Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 5. oktobris
Cita pasaule
2016. gada 5. oktobris, 06:25

Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 5. oktobris

Jauns.lv

AUNS

Šodien sevišķi asi izjutīsi kāri pretoties žņaugiem un ierobežojumiem, uz ko savukārt dikti naski būs apkārtējie. Turi savu muguru taisnu un neliec to pat kungu priekšā. Tiesa, kā reiz teicis kāds klasiķis -  spītība ir muļķu izkārtne, tāpēc proties atšķirt, kur lepnumu diktē sevis iedomāti māņi, bet kur taisnprātība un pārliecība sakņota pamatoti.

VĒRSIS

Pievērsies veselības jautājumiem - kā fiziskās, tā garīgās. Meditē, klausies mūziku un attīries pēc pārdzīvotajiem personības taifūniem. Baudu šodien vari gūt pavisam ikdienišķās un mīlīgās nodarbēs - sakārto skapi, mini krustvārdu mīklas, laiskojies ar jēgu. Atpūta un slinkošana šodien ir pelnīta.

DVĪŅI

Šodien līdz pulksten 16. jāizvairās no saskarsmes ar valsts iestādēm. Bet pēc šī laika tajās vairs neviens lāgā nestrādā ar pilnu atdevi un ieinteresētību. Tāpēc ierēdniecības aparāta plānus atliec uz citu dienu. Pēcpusdienā lielisks laiks skaistumkopšanas pasākumiem.

VĒZIS

Brīnišķīgs laiks satikt cilvēkus, kuri sen nav redzēti, bet sirdī tuvi draugi un dvēseles radinieki. Šādas tikšanās var palīdzēt atrisināt tos sasāpējušos jautājumus, kas Vēzi māc jau kopš augusta vidus. Viens briljants padoms un - viss skaidrs, viss izgaismojas! Tā tiešām šodien var notikt. 

LAUVA

Neveic nekādas medicīniskas manipulācijas, kas saistītas ar ķermeņa lejasdaļu zemāk par ribām. Ja tomēr kas tāds jādara, pamēģini ietrāpīt laikā no pl.13-14. Šodien Lauvām uzsvars uz attiecību jautājumiem - gribēsies skriet laikam pa priekšu un tincināt partneri par kopīgajiem nākotnes plāniem.

JAUNAVA

Jo vairāk darīsi, jo ātrāks un priekpilnāks būs rezultāts. Šodien neko neatliec un neslaisties, jo Jaunavām darbīgums un ražīgums atmaksāsies simtkārt! Ej kā bullis! Viss sanāks un viss izdosies. Atskaitot sava ego uzspiešanu citiem, taču tas vairāk attiecas uz privāto attiecību jomu, ne darbu.

SVARI

Atkal svārstīgums, atkal šūpoles. Tā kā Svariem tas ir agregātstāvoklis, nevar ieteikt neko citu kā vien - centies pārlaist miera vējos un "ieslēdz pofigu". Ļoti daudz kas tracinās. Ļoti daudz kam neredzēsi jēgu. Un ļoti daudz ko gribēsies ar spēku un uz karstām pēdām mainīt. Nesanāks.

SKORPIONS

Laiks pievērsties sev un savai iekšējai pasaulei. Iespējams, rudens aiz loga provocē skumjāku noskaņojumu, taču atceries - lielā priekā un nepārejošā "ballītē" neviens garīgi neaug. Ieklausies sevī, sarunājies, lasi, esi klusa un vērojoša. Tavam lielajam izrāvienam vēl nav pienācis laiks. 

STRĒLNIEKS

Dienas kopējo noskaņu tev noteiks rīts. Ja tas būs gaišs, arī diena labi "vedīsies". Ja tumšs - nu, smagi. Taču katrs pats var nodarboties ar pašiedvesmu un apzināt censties izvairīties no negatīvu emociju iekļūšanas dvēselē. Pacenties arī tu. Jogas nodarbībām izcila diena.

MEŽĀZIS

Vēlme citus tiesāt un nosodīt, uzdodoties par patiesības patronesi un gaismas nesēju, ir galēji nepareizākais veids, kā šodien uzvesties, lai gan vilkme šādi izpausties būs pārpārēm. Sabojāsi attiecības, vēlāk nožēlosi. Šodienai jēgu dos vērtīgs individuāls darbs, kam auglīgākos rezultātus redzēsi pēc apmēram gada.

ŪDENSVĪRS

Fundamentālu plānu strukturēšanai šodien neļaujies, tam piemērotāks būs laiks mēneša beigās. Visticamāk, ka šobrīd tu vēl nemaz neredzi, tā teikt, "pilnu asinsainu". Tavā rīcībā ir tikai fragmenti, bet pieņemt lēmumus ar šādu informācijas daudzumu būtu dramatiski dumji.

ZIVIS

Mīlestība kā prioritāte jau kuro mēnesi, un arī šodien. Šodien gan tu vari uzsprāgt! Trīsreiz apdomā, vai nav sanācis savu partneri pārprast un vai nedomā kaut ko greizi. Ja nejūties gana labi mīlēta, jūtas nepieprasi, vari izsaukt otra cilvēka pamatotu izmisumu  - kas vispār tajā galvā notiek?!

Kasjauns.lv/ Foto: Shutterstock