"Man sirds vai lūza..." latvietes Madaras un itāļa Paolo mīlasstāsts gluži kā seriāls
Madara un Paolo - beidzot laimīgi kopā.
Attiecības
2016. gada 7. oktobris, 07:31

"Man sirds vai lūza..." latvietes Madaras un itāļa Paolo mīlasstāsts gluži kā seriāls

Jauns.lv

„Vienmēr esmu vēlējusies pastāstīt par šo manu dzīves daļu, kas, jāsaka, ir ļoti līdzīga seriāliem, tikai patiesa,” savu stāstu sāk 25 gadus vecā Madara. Patlaban viņa ir laimīga kopā ar savas dzīves lielo mīlestību Paolo, taču līdz savai laimei abiem vajadzēja iet ilgi. Portāla Kasjauns.lv lasītājiem Madara atklāj savu attiecību stāstu.

Meitene no Ogres kļūst par daļēju itālieti

Esmu 25 gadus jauna sieviete no Latvijas. Nāku no 4 bērnu ģimenes, kurā esmu pati jaunākā atvase. Piedzimu Ogrē, bet jau no bērnības pārcēlāmies uz dzīvi Rīgā, līdz ar to sevi varu saukt par pilnīgu pilsētnieci, kurai patīk cilvēku burzmas, pašai vienmēr paticis būt uzmanības centrā un draugu kompānijā kā jautrības dvēselei.

Latvietes Madaras un itāļa Paolo dzīve fotomirkļos

gallery icon
11

No 11 gadu vecuma sāku sevi uztvert par daļēju itālieti, jo viena no manām māsām pārcēlās uz dzīvi Itālijā un pēc dažiem gadiem arī otra aizbrauca, līdz ar to katru vasaras brīvlaiku un Ziemassvētkus braucu uz turieni apciemot viņas. Tajos laikos daudzi varēja mani apskaust, jo ne visiem bija iespēja tā patstāvīgi braukāt uz dienvidiem, eksotisku valsti un dzīvot skaistā pilsētā pie jūras. Man patika savu dzīvi dalīt pa pusei Latvijā un pa pusei Itālijā.

2010. gadā viena no manām māsām izlēma iet prom no skaistās pilsētiņas un atvērt viesnīcu kaut kur kalnos. Tajā laikā mācījos tūrismu, un māsa man piedāvāja iziet praksi pie viņas, pie reizes palīdzot viņiem darbos, jo struktūra ir liela un darba ir pietiekami. Piekritu, jo tā man bija vēl viena iespēja aizbēgt no drēgnās un pelēkās Latvijas ziemas.

 

Nākamā lapa: Nokļuvu Itālijas kalnos, nekurienes vidū