padomdevējas būs sievietes.

LAUVA

Kur gadījies, kur ne uzradīsies palīgs, kas būs tik dinamisks un nevaldāms, ka visu laiku būs jāuzmana, ka nesastrādā blēņas, par kurām morāli atbildīgs būsi tu. Nododies darbaudzināšanai. Pārdomā arī savas mīlas peripetijas un tiec galā ar kompleksiem.

JAUNAVA

Darot darbu, cilvēks nedrīkst būt bikls un pieticīgs, citādi tas ir vai nu profesionalitātes trūkums, vai neesi savā vietā. Ja pamani šādas pazīmes, iespējams, būs jāmaina profesija. Zaļā gaisma visam, kas saistīts ar mīlestību un emocijām. Saderināšanās, laulības, saskanīga ģimenes dzīve un liktenīga iepazīšanās.

SVARI

Neuzticies tiem, kas nāk ar plašiem, augstsirdīgiem žestiem. Drīz vien pārliecināsies, ka tā ir viena no mūsdienīgas skaudības izpausmēm. Arī privātajā dzīvē cilvēkiem šķitīs, ka esi laimes luteklis un, protams, nepelnīti. Stāvi pāri zemiem instinktiem, un skauģi neko nevarēs nodarīt.

SKORPIONS

Darbs ar informāciju un faktu apkopošana dos vienīgo pareizo atbildi, kā rīkoties grūtā situācijā. Lai vai kas, bet aizmirsti emocijas un klausi prāta balsij. Privātajā dzīvē - gatavojies saņemt dārgas dāvanas. To patieso vērtību sapratīsi daudz vēlāk, bet vērtība no tā nemazināsies.

STRĒLNIEKS

Neatsaki lūdzējiem, nenosodi un netiesā, bet esi žēlsirdīgs un saprotošs. Katrs no sirds nācis augstsirdības žests tiks ierakstīts tavā karmas vēsturē, un ļoti ātri redzēsi rezultātu. Gaidāmās ziņas privātajā sfērā nebūs iepriecinošas, tāpēc nevienam neko nejautā, lai nav jāpārdzīvo.

MEŽĀZIS

Karāsies starp debesīm un zemi, bailes iziet no komforta zonas liegs nostabilizēties. Saņemies, jo tikai krīzes ir evolūcijas pamatā. Braucot ar auto, nepārsniedz pieļaujamo ātrumu un ievēro satiksmes noteikumus, jo tieši tev var gadīties ķibele, un ceļu policisti tā vien skatīsies uz tavu pusi.

ŪDENSVĪRS

Neesi tāds fatālists! Ja galīgi neiet, nevaino likteni, bet meklē vainu un cēloņus savā raksturā un uzvedībā. Neieciklējies, meklē citu pieeju cilvēkiem un lietām. Tev vajag pilnībā atslēgties no visa, arī mīlestības, pat ja tā ir abpusēja. Atpūties, paārstējies, palutini sevi, jo sakrājies pārlieks nogurums un skumjas.

ZIVIS

Intelektuālas divkaujas, prāta vētras, strīdi un dialogi. Nepārkāp pieklājības diktētās normas un esi korekts. Emocionāli satricinājumi negatīvi ietekmēs veselību, un nervu sistēma var iziet no ierindas. Tāpēc neuztraucies par lietām, kas ir nenovēršamas, un daļa problēmu atrisināsies pašas.


Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock