Vai esi tēlojusi orgasmu? "Netīro deju" pāris jaunā šovā pārbauda attiecības pie melu detektora
2017. gada 2. marts, 09:18

Vai esi tēlojusi orgasmu? "Netīro deju" pāris jaunā šovā pārbauda attiecības pie melu detektora

Jauns.lv

Simpātiskā un skandalozā Evelīna Šaulīte, kā arī donžuāns Ainārs Burcevs, kurus skatītāji iepazina TV šovā “Netīrās dejas”, izrādās, bijis pāris vēl pirms deju šova, bet nesaskaņu dēļ neilgi pirms tā sākuma abu ceļi šķīrušies. Vēlāk atkal satiekoties šovā sen aizmirstās jūtas atmodās un jaunieši ļāvās kaislei. Viņi mēģināja atsākt attiecības, bet tas neizdevās. Nu abi būs redzami pavisam jaunā pašmāju šovā “Melu detektīvs”, ko savām skatītājām ik ceturtdienu plkst. 21:00 sākot ar 2. martu piedāvā televīzija “STV Pirmā!” Tajā ik nedēļu vairāki pāri viens otram uzdos pavisam intīmus un atklātus jautājumus, lai ar melu detektora palīdzību noskaidrotu visu patiesību.

Vai mums iespējama kopīga nākotne?

Evlīna un salsas dejotājs Ainārs jau kādu laiku kā šķīrušies, taču nu pēc Aināra iniciatīvas viņi satikušies jaunajā šovā “Melu detektīvs”, lai noskaidrotu, vai abiem vēl lemta kopīga nākotne? Pāris nekautrēsies melu detektoram uzdot pavisam atklātus un drosmīgus jautājumus, kas skar arī intīmo dzīvi: “Vai esi nožēlojis, ka šovā izvēlējies Kati? Vai tu no manis šķīries, jo es biju seksuāli pārāk atturīga pret tevi? Vai tu biji pārsteigts, ka es tev neatdevos pirmajā naktī...? Šie ir tikai daži no jautājumiem, ko Evelīna uzdos Aināram. Turpretim puisis vēlēsies noskaidrot, vai Evelīna pieļāvusi domu par seksu trijatā, vai attiecību laikā viņa tēlojusi orgasmu, bet esot kopā ar Aināru domājusi par citu vīrieti?

Ko redzēsim emocionālajā šovā “Melu detektīvs”?

Vai viņš mani ir krāpis? Vai viņa mani joprojām iekāro? Vai viņš vēlas precēties? Katrā šova “Melu detektīvs” sērijā trīs pāri – gan tādi, kuri ir kopā jau ilgstoši, gan tie kuri sen šķīrušies vai vel tikai plāno kopīgu nākotni -  viens otram uzdos atklātus jautājumus, lai saņemtu ne mazāk godīgas atbildes. Samelot nebūs iespējams, jo dalībnieki tiks pārbaudīti ar melu detektora palīdzību. Lai arī viņi mēģinās noslēpt patiesību, melu detektors būs bezkaislīgs! Turklāt raidījuma vadītājam - radio “Skonto” programmu direktoram un “STV Pirmā!” sarunu šova “Starp mums runājot” vadītājam Valdim Melderim - būs zināmas visas atbildes! Vai patiesība stiprinās pāru attiecības vai gluži otrādi -  ļaus saprast, ka kopīga nākotne nav iespējama? Emocijas, asaras, atklātas sarunas, rūgtums un pārmetumi – to visu skatītājām ik ceturtdienas vakaru garantē jaunais šovs, kurā dalībnieki būs spiesti ieskatīties nereti tik skarbajai patiesībai tieši acīs! Vai tā nesīs ilgi meklēto sirdsmieru? Vai atklātās atbildes būs gana saldas, vai tik skarbas, ka labāk būtu bijis patiesību nemaz neuzzināt...? Uzzini šokējošas atklāsmes jaunajā pašmāju pāru attiecību šovā “Melu detektīvs” ceturtdienās no 2. marta plkst. 21:00 kanālā “STV Pirmā!”

Uzzini atbildes uz neskaidriem jautājumiem arī Tu!

Vēlies dzirdēt absolūti godīgas vīra, drauga vai bijušā mīļotā atbildes uz taviem jautājumiem? Tu esi pelnījusi tikai un vienīgi patiesību! Nav svarīgi, vai esat kopīga dzīves ceļa sākumā, laimīgi precējušies, šķīrušies, vai tikai vakar satikušies - piesakies dalībai emocionālā attiecību projektā “Melu detektīvs”, saņem atbildes, noskaidro patiesību, uzzini, cik jūsu attiecības ir nozīmīgas otrajai pusītei un iegūsti tik ilgi meklēto sirdsmieru! Pieteikuma anketu meklē mājaslapā www.stvpirma.lv/iesaisties


Kasjauns.lv/Video: "Melu detektīvs"