Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 3. oktobris
Cita pasaule
2016. gada 3. oktobris, 06:30

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 3. oktobris

Jauns.lv

AUNS

Šodien ieteicams pabeigt nedēļas nogalē iesāktos darbus, citādi tie, kas pamesti pusratā, visticamāk, tā arī netiks realizēti. Diemžēl Auniem šodien iespējamas problēmas ar kuņģi un gremošanas traktu. Ja šī tipa veselības problēmas nomāc jau kādu laiku, īstais laiks apmeklēt dakteri.

VĒRSIS

Atdari acis, Vērsi! Šonedēļ laime tevi gaidīs vai uz katra strūra. Tiesa, tikai tad, ja ierastā stūrgalvība ļaus saņemties un pieliekties, lai to paceltu. Šodien jutīsi spilgtu atblāzmu no tā, kam gāji cauri Jauna Mēness iestāšanās brīdī aizvakar, sestdien. Alkas un ieceres, kam tobrīd ļāvies, šodien pelnījušas reālu darbību, lai vēlamo attīstītu.

DVĪŅI

Kā vienmēr centīsies uzmesties par vāciņu visiem iespējamiem podiņiem.  Ne-va-jag! Nedaudz dozēta egoisma tevi var pasargāt no liekiem pārdzīvojumiem. Tostarp šī ir lieliska diena, lai palutinātu sevi un apzināti no galvas izmestu citu cilvēku problēmas, kuras uzkrautas taviem pleciem.

VĒZIS

Izrunājies ar saviem tuviniekiem tā no sirds un bez morāles žņaugiem. Sarunām šobrīd ir īpaši piemērots laiks - tās satuvinās, nomierinās un ļaus salabt ar tiem, kurus citkārt tev bijis grūti saprast. Šodiena lieliski piemērota diženu privātu plānu izsapņošanai. Starp citu, arī šīsnakts sapņiem bija svars un jēga.

LAUVA

Veiksies viss, kur nepieciešama fiziska prasmju pielietošana. Piemēram, tu vari paņemt vecu, savu laiku nokalpojušu priekšmetu, un no jauna iedvest tam dzīvību. Lieliski attīstīta estētiskā maņa. Lauvām šodien nav ieteicamas ginekoloģiska tipa operācijas.

JAUNAVA

Iespējams, pieņemsi nepārdomātus biznesa lēmumus. Bet! Tie var izrādīties līdz šim auglīgākie. Spontānas idejas Jaunavām dzims viena pēc otras, un vēlams tās rūpīgi izvērtēt. Daža laba pārdroša ideja var mainīt tavu dzīvi par 180 grādiem. 

SVARI

Šodien daudz labvēlīgas enerģijas nāks no gluži negaidītas puses. Piemēram, šefa vai kolēģa, par kuru līdz šim šķita: es taču viņam nepatīku...  Svari šodien drīkst atļauties klaji glaimot - tam būs negaidīti labas sekas, varbūt pat paaugstinājums darbā.

SKORPIONS

Izmanto laiku no 9.00 līdz 10.30. Tas ir Skorpiona veiksmes brīdis šodien. Spēsi pievarēt jebkuras grūtības! Lielisks laiks, lai risinātu tos jautājumus, kas sagādā galvassāpes un kuru veiksmīgam iznākumam nepieciešama viltība, pat blēdība. Tev ir debesu protekcija pat melos.

STRĒLNIEKS

Svarīgus lēmumus šodien labāk nepieņem. Iespēja nošaut greizi ir pārāk liela. Īpaši tad, ja jūti, ka paša sirdsapziņa arī ir ierunājusies. Nogaidi, nesteidzies, izsver. Šodien visveiksmīgākā būs rimta darbošanās rutīnas ietvaros. Vakarpusē lielu baudu var sniegt pretējais dzimums.

MEŽĀZIS

Šodien un kopumā visas nedēļas garumā Mežāži jutīs daudz labvēlīgas enerģijas, patikšanu un novērtējumu sabiedrībā. Šaurā lokā - kā ģimenē, kā nelielā darba kolektīvā - vispār būsi gluži vai zvaigzne! Kopš Jaunā Mēness iestāšanās tava harizma kļuvusi citiem labi pamanāma, izmanto to savā labā.

ŪDENSVĪRS

Visparastākās rudens skumjas, iespējams, noturēsi par garīgu noskaņu, par kādu īpaši svarīgu garīgu noskaņu un atklāsmju brīdi. Nostaļģijai ļaujies dozēti, jo tā šobrīd Ūdensvīram ir bezjēdzīga laika šķiešana. Labāk atrodi sevī spēku loģiskai strukturētai un striktai rīcībai.

ZIVIS

Šodien var gadīties problēmas saskarsmes jautājumos, kas liks mainīt iepriekš noteiktos mērķus. Pieņemtie lēmumi var izrādīties mazvērtīgi, un tos nāksies mainīt un grozīt. Šodien esi klusa un nemanāma, citiem acīs nelec. 

Kasjauns.lv/ Foto: Shutterstock

Tēmas