Armands Simsons atzīstas, kā izpērk savus grēciņus. VIDEO
2016. gada 19. decembris, 16:44

Armands Simsons atzīstas, kā izpērk savus grēciņus. VIDEO

Jauns.lv

Kanāla 360 TV jaunajā realitātes šovā “Es būšu tu!” ļoti atklāts bija TV raidījuma “Superbingo” vadītājs un hokeja kluba “Dinamo Rīga” tehniskais direktors un raidījumu vadītājs Armands Simsons, kurš atzinās kādā savā netikumā, dēļ kā viņa sieva pat raud. Taču Armandam ir padoms, kā situāciju atrisināt.

Jaunais realitātes šovs izzina, vai pasaule sagriežas otrādi, ja sieva un vīrs uz trim dienām apmainās vietām. Ikvienam ik ceturtdienu plkst. 19:55 kanālā 360TV ir iespēja nonākt pasaulē, kur vīrs veiks sievas darbu un mājas pienākumus, bet sieva – vīra.  Vai tas palīdzē labāk saprast vienam otru un ļauj pārdomāt savu vietu ģimenes dzīvē? Vai šis eksperiments izvēršas par izgāšanos vai tieši pretēji - lielo iespēju? Visbeidzot, vai tas uzšķiļ kaisli attiecībās un ļauj jūtām iekvēlot vēl karstāk?

Pirmajā sērijā mājsaimnieces pienākumus uz savas ādas izjuta hokeja kluba “Dinamo Rīga” tehniskais direktors un raidījumu vadītājs Armands Simsons, kurš cepa, vārīja, mazgāja, gludināja, apmeklēja skaistumkopšanas salonu, nodarbojāsar floristiku un citiem sievas pienākumiem. Savukārt viņa sieva Iveta iejutās ģimenes apgādnieces lomā un uz savas ādas iepazina Armanda  ikdienu, veicot darbus “Dinamo Rīga” birojā, mazgājot ģimenes auto, skaņu studijā ierunājot reklāmu, kā arī uzpildīja auto gāzi un apmeklēja Crossfit treniņu.

Šajā šovā Armands Simsons arī atzinās, kad šad tad “noraujas no ķēdes” – iedzer alu vai vīnu vairāk, nekā vajadzētu. Un tas ļoti nepatīk viņa kundzei Ivetai. “Tad es uzsprāgstu. Tādā ziņā, ka es izraudos. Un tas man varbūt arī palīdz – es atbrīvojos no negatīvajām emocijām,” atklāja Simsona sieva.


Kasjauns.lv/Foto: No Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva

Komentāru izplatīšanas noteikumi

1.Par komentāra saturu atbildību nes portāla lietotājs, kurš izplata komentāru.

2.Portāls neatbild par rakstiem pievienotajiem komentāriem, un tam ir tiesības dzēst komentārus, kas neatbilst LR normatīvajiem aktiem un šiem noteikumiem.

3.Portālam ir tiesības aizliegt lietotājam pieeju sadaļai „Komentāri”, ja lietotājs pārkāpj LR normatīvos aktus un šos noteikumus.

4.Komentāros aizliegts izplatīt:

  • materiālus, kas pārkāpj ētikas, humānisma, morāles, tikumības un pieklājības normas;
  • personas goda un cieņu aizskarošus materiālus;
  • materiālus, kas pauž diskrimināciju un musina uz naida kurināšanu;
  • materiālus, kuros izcelta vardarbība, aicinājums uz vardarbību, draudi;
  • pornogrāfiska rakstura materiālus;
  • materiālus, kas diskreditē Latvijas valstiskumu un nacionālos simbolus;
  • materiālus, kas satur jebkāda veida reklāmu, t.sk. politisko reklāmu un aģitāciju;
  • materiālus, kas pārkāpj fizisko personu datu apstrādes normatīvos aktus (citas personas identificējoša informācija, u.c.);
  • materiālus, kas pārkāpj citu personu intelektuālā īpašuma tiesības;
  • materiālus, kas var saturēt datorvīrusus;
  • u.c. normatīvajos aktos aizliegtu informāciju, materiālus.

5.Ja komentāru ievietotājs neievēro LR normatīvos aktus un šos noteikumus, atkarībā no pārkāpuma rakstura vai sekām pārkāpējs saucams pie likumā noteiktās civiltiesiskās, administratīvās vai kriminālās atbildības.

6. Portāls aizsargā komentāru autoru konfidencialitāti. Portāls informāciju par komentāru autoriem (IP adresi) sniedz tikai un vienīgi tiesībsargājošām iestādēm uz rakstveida pieprasījuma pamata.

7. Publicējot materiālus portālā, portāla lietotājs vienlaicīgi izsniedz SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” neatsaucamu, vienkāršu, beztermiņa licenci, kas ir spēkā visā pasaulē un par kuru nav jāveic autoratlīdzības maksājumi. Licence SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” dod tiesības izmantot materiālu jebkādā ar normatīvajiem aktiem atļautā veidā. Izsniedzot licenci SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi”, portāla lietotājs saglabā visas autora tiesības uz publicētajiem materiāliem.

8. Trešajām personām bez rakstiskas atļaujas saņemšanas no SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” nav tiesības izmantot portāla lietotāju publicēto materiālu portālā.

9. Noteikumi ir saistoši komentāru izplatītājiem.

10. Portāls ir tiesīgs jebkurā laikā pēc saviem ieskatiem mainīt šos noteikumus un izmaiņas stājas spēkā ar brīdi, kad tās ir publiskotas portālā.