Ieva Rubene par modes biznesa aizkulisēm: "Taivānā slimot un kavēt darbu nedrīkst". VIDEO
2017. gada 17. februāris, 18:13

Ieva Rubene par modes biznesa aizkulisēm: "Taivānā slimot un kavēt darbu nedrīkst". VIDEO

Jauns.lv

Laikā, kad Ieva Rubene aktīvi piedalījās skaistumkonkursos un kā modele strādāja gan Latvijā, gan ārpus mūsu valsts robežām, viņai nācies kādu laiku padzīvot arī Āzijas valstīs un iepazīt tik atšķirīgo kultūru. “Man patika ātrais dzīves ritms, kas valdīja Taivānā. Es nevaru izturēt čammāšanos kāda visbiežāk vērojama Itālijā vai Indijā.” atceras Ieva. Taču Taivānā gluži otrādi – dzīves ritms esot saplānots pa minūtēm un laiks ir nauda.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Turklāt taivānieši ar visaugstāko atbildību attiecies ne tikai pret savu darbu, bet šādu pieeju prasa arī no citiem. “Tur nevar tā piezvanīt un pateikt, ka es slikti jūtos un šodien uz darbu nenākšu. Uzreiz ir klāt pārstāvji, mēra temperatūru un pārbauda, vai tiešām modele jūtas tik slikti.” Taivānas modes aizkulises atklāj Ieva Rubene.

Raidījums “Hobiju Domnīca”, kas jau sestdien, 18. februārī plkst. 16:35, būs skatāms kanālā 360TV, dosies uz Taivānu. Diriģents Ints Teterovskis atklās sava krāšņā ceļojuma aizkulises un dalīsies iespaidos par publiskās pirts apmeklējumu, bet to, kā pagatavot gardu maltīti taivāniešu gaumē, demonstrēs šefpavārs Endijs Bērziņš. Tāpat uzzini, kāpēc grupas “Latvian Voices” dziedātāja Laura Leontjeva tieši Taivānā jutusies kā karaliene!

Kasjauns.lv/Video: "Hobiju Domnīca"