Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 7. oktobris
Cita pasaule
2016. gada 7. oktobris, 04:59

Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 7. oktobris

Jauns.lv

AUNS

Meklē sabiedrotos. Lieli plāni izdosies tikai tā. Stresa situācijas pārvarēsi, gūstot siltus iedrošinājuma vārdus, un tos var pateikt tikai tie, kas ir tavi ideju biedri. Tomēr droši paud savas domas un redzējumu. Ja vien nevīdēs augstprātība, atbalstu gūsi.

VĒRSIS

Šodien ārkārtīgi lielu vērību jāpievērš veselībai un dvēseles mieram. Īpaši tad, ja apkārt uzrodas kaitinošas personas. Ļauties negatīvai ietekmei nozīmēs pamatīgu atkritienu, bet tas šobrīd Vēršiem var nozīmēt fundamentālu iekritienu, bedri. Tici savām vīzijām un tici, ka viss būs labi.

DVĪŅI

Milzīga tieksme par visām varītēm panākt savu šodien tik tiešām var vainagoties panākumiem, taču ilgtermiņā labsajūtu tas nedos. Neļaujies emociju izvirdumiem. Nomācošas sajūtas kliedē kaut ar banālu sevis lutināšanu - pērc sev mantas, skaties trulu kino. Dziļdomīgums un smaga jūtelība var ievilkties, ja tai ļausies.

VĒZIS

Iespējamas grūtības koncentrēties, jo sapņainums vai negulētas naktis ietekmēs Vēža organismu. Nereālas ilgas, nesaprotamas vēlmes... Satvaru var būt sarežģīti atgūt. Klausies klasisko mūziku un šovakar nekādā gadījumā nelieto stipro alkoholu. Uzbudinātība var provocēt jūtas, kurām jāpaliek tikai pie tevis.

LAUVA

Droši drīksti izpaust skarbu redzējumu, ja esi pārliecināta par savu taisnību. Šodien drīksti atļauties pat rupjību un nesmalkjūtību, ja vien zini, ka dari to cienījama rezultāta vārdā. Daudzi no tevis var bīties, taču - iegūsi arī respektu. Sabiedrībā spožs izgājiens, nesēdi vakarā mājās!

JAUNAVA

Noliec sevi otrā vietā, tas atmaksāsies. Īpaši tad, ja runa ir par kādu tuvinieku, kam jāpalīdz. Pazemību novērtēs daudzi citi. Cita starpā - burvīga diena jaunu intīmu attiecību sākšanai ar iepatikušos partneri. Nozīmīgu attiecību sākumam izcils periods. Tavs šarms liks jukt prātā.

SVARI

Stūrgalvības diena līdz pat pievakarei, apmēram pl.18 vakarā. Milzīga vēlme pastāvēt par savu viedokli un izrādīties kā košam putnam citu pelēko zvirbuļu vidū. Jēgas tam nebūs.

SKORPIONS

Ja gribas tenkot, atceries, ka tam var būt nelāgas beigas - baumas pagriezīsies atpakaļ kā bumerangs un divkārt smagāk sitīs pašu. Šodien jebkuras situācijas radošākais risinājums būs humora izjūta, izmanto to! Nepatikšanas nebūs, ja vien pats Skorpions tās neiniciēs.

STRĒLNIEKS

Laiks iemācīties klausīties arī citos, ne tikai sevī un savās vajadzībās. Egoisms var sarūpēt rūgtus brīžus. Darba jomā gan viss lieliski - izdarīsi divkārt labāk un vairāk, nekā no tevis prasa. Pagaidām tavu centību priekšniecība nemana, taču, tā turpinot, jau novembrī viss var pavērsties gluži labvēlīgi. Strādā no sirds!

MEŽĀZIS

Tu raujies, lai izdarītu maksimumu. Iespējams, tādējādi zaudē kvalitāte. Padomā par savu pienesumu kopējā lietā, un skarbi izvērtē, kur tev vērts iesaistīties un kur labāk noslinkot vai deleģēt pienākumus mazāk aizņemtiem kolēģiem. Šīs dienas vakarpuse lieliski piemērota jaunu (ne gados, bet pēc nozīmes) cilvēku satikšanai.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs, iespējams, kaut kādu iemeslu dēļ sajutīsies iedomīgs, varens un slavens. Ja tam ir pamats - lai notiek. Tomēr pamats diez vai ir. Paša galvas māņi var diktēt nedaudz neadekvātu uzvedību, kam būs sekas. Tiem, kas ir ilgstošās attiecībās, varētu gribēties tās pārtraukt...

ZIVIS

Konfliktus no darba vides labāk nenes uz mājām, jo šodien Zivtiņu lielāko enerģiju paņems tieši privātas attiecības. Kārtējās diskusijas un kaprīzes un "mani taču nemīl pietiekami" sajūtas... Atceries, ka rīt viss šķitīs citādāk un tu pati sev - kā muļķe. Pievaldi muti, lai pār lūpām nenāk neviens otru cilvēku aizskarošs vārds.

Kasjauns.lv/ Foto: Shutterstock