Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 21. oktobris
Cita pasaule
2017. gada 21. oktobris, 05:05

Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 21. oktobris

Kasjauns.lv

Kas šodien?

AUNS

Mācības diena. Kā tu pret citiem, tā citi pret tevi. Iespējams, kaut ko sapratīsi no karmiskiem likumiem un sakarībām, tikai pašlepnums traucēs pieļaut pazemību. Šodien darbojies, kā ierasts, un tomēr prāta viņā - tālajā - galā visu laiku paturi morāles un ētikas aspektus.

VĒRSIS

Brīnišķīga diena dvēseles atveseļošanai. Tiecies ar saviem Skolotājiem, guru, dvēseles brāļiem un māsām - un tu tikai iegūsi! Pievērsies psihes dziļāko slāņu izpētei, pērc literatūru par sev interesējošām tēmām. Filozfijā un līdzvērtīgi intelektuālās sarunās gūsi ja ne atbildes uz saviem jautājumiem, tad baudījumu jau nu noteikti.

DVĪŅI

Šīs dienas raižu aspekts var būt saistīts tikai un vienīgi ar naudas jautājumiem, proti, tās neesamību. Ja ne šis "sīkums", Dvīņi vai dietu galopā no tā, cik dzīvē viss tomēr ir labi. Katrā ziņā šodien neaizņemies lielas naudas summas. Mazas drīksti, bet apjomīgas - noteikti nē, nespēsi atdot laicīgi.

VĒZIS

Estētiskās prasības un vēlmes. Kā pret sevi, tā pret vidi un citiem cilvēkiem. Var pat nokaitināt kāds skrandainis, kas pienāk palūgt kādu centu... Ar savām sajūtām jātiek galā smalki un pareizi - tas arī ir Vēžu šīs dienas galvenais uzdevums garīgā plānā.

LAUVA

Tevi var nokaitināt vismīļākais un tuvākais cilvēks. Ko ar dusmām darīsi, no tā atkarīgs konflikta iznākums. Viss ir tavās rokās. Šodiena noteikti nav piemērota striktai attiecību pārtraukšanai vai partnera šantāžai pa šo tēmu. Maigums ir lielāks spēks, un turklāt rītdien viss rādīsies jau citās gaismās.

JAUNAVA

Piepeša iemīlēšanās var pārsteigt allaž pragmatisko Jaunavu. Objekts, visticamāk, ir jau pasen zināma būtne. Ja tā noticis, šodien neko kardinālu vēl neuzsāc. Jaunavām viss jāapsver septiņkārt, kā arī nebaidies personiskās sajūtas izrunāt ar kādu tuvu cilvēku. Iespējams, gūsi vērtīgu padomu.

SVARI

Šodien padomā par to, kā tu sevi izpaud un kā citi tevi uztver. Ja darbā ir pārmetumi un iebildumi - diemžēl, visticamāk, tie ir pamatoti. Svari šobrīd dzīvo fāzē, kad sevi grūti no malas novērtēt objektīvi. Pieņem pazemīgu pozu un ļaujies vadīties, kā arī kritiski palūkojies uz sevi pašu.

SKORPIONS

Piedod tiem, kuri nezina, ko tie dara. Ja zini, ka tevi tieši vai aizmuguriski vaino problēmā, kur principā tikai tavs mazais pirkstiņš bijis, savu pozīciju izskaidro, taču necīnies par indulgenci vai taisnību. Visi pārpratumi atrisināsies jaunnedēļ, turklāt tavā labā, visticamāk.

STRĒLNIEKS

Stresu un skriešanu var sagādāt iepriekš nenokārtotas lietas, lielākoties sausi birokrātiskas. Ja vien iespējams, kardinālus risinājumus atliec uz pirmdienu. Šodien atrodi veidu, kā sevi palutināt, esot lojālu un uzticamu cilvēku pulkā. Tā var nebūt ģimene, bet gan interešu biedri.

MEŽĀZIS

Rūpīgi izvērtē, KAM tu velti enerģiju. Iespējams, cīņai ar dzirnavām, kas tik un tā tevi mals un samals. Veselīgāk būtu prast spēt paiet malā no notikumu virpuļa un risināt jautājumus gluži kā nemanāmam gariņam no attāluma. Jebkāda saskare ar problemātiskiem cilvēkiem var vainagoties ar sliktu pašsajūtu.

ŪDENSVĪRS

Vēlme "savākties". Sāc ar visparastāko sevis sakopšanu, kā arī estētisku vidi apkārt. Tas var iedot mieru. Tāpat Ūdensvīri var izjust spēcīgu vilkmi pēc cilvēka, kurš nevar vai negrib atbild ar to pašu. Ja māc jūtu smagums, klausies mūziku, izraudies, meditē, iemalko vīnu.

ZIVIS

Rīts gudrāks par vakaru. Svarīgus soļus - īpaši attiecībā uz mīlnieku attiecībām - labāk veic dienas pirmajā pusē, jo vakarā sajūtām var būt nevajadzīgs uzslāņojums un vēlme izskaidroties par neeksistējošām problēmām. Mīli un mīļojies, taču neizdomā liekus sarežģījumus, ko pašai risināt.