Asinis, mīklainas slepkavības TV seriālā "Hanibāls". VIDEO
2017. gada 8. marts, 19:25

Asinis, mīklainas slepkavības TV seriālā "Hanibāls". VIDEO

Jauns.lv

"Shortcut Films" lietotājiem pieejamas psiholoģiskā trillera Hanibāls pirmās divas sezonas. Asinis stindzinoši un nervus kutinoši brīži garantēti!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Amerikāņu TV seriāla “Hanibāls” scenārijs balstīts uz Tomasa Harisa populārā romāna “Sarkanais pūķis” motīviem. Galvenie seriāla varoņi ir īpašais aģents, apdāvināts sērijveida slepkavu mednieks un profilētājs Vils Greiems un Dr. Hanibāls Lekters – izcils tiesu psihiatrs, kanibāls un slepkava. Tieši viņš kļūs par Vila visviltīgāko ienaidnieku.

Hanibāla Lektera lomā iejūtas lieliskais dāņu aktieris Meds Mikelsens. Viņš ir filmējies daudzās amerikāņu un angļu filmās, kā, piemēram, “Karalis Artūrs”, Džeimsa Bonda filmā “Kazino Royal” un jaunākajos “Zvaigžņu karos”. Aktieris arī redzams dziedātājas Riannas videoklipā “Bitch Better Have My Money”.

Meds Mikelsens iejūtas sērijveida slepkavas, kanibāla doktora Hanibāla Lektera lomā.

“Hanibālā” Mikelsena loma ir ļoti kolorīta. „Es Hanibālu asociēju ar kritušo eņģeli. Viņam ir tādas pašas jūtas kā citiem cilvēkiem, varbūt pat spēcīgākas, un viņš tās neslēpj. Mans varonis ir godīgs it visā, ko dara. Mēs viņu varētu ievietot kastē un saukt par psihopātu, bet domāju, ka mums tas nekad neizdosies, tāpat kā nekad nesapratīsim, kāds cilvēks viņš ir,” par savu personāžu noslēpumaini izteicies aktieris.

Otru titullomu seriālā spēlē britu aktieris Hjū Dansijs. Abi aktieri kļuva par labiem draugiem, kopš 2004. gadā kopā filmējās kinolentē “Karalis Artūrs”, tāpēc bija priecīgi, uzzinot, ka saspēlēsies arī šausmu pilnajā seriālā “Hanibāls”.

Hjū Dansijs seriālā atveido sērijveida slepkavu mednieku un profilētāju Vilu Greiemu.

Katra seriāla “Hanibāls” sezona sastāv no 13 sērijām. Tās uzņemtas Toronto, Kanādā. Pirmizrāde NBC kanālā notika 2013. gada 4. aprīlī. Ir nofilmētas trīs sezonas, bet no ceturtās sezonas uzņemšanas NBC atteicās. Aizvien nav zināms, vai būs turpinājums. Seriāla scenārija autors, producents un režisors Braiens Fallers liek cerības uz to, ka tomēr šā gada augustā varētu turpināt seriāla uzņemšanu. „Būs pagājuši divi gadi kopš trešās sezonas pirmizrādes, un varēsim izdarīt attiecīgus secinājumus, uzzināt, cik daudziem cilvēkiem mēs bijām interesanti. Man ir gatavs scenārijs nākamajai sezonai, aktieri par to ir sajūsmā, tā ka esam gatavi virzīties tālāk, ja būs vajadzīgais atbalsts,” tā Fallers.

Skaties “Shortcut Films” nervus kutinošo seriālu un uzzini, kā tiks izmeklētas mīklainās slepkavības!

Teju tūkstotis filmu un seriālu, kas dublēti latviešu valodā, pieejami Shortcut Films skatītājiem par mēneša maksu – 6,00 EUR/mēnesī.

Seriāls "Hanibāls"

gallery icon
7

Kasjauns.lv/Foto: Vida Press

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās