Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 6. oktobris
Cita pasaule
2016. gada 6. oktobris, 06:35

Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 6. oktobris

Jauns.lv

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
AUNS

Iespējamas krasas viedokļa maiņas, piemēram, par cilvēkiem, par kuriem šķita - bet es taču pazinu, zināju... Kāds var sagādāt pārsteigumus! Taču atceries, ka aunpierīga attieksme vai, nedod dievs, rupjība, nebūs tas ceļš, kas vedīs uz pozitīvu iznākumu. Pagaidām labākās kārtis vēl nav tavās rokās.

VĒRSIS

Vēlme mirdzēt publiski. Vēlme izpausties, pamācīt un spīdēt. Tam visam šodiena ir labvēlīga, taču bez tālejošām sekām. Īss atzinības mirklis un novērtējums no publikas būs patīkams pārdzīvojums, tomēr atzinība nebūs permanenta. Daudz lielāku atgriezenisko saiti sajutīsi, ja dāvāsi sirsnību un palīdzību kādam, kas par to nekliedz, bet kam tā ir vitāli nepieciešama.

DVĪŅI

Lielisks laiks naudas tērēšanai. Par to, ko pirkt vai kur investēt, ziņos tīrs veselais saprāts. Tā var būt pat lūpukrāsa, kas izrādīsies vērtīgs pirkums. Šodien droši ej veikalos un klausi intuīcijai - tā būs nekļūdīga!

VĒZIS

Karstasinīgas diskusijas, baudpilni strīdi un sakarīgi secinājumi - to vari piedzīvot šodien, ja komunicēsi ar savam līmenim atbilstošiem cilvēkiem. Lieliski intelektuāla diena, īpaši pēc pulksten 19. vakarā. Neliedz sev kādu satuvinošu dzērienu, ja ir tāda vēlme!

LAUVA

Iespēja paveikt ko tādu, ko novērtētu nevis tikai šaurs kolektīves, bet arī liela daļa sabiedrības. Nogurums vēlu vakarā būs patīkams, jo baudu sagādās pa dienu piedzīvotais. Nekādas traģikas, viss mīļi, jauki un pūkaini - tāda solās būt šī diena. Burvīgs kontakts arī ar bērniem.

JAUNAVA

Lai arī nauda, kā saka, nav vissvarīgākais dzīvē, tieši naudas jautājumi maisīsies pa Jaunavas galvu. Pagaidām vari izskatīt un iztēloties papildu peļņas avotu iespējas, bet reālai rīcībai vēl nav gluži īstā diena. Šodien arī sarežģītas attiecības ar tehniku, tavas lietas var negaidīti salūzt.

SVARI

Ja pārņem izmisums par pieļautajām kļūdām, uz āru to labāk nepaud. Paturi savus pārdzīvojumus pie sevis. Šī diena lieliski piemērota individuālām aktivitātēm bez tuvāko iesaistes. Tāpat vari doties attīstīt savas intereses, kur tevi ievēros.

SKORPIONS

Atceries, ka nekas nav tikai balts vai tikai melns. Kategoriskums šodien var maksāt gan darbavietu, gan reputāciju, gan attiecības. Mācies pacietību, mācies pazemību. Egoismam vari ļaut izpausties tikai tā pozitīvākajā veidā attieksmē pret bērniem. Tur būs respekts. 

STRĒLNIEKS

Lielu lietu iesākumam ne tik labs brīdis. Pagaidi pāris dienu..., bet pagaidām vienkārši fantazē un uzbur tuvāko vēlamību. Tiem, kas strādā ar rokām, lieliska diena, jo praktiskas darbības izdosies nevainojami. Vakarā veldzējies. Ja iespējams, pirtī vai baseinā, vai citos ūdeņos.

MEŽĀZIS

Perosniskākās lietas uztici tikai pašiem tuvākajiem cilvēkiem. Negaidīti izsperta frāze paviršu paziņu lokā tālāk var ģenerēt nevajadzīgas un nepatiesas intrigas attiecībā uz tevi pašu. Klusēšana zelts. Izliets ūdens - tev sasmeļams, bet ar lielu, lielu piepūli.

ŪDENSVĪRS

Finanšu rādītāji var sagādāt raizes. Taču nepatikšanas būs pārejošas. Pievērs uzmanību savai veselībai, kā arī bērnu veselībai. Spontāni var izdoties necerēti plāni.

ZIVIS

Pašsajūtu šodien ļoti var ietekmēt atbalsta un labu vārdu trūkums. Kam tad es vispār deru, ja nevaru pat šo - lūk, šī tipa domām ļauties nevajag, jo tās būs ārkārtīgi subjektīvas. Ja nu patiešām vitāli vajag uzslavas, meklē tās pie saviem vecākiem vai kolēģiem no iepriekšējās darba vietas, ar viņiem arī satiekoties.

Kasjauns.lv/ Foto: Shutterstock