Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 9. oktobris
Cita pasaule
2016. gada 9. oktobris, 06:36

Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 9. oktobris

Jauns.lv

AUNS

Apmierinātības un pat laimes sajūtu dos tas, ja palīdzēsi citiem. Svarīgus lēmumus šodien gan nepieņem, tie var būt balstīti uzbudinātās emocijās. Izmanto laiku no 12.līdz 13.dienā, tas ir tavs veiksmes laiks šodien, lai vai ko tu pasāktu. Vakarpusē neaizraujies ar negausīgu ēšanu, jo viss ies labumā dubultīgi.

VĒRSIS

Nemeklē vainīgos tur, kur patiesībā pats Vērsis pirms laba laika iedēstīja problēmu sēklu. Pazemīgi pieņem, ka arī gudrie Vērsēni kļūdās. Šodiena lieliski piemērota saskaņas atjaunošanai ar cilvēkiem, pret kuriem esi izturējies pavirši. Siltuma sajūta un mīlestība būs, ja ļausies.

DVĪŅI

Pazemīga nostāja tavos plānos izdarīs vairāk nekā kareivīgums un uzstājīgums. Dozē savu egoismu! Brīnišķīgs laiks skaistumkopšanas manipulācijām, palutini sevi. Plānojot nākamās nedēļas darbus, svarīgas tikšanās organizē jaunās nedēļas beigu daļā.

VĒZIS

Nostaļģija un skumjas tā arī nepamet nabaga Vēzīti. Lai stāvokli mīkstinātu, ļaujies trakumam un dullumiem. Izdari ko tādu, ko nekad neviens no tevis nav gaidījis; tas pat pašu priecēs. Cita starpā - labi vārdi, ko veltīsi citiem, nāks atpakaļ ar vēl lielāku atdevi.

LAUVA

Diena, kad pragmatiski jāpievēršas tuvu cilvēku sadzīviskajām un saimnieciskajām vajadzībām. Lauvas lēmumi un darbošanās būs jēgpilnas rīcības, kas atmaksāsies ilgtermiņā. Palīdzi vecākiem, sagādā malku vai tamlīdzīgi... Šodien tev jādod citiem. Tas arī pašu gandarīs.

JAUNAVA

It kā mierīgs laiks, un tomēr dvēseli urda tāda kā nepiepildītības sajūta, vai ne? Tas jāpārlaiž filozofiskā mierā, jo realitātē oktobris Jaunavām ir gluži vai dāvana. Īpaši attiecībā uz partnerību. Iespējams, tavā priekšā ir izvēles, "kam lai sēžu kamanās". Sēdies tajās, kurās sirds liek kāpt iekšā!

SVARI

Labs starts grūtām lietām. Darbos un darīšanās, kur jūti - oi, tas nebūs viegli! - tieši šodien vari dot starta signālu. Kopumā ļoti labvēlīgs laiks jaunu lietu sākšanai. Nebūs nekādu traucēkļu, ja vien Svari paši tos nesaģenerēs savās emociju svārstībās.

SKORPIONS

Medicīniskām manipulācijām kāju zonā ļoti nepiemērots brīdis. Pārējo drīkst aiztikt. Uzklausi padomus un patiešām ņem tos vērā. Šodien palīdzība no malas var izrādīties liktenīgi būtiska, nozīmīga. Niekiem un pasivitātei nepiemērota diena. Dari lielas lietas.

STRĒLNIEKS

Kontakts ar gados vecākiem cilvēkiem dos ilgi gaidīto atbildi uz jautājumiem, kas tevi tirda jau sen. Sazinies ar omi, omīti!? Zvaigznes stāsta, ka tieši vecā paaudze varētu dod milzīgu artavu tavas personības attīstībā. Tas jāizmanto.

MEŽĀZIS

Mājās sēdēšana nedos ne mieru, ne gandarījumu. Šodien Mežāžiem jādodas tautās! Brīnišķīgi mirdzēsi sabiedrībā, ja vien ļausies iekšējai brīvestībai un tādam kā ķecerīgumam. Vēlāk vakarā iespējams jaudīgs emocionāls pārdzīvojums, uz kuru tevi uzvedinās nepazīstams cilvēks. 

ŪDENSVĪRS

Veiksmīgs laiks no pulksten 13.-14. dienā. Tad jebko vari pasākt, un viss ies gludi. Taču ieklausies intuīcijas brīdinājumos un nesāc lietas, par kuru pareizību neesi līdz galam pārliecināta. Vakarpuse lieliski piemērota ģimenisku saišu stiprināšanai. Nekritizē nevienu.

ZIVIS

Sapņi, ko redzēji naktī no sestdienas uz šodienu, nebija būtiski, tiem netici. Taču redzētajiem cilvēkiem gan piezvani. Pēcpusdienā vari saskarties ar agresivitāti no tuvinieku puses. Jēdzīgākā rīcība - sevi saudzējot! - būtu neatbildēt uz pārmetumiem. Vēlāk viss nokārtosies pats no sevis.

Kasjauns.lv/ Foto: Shutterstock