Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 4. oktobris
Cita pasaule
2016. gada 4. oktobris, 06:30

Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 4. oktobris

Jauns.lv

AUNS

Spilgtas vīzijas, ko redzēji nupat, nav tikai staigāšana pa mākoņiem vien. Iespējams, tev šodien pieskārusies dievišķa atklāsme, kas varētu ja ne mainīt pasauli, tad vismaz dot lielu pienesumu mūsu sabiedrībai kopumā. Domā plaši, lido augstu!  Tu šodien esi vizionārs. Un citi tev sekos.

VĒRSIS

Kardināli lēmumi attiecībā uz savām vēlmēm, lai cik nešķīstas un nepiedienīgas tās nebūtu. Ko gribas, to vajag, un viss! Tās nav sliktas influences Vērsēniem šodien. Tikai jāuzmanās no skauģiem un nelabvēļiem. Klausi sev un savai dvēselei. Ļaujies kaislībām un veselīgajam egoismam.

DVĪŅI

Diena, kad lielāko gandarījumu varētu sagādāt emocionāli mākslas notikumi. Dodies apmeklēt kādu izstādi vai augstvērtīgu kino! Iespējams, gūtās atklāsmes var palīdzēt emocionāli nonākt pie kāda būtiska dzīves lēmuma. 

VĒZIS

Draudzības diena. Draudzība triumfēs - tevi gribēs, gaidīs, lutinās un novērtēs, ja dosies ciemos pie ļaudīm, kuri tevi gaida. Absolūti kolosāls brīdis izlīst no antisociālās alas, kurā Vēzīšiem tā patīk uzturēties. Citu pazīstamu cilvēku starpā var uzburties arī kāds nezināms cilvēks, kas vēlāk var kļūt pat par dzīvesbiedru vai vīru.

LAUVA

Lauvām šodien vēlams savu indes zobiņu paturēt aiz aizvērtas mutes. Viens tavs netaktisks un nekrietns vārds var savērpt īstenu intrigu vētru. Bet kam to vajag, kas būs ieguvējs? Divreiz apdomā, ko runā, jo izlietu ūdeni būs patiešām, patiešām grūti sasmelt.

JAUNAVA

Šī diena lieliski piemērota tam, lai tu parūpētos par savu garīgo izaugsmi un "augšanu augumā". Cita starpā - arī karjeras ziņā. Ja esi vadītājs, šodien pārvērtē, kā attiecies pret padotajiem, un izdari secinājumus. Šī ir pazemības un piedošanas diena, tā nav tava "sarkanā paklāja" diena.

SVARI

Pieņem tādus lēmumus, kas skar tikai tevi, nevis cilvēku grupu. Ļoti liela iespējamība kļūdīties analīzē un secinājumos. Ja domā, ka ar savu prātu panāksi milzīgus panākumus - pastāvi malā, tā nebūs. Nogaidi, nesteidzies, neko neparaksti. Būtiskiem lēmumiem pagaidi nedēļas izskaņu.

SKORPIONS

Personības sašķeltība varētu radīt raizes. Pretrunu furgons Skorpiona vezumā... Nopietniem jautājumiem šodien labāk klāt neķeries, taču droši vari sapņot un strukturēt vēlamos gaidāmos notikumus. Daļa var piepildīties. 

STRĒLNIEKS

Lielus pirkumus šodien labāk neplāno, tu izdosi vairāk naudas, nekā plānots, turklāt rezultāts sevi neattaisnos. Šodien vispār labāk neiegādāties neko lielāku par dienišķo ēdiena devu. Tomēr drīksti naudu aizņemties, ja ir tāda vajadzība.

MEŽĀZIS

Finansu manipulācijām ļoti piemērota un ražīga diena. Pat negodīgi gājieni var izdoties, taču ieklausies savā sirdsapziņā! Privātajās attiecībās jāuzmanās no impulsivitātes un paviršu aizvainojumu izteikšanas. Lieliska diena komunikācijai ar jauno paaudzi, bērniem un pusaudžiem. Viņi ieklausīsies tevis teiktajā.

ŪDENSVĪRS

Sensitīva informācija,  kas nonākusi tavā rīcībā, var būt kļūdaina, tāpēc uz to nebalsti savus secinājumus un neizdari nekādas krasas rīcības. Meli atklāsies pēc laika, nogaidi. 

ZIVIS

Emociju festivāls darba nedēļas sākumā - tas nav tas labākais, ar ko operēt. Jūtīgās Zivtiņas nebūs spējīgas adekvāti reaģēt uz sadarbības partneru sadarīto. Pašām vien jātiek galā. Sliktākais, ko var darīt - sūdzēties vadībai, vai mammai, vai kosmosam. Pāries, jo haoss ir nevis citos, bet tavā galvā.

Kasjauns.lv/ Foto: Shutterstock